0 oy
117 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Arkadaşlar Adana da kimler hamile biraz muhabbet edelim istedim şuan da tam 10 haftaligim bir türlü bulamıyorum adam akıllı bir doktor. İki kez şehir Hastanesi'ne gittim resmen kendimi aşağılanmış hissettim bir daha da gitmem özel araştırıyorum en uygun algomed duydum var mı bı fikriniz

4 Cevaplar

0 oy
(293 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Altın koza ersin bey canm çok çok iyi bir doktor ben ona gittim gebelikte ve çok memnun kaldm
(19 puan) tarafından
Kaç doğumunu yaptı canım ersin bey
(11 puan) tarafından
Onu duydum canım da sanki bayanda daha rahat ederim gibi geliyor bilemiyorum aslında şehir Hastanesi'nde denedim kendimi kötü hissettim yat tamam kalk üslubu çok kötüydü
(11 puan) tarafından
Aslında Ayten baymas çöktü onu duydum dün sordum muayene ücreti 900 doğumda 17500 çok şaşırdım diğerlerinden bayağı aşağı da ya hastane ucuz olunca guvenemedim ama Ayten hanımı deneyecegim canım sağol
-Reklam-
0 oy
(293 puan) tarafından
Eğer algomed bize yakın dersen ona gitmek istersen de Ayten hanım var çok çok iyi oda tercih senin adana da yaşıyorum cnm karar verirsin hangisine gitmek icjn
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Altınkoza hastanesinde ersin bey var onu tavsiye ederim, birde balcalı hastanesinin özel bölümde Cüneyt bey var 10 numara doktor, sana tavsiyem Allah korusun erken doğum olursa, yeni doğan yoğun bakım ünitesi iyi olan bir hastane seçmen maalesef ki bı konuda Altın koza çok çok zayıf , doktoruna lafım yok ama bu konuda eksikler, olaki orda doğum yaparsan bunu göz önünde bulundur ama balcalı da.ki Cüneyt bey hem tecrübe hem karakter hem güler yüzü ve herşeyden önemlisi yeni doğan yoğun bakımı harika , ikizlerime erken doğum yaptım balcalıda tecrübe ile sabit, sağlıkla kucağınıza alın İnşallah...
(19 puan) tarafından
Kaç doğumunu yaptı Ersin Bey canım
(1,648 puan) tarafından
Ersin bey doğumumu yapmadi ama hamilelik sürecinde Adana'da çok doktor değiştirdim ordan tanıyorum, bı kaç defa gittim ama benim ikizlerden dolayı erken doğum riskim olduğu için yeni doğan yoğun bakım ünitesinden dolayı balcalıyi tercih ettim ordada 1- Cüneyt bey, 2- Mete suçu bunların ikisi çok iyi doktorlar...
(19 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah bağışlasın evlatlarınızı
(1,648 puan) tarafından
Allah razı olsun canım, Rabbim seninde sağ salim kolaylık kucağına almani nasip etsin inşallah:))
0 oy
(789 puan) tarafından
ben algomedw gidiyorum eda kolasıgil çok tatli dilli güler yüzlü ilgili

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ikra_1212 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ikra_1212 (20 puan) tarafından soruldu