0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (934 puan) tarafından
Uyurken sürücem nasıl yapmalı mıyım

11 Cevaplar

+1 oy
(657 puan) tarafından

Benimki 9 yaşında hala deldirmedim. 

Birgün gelir anne kulağımı deldirmek istiyorum der o zaman tutar elini götürür deldirirm :ermm::D

(934 puan) tarafından
Tabiki tercih meselesi kızıma ilk zamanlar babannesi hediye almıştı çok heveslenmişti deldir diye ben 2 yaşına kadar bekleyeyim dedim bugün bir cesaret deldirdim :)
(657 puan) tarafından
Yok canım tabi tercih meselesi. Hatta çok severim küpeli kolyeli çocuk
-Reklam-
+1 oy
(187 puan) tarafından
Ay insanlar ne garip kiz sen ne sormussun onlar ne yazmis :D ben 1 yasinda deldirdim gec bile kalmisiz  baticon surdum bikac gun ben iyileşti bile hemen zaten ilk gun agri kesici surup.icirdim bide
(934 puan) tarafından
Caniymişim gibi saçmasapan yorumlar yaa
0 oy
(482 puan) tarafından
Kızınız kaç yaşında? 
(934 puan) tarafından
20 aya girecek Allah’ın izniyle
(482 puan) tarafından
Sizce 20 aylık bebek küpeden anlar mı?
(934 puan) tarafından
Post başlığım 20 aylık bebek küpeden anlar mı değil farkındaysan ?
(482 puan) tarafından
Sırf kendi zevkin uğruna 20 aylık bebeğin canını acıtıyorsun. Bebeğini düşünmüyorsun. Büyüdüğünde küpeden hoşlanır mı, hoşlanmaz mı umursamıyorsun bile. O bir oyuncak değil, bir insan. Büyüdüğünde kendi zevkleri olacak. Büyüdüğünde küpe takmak isterse o zaman deldirirdin.
(934 puan) tarafından
Eminim kızımda sever böyle şeyler bendeyken ilgisini çekiyor çünkü. Kızım için her şeyin en iyisini ben düşünürüm boş boş yorum yapıp boş duyar kasma.
(75 puan) tarafından
Siz kendi çocuğunuza takmayın ama kimseyi yargilayamazsiniz. Onun annesi o ve öyle uygun görmüş
(11,376 puan) tarafından
Ay sizene yahu. Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın. Size o mu sorulmuş?
(11,376 puan) tarafından
Kendi çocuğuna istediğini yap. Ben bu “ilerde kendi isterse deldireceğim” diye kasım kasım kasılanları anlamıyorum. Sanki aslan kral yetiştiriyorlar ormana
(934 puan) tarafından
En mükemmel en düşünceli anne kendisi sanırım:) bırakın öyle ilan etsin kızlar. Hiçbir anne yavrusunun kötülüğünü ister mii
(6,305 puan) tarafından
Gözde bu gözler çocuğum isterse sünnet ettiririm diyeni de gördü burda hahahah küpe hafif kalır
Neymiş belki çocuğun yöneli mi farklı olurmuş belki istemezmiş
(1,648 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sanane ya sana neeee!!!, anasından daha mı çok düşünüyorsun,benimde kızım 2 yaşında bende deldirecem hadi gel bana da ahkam kes !!!
(11,376 puan) tarafından
Yok artık begonvilll :D
(6,305 puan) tarafından
Tabii zamanında öyle yorum yapıldı hatta gene böyle küpe postundaydi ileri görüşlü bir ablamızdi hahah
Buranın pek sevilmeyenlerindendi
(11,376 puan) tarafından
Kendi çocuklarına istediklerini yapsınlar millete “iyi anne rolü” kesmesinler. Çevremde çok var öyke bizde görüp ertesi gün deldiren :d şaşırmıyorum
0 oy
(75 puan) tarafından
Ay ilk 1 hafta benim kızım çıkar diye ağlamıştı krem surerken ağlıyordu. Kremi günde iki üç kez sur kuru kalmasın canım orası bolca sur önlü arkalı küpeyi sağa sola çevir krem icine girsin çabuk iyileşsin 
(934 puan) tarafından
İlk günde çıkar dedi mi peki
(75 puan) tarafından
Taktiği andan itibaren 1 hafta boyunca çıkarmak için ağladı sonra kendi alıştı. Birlitke gidip altın küpe aldık iyileşince çıkarıp onu taktım hemen alıştı zaten. İlk bı kaç gün aciyacaktir sabırlı ol dikkatini değiştir başka yöne ellemesin ama hep nemli tut kuru kalmasin
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Krem süpür arada küpeyi döndür canım başka bisi yapmana gerek yok
(934 puan) tarafından
Teşekkür ederimm
0 oy
(832 puan) tarafından
eczacı 3 gün banyo yaptırma su değmesin 7 günde sürekli çevir kulağa yapışmasın ki iltihap yapmasım dedi .hiç yara şişme olmadan atlattık krem felanda sürme süreç uzar
(934 puan) tarafından
Krem almış bulundum daha çabuk iyileşir gibi sanki canım
(832 puan) tarafından
şu yorum yapanlarada kulak asma kulağı iyileşince durumunuz varsa altın küpe tak .altın kız çocukları için iyidir kadınlık hormunu salgılıyor hormonları için gerekli
(934 puan) tarafından
Babannesi altın küpe hediye almıştı dişi çıktığı zaman o zamandan beri der deldir deldir diye ben bekledim canım ve çevremde gördüğüm içinde cesaret edip deldirdim:) boş boş konuşuyor işte
(832 puan) tarafından
sırf bu hormon meselesi yüzünden deldirdiim .biliňcli anne olmak ayrıdır.Herkese ahkam kesip herseyi ben bilirim demek ayrıdır.bilmeyenin fikri çoktur
0 oy
(47 puan) tarafından
Kızımı 2 yaşında deldirdim kendi bende gördüğü için istedi her fırsatta krem sürdüm nemli olsun kuruyup yara olmasın 15 aylık kızım var oda 2 yaşına girince deldiricem oda bende ve ablasinda görüp isteyecektir 
0 oy
(471 puan) tarafından
Yorumlar şaka gibi :) ne yaşıyor bu insanlar bir anne çocuğu için en doğru neyse kendi karar verebilir bu kadar duyar kasmaya ne gerek var 
(934 puan) tarafından
Ruh hastası mutsuzun biri. Evladım o benim uyuşturdular kulağını fıs fıs sıktı hatta ben onu öptüğüm için bile dudağımın ucu uyuştu:) manyaklar ya
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Hiç bişey yapmana gerek yok bence ben özel bişey yapmadim hiç
0 oy
(295 puan) tarafından
Bnde 1 hafta önce deldirdim ve benim kızım daha 15 aylık bile olmadı, bnm küpelerimi çok sevdi bnde heves ettim deldirdim, ilk 2,3 gün hiç kan falan yoktu hep krem sürüp çevirdim dün altın küpeleri taktım çok kan ve iltihap gelmişti peçeteyle güzelce sildim ve altın küpelerini taktım, altınları taktığımdan beri kan vs hiç bişey yok çok şükür, çok sevdi küpelerini prensesim, herkeside boşver, sadece yorum yapmak için yapıyorlar ama boş yorumlar tabi, bı anne evladı için en iyisini düşünür onlar kimmmm
0 oy
(373 puan) tarafından
Yani o kulak öylede böylede delinecek ha 20 aylık ha 20 yaşında ne saçma sapan yorum yapmışlar 

Annem ilk kulağımı 1 aylıkken deldirmis valla ahhaha 

Geçende ben 2. Yi deldirdim çok acıdı keşke annem zamanında onu da deldirseymis 

Ve ben vazelin uyguluyorum ıslak bırakmıyorum enfeksiyon kapmasin diye kurutuyorum canım sende istersen bebeğine bebek vazelini uygulaya bilirsin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 184 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hirammm (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Eslem in annesi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 181 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.