0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar ilahi adalet diye bişey var mı acı yasatan bir insan yaşattığını yaşar mi bunu gören var mi

11 Cevaplar

0 oy
(5,666 puan) tarafından
Vallahi var bu dünyada değilse ahirette var elhamdülillah 
(31 puan) tarafından
Ona tabiki inanıyorum ben bu dünyada görmek istiyorum
(5,666 puan) tarafından
Bazen Allahu Teala bazı şeyleri ahirete bırakır çünkü sen dünyada görüp hayiflanip günaha girme diye.
(31 puan) tarafından
Günaha girmek değil ben sadece pişmanlığını görmek istiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Yaşar ☺️ 

Allahın adeleti çok keskin kimse zannetmesin ki o yaptığıyla kalacak illa ki bir zaman sonra bile olsa çıkıyor.. 
(31 puan) tarafından
İns o günü bekliyorum rabbim gozumle göstersin
0 oy
(351 puan) tarafından
Evet var birini çok yakın zamanda birebir yaşadım gördüm birinin üstünden baya zaman geçtikten sonra Allah'ın adaleti elbet bir gün tecelli eder 
(31 puan) tarafından
İns bende görürüm
0 oy
(10,947 puan) tarafından
bence var. şimdi olmasa bile elbet bir gün çıkıyor bşr yerden ama kimse de demiyor ben bunu bunu yaptım da başımabu geldi diye. 
(31 puan) tarafından
Yok çok sağlam yerimden vuruldum yaşarsa kafası dank eder anlar ben bunları yaptım diye
0 oy
(152 puan) tarafından
Var ve Rabbim hakkını kimseye bırakmiyo
(31 puan) tarafından
Bırakmasına zaten rabbim büyük Allah'a havale ediyorum
0 oy
(827 puan) tarafından
Kesinlikle var kaynanamgille aynı binada oturuyorduk onların yüzünden evliliğin bitti beni istemiyorlar istedikleri gibi olmadığım için sürekli benim evim diyip duruyodu en sonunda gittim birkaç gün sonra yandaki komşuya kavga etmişler adam duvar falan örmüş araya alanı daraldı sonra oturdukları yerde tavuk kümeleri falan hepsi yıkıldı kamyonlar gelip geçecekmiş yani bütün düzeni alt üst olmuş köye gidecekleri sanırım bana huzur vermedi şimdi kendi de huzursuz orda kurban olayım Allahın adaletine sende içini ferah tut Allah a havale et er ya da geç illaha veriyor hakemine.. 
(31 puan) tarafından
Amin canım ins en yakın zamnda gormek nasip olur ins
0 oy
(308 puan) tarafından
Rabbim bir elin ahını mutlaka diğer elden çıkartır Rabbim kimsenin hakkını kimsede birakmasin inslajjj
(31 puan) tarafından
İns canim
0 oy
tarafından
bu dünyada kötuye  hiç birşey olmaz.... 
(31 puan) tarafından
Olur öyle bir olur ki ancak bilmez insanoglu
0 oy
(539 puan) tarafından
Ah keşke o ilahi adalet dönüp dolaşıp babami bulsa da onun canı yandigini gorsemde biraz icim  soğusa  o ilahi adelet dönüp dolasip annemin dilinin bağıni cozsede gerçekleri anlatsa ölmeden once  anlatsa 
(539 puan) tarafından
Çok şükür çok şükür rabbime heran dua ediyorum allah binkere razi olsun
tarafından
Zaten yaptıklarının hangisi Müslümanlığa yakışacak haraketler ki. Ne bekliyorsun daha da konuşma, öldü bil. Yeter yasattiklari.
(539 puan) tarafından
Aynen oyle benim için ölü birisi zaten ama yinede aci cekerken onu gormeyi cok istiyorum boyle acidan kivranirken veyada bir hastaligin pençesinde gidip yüzüne tükürmek istiyorum yüzüne karsi sana hakkim haram olsun sende bana helal etme bekle ahirette hesabimiz çetin  ben gelene kadar allaha emanetsin allah versin senin cezani demek istiyorum icimden ne varsa o an hepsini demek istiyorum cehennemde bile kizgin sular  icmek bile nasib olmasin sana demek istiyorum
(4,694 puan) tarafından
Of nasıl bi ınsan ya babalıgı gectm. Annen belli ki ruh sağlıgı yerınde dğil. 2. Eşinden yana bari yüzün gülmüş. Bundan sonra da her gunun bırbırınden güzel gecer insallah bırak kalnınde onun kinini bile barındırıp kendıne stres yapma
(297 puan) tarafından
Merak etme canım Allah senin ahını bırakmaz sende duyar görürsün inşallah eşinden de Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Evet var geçen gün şahit oldum hatta arkadaş mesajlarini gösterdi. Kafasına dank etmiş ve hakkini helal et diye yazmıştı.
(31 puan) tarafından
Bin pişman olsun Allah'a havale ediyorum
0 oy
(205 puan) tarafından
Eski görümcem evlendi eşiyle bizim evdeydi hep birde derdiki kardeşimin evi ben garibim 8 aylık hamileydim birgün beni ağlattı bende dedimki Allah'ım benim evimin huzurunu bozdu ya bu kulun hiç huzurlu ev nasıp etme dedim  kadın enson 3yılda 9kez ev değiştirdi bende son bedduam oldu daha etmem

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 101 göst.
0 oy
4 cevap 62 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (699 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 315 göst.

403,531 soru

12,089,681 cevap

36,381 kullanıcı

...