0 oy
683 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından
Ya bugün böyle postları çok gördüm bende içimi dökeyim kızlar ya biz evlenirken ilk zamanlar eşim bana benim param benim param gibi konuştum o gündür bugündur hiç onun parasını harcamak istemem veriyor Allah var ama birikir geri veririm bu sefer sen para harcamayı bilmiyorsun der halbu ki 4 yıl önce söyledigi lafı hatırlatinca ne olmuş der bide babasız büyüdüm hep paramı kendim kazandım yedim hal böyle olunca içimden bir kuruş bile harcamak gelmez

24 Cevaplar

0 oy
(2,681 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Valla kuzum benm kocada zamnndq bana benm param hesabini yapti benmde icime cok oturdu ama yapcak bisi yok zamninda yemedim ben yemeyince yiyen cok oldu sonra dedimki e ben yemiyorm baskasi yiyor ben sikinti cekiyorm e yiyim de bari oyle sikinti cekim dedim.o gun bugundur yerim hicte acimam hatta derimde kendjme ne salakmisim zamnnda yapsaymisjm degerli olurmusum.simdj benmki bana para yetistrmeyw calismaktan kimseye kurus kiyamiyor.ailemw anca yettiriyorm diyor.maasi bana verir bende cok yedim diyip atarim kenara sıkıstgnda cikaririm o ayri ama attigm kadarda yerim.yemeyinn malini yerler kuzum oyizden yiceksinki degerli olcaksn.ben yemeye baslayinca degerlendm valla
(179 puan) tarafından
Kız bu ben işte hala ben yiyemeyen tarafım ama her şey yazdığın gibi
tarafından
Haklısın valla
(2,681 puan) tarafından
Valla yiceksin canm ilk zamanlar laf eder bagirir cagrir ama duymicaksn duymamazliga gormemezlige gelceksn bi zaman sonra baktiki sen pes etmiyorsn kendj pes etcek
-Reklam-
+4 oy
(7,155 puan) tarafından
Böyle kadınların kıymeti bilinmiyor bu erkeklerin parasını kuaföre alışverişe makyaja  vericeksin kenara bir lira koymayacaksın o zaman en kıymetli sensin çünkü erkekler bakımlı kadın görmek istiyolar. Ama parayı aman çar çur etmeyeyim aman kocam zor kazanıyor harcamıyım diye düşünceli davranan kadınların değeri hiçbir zaman bilinmiyor tecrübeyle sabit
(6,234 puan) tarafından
adamın birisinin karısı varmış sabahtan akşama kadar saçını süpürge edermiş evi temizlermiş perişan vaziyette ev pırıl pırılmış ama kendisi perişan vaziyettemiş bugün adam düşünmüş demiş ki bu güzel temiz pırıl pırıl eve bu pasaklı kadın yakışmaz demiş ve gitmiş bakımlı güzel hoş bir hatunu alıp eve getirmiş karısını da kapıdışarı etmiş başka bir adamın karısı da bütün gün süslenip püslenip gezer tozar alışveriştemiş sürekli para harcamış ama eve hiç bakmıyormuş ev rezil gibiymiş aşırı kirliymiş adam düşünmüş taşınmış demiş ki benim bu güzel bakımlı hoş karıma bu berbat ev mi layık demiş karısına tertemiz güzel mis gibi bir ev almış :))))
(205 puan) tarafından
Bende sandım bir an eskiyi özledi sonrasında ben şokk:-)))
(179 puan) tarafından
Evet kesinlikle erkekler dediğin gibi çok şükür elim ayağım düzgün diyeyim:))
(7,155 puan) tarafından
Casperiye vayy ve ne hikaye ama :)
(7,864 puan) tarafından
Denendi ve ispatlandı çok haklı ve doğru bir yorum.
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Çalışmıyorsan illa ki harcıyacaksın balım. O nasıl lafmış benim param ! İnan harcamadin diye değerli sen olmuyorsun mecbur herseyini o karşılayacak sende bedava onun evini temizliyorsun ona saysın ☺️
(179 puan) tarafından
:)) şimdi demez ama içime oturmuş laf bazen diyorum herkes kölesine bir yer ve yemek verir zoruna gidiuot
0 oy
(3,084 puan) tarafından

Valla kocamın parası bizim paramız 

Benim param benim paramdir :D

Borcta olsa çatır çatır yerim kusura bakmasın bana bisey olsa arkamdan gelen hatun iyiki yememiş mi diyecek onami bırakayım çatır çutur yiyorum oh mis 

(179 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun valla
0 oy
(708 puan) tarafından
Benim param olayı olamaz beni maaşa bağlasa yaptığım işin karşılığını ödeyemez tam tersi ben derim benim param diye sigortalı çalışmadığım halde
(179 puan) tarafından
Zaten biz onlardan çok yoruluyoruz
0 oy
(589 puan) tarafından
Senin yiyemedigini başkası yer veriyorsa eğer geri neden veriyorsun yatırım yap kendine verme 
(179 puan) tarafından
Yatırımı işte geri veriyorum bir laf yetiyor sonra  asla eskisi gibi olamıyorum bu konularda
(589 puan) tarafından
Verme niye veriyorsun kocan o senin sana bakmak evi geçindirmek zorunda yani laflarina da aldırış etme
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Gereksiz guru insanı asaği cekmekten yaşam kalitesinj dusurmekten baska hic bir işe yaramaz.Kimse de arkanizdan ne gururlu kadin beee demez.Yemeyenin malini yerler senin yemediginj ota çöpe harcar.Varsa durumunuz gonlune gore harca eminim hakediyorsundur.
(179 puan) tarafından
Var ya benim gurur değil canım lafı dokundu diyelim zaten bu yasa kadar yapıp ettim
0 oy
(909 puan) tarafından
Valla canım kendine bunu layık görme ona karşılık yapıyorsan mecbur sana verecek o parayı çok da güzel harca bak sana söyleyim saçını süpürge eden hep verici ve fedakar cefakar olanin değerini bilmezler kendine yatırım yap 
(179 puan) tarafından
Asla değerimi bilmez de dediğin gibi teşekkür u bile çok görür
(909 puan) tarafından
Valla senin gibi yapamam asla hiçbir zaman öyle olamam önce can sonra canan
0 oy
(187 puan) tarafından
Kiz oyle sey mi olur 4 sene oncesini niye surduruyosunn. Benimki de ilk zamanlar para verirdi eve birakirdi bi ihtiyaç olur vs diye sonra bana maas kartini verdi onda da yedek karti var daha rahat oldu boyle sonucta ben evin eksigini seyini biliyorum online da indirim gorunce kacirmadan aliyorum bende oda gorsun oda alir  hayat musterek
(179 puan) tarafından
Ah kuzum keşke unutsam ;)) evime her şey alıyorum ama bazen kendime bir şey almak istesem acaba yine der mi diye düşünüyorum
0 oy
(205 puan) tarafından
Dünyadaki en tatlı para koca parasıdır nekadar yersen okadar kıymetli olursun unut bacım sen o lafı amannn
(179 puan) tarafından
Yiyen her zaman kıymetlidir
0 oy
(5,800 puan) tarafından
Ben calışmıyorum bır kere senin paran diye bır cümle demiştim kendisi kızmıştı benım param yok bizim paramız var Rabb'im sizin rızkınızı, bana veriyor ben vesıleyim demişti bu söz çok hoşuma gitmişti.. Asla para kısıtlamaz ama ben harcamayı seven biri değilim evde yapıyoruz hâliyle borcta var kıyamıyorum harcamaya çocuklarıma gerekenleri alırım kendime almıyorum bu aralar .. Sende böyle düşünme bır kere yanlış dedi dıye harcıcaksın tabiki dinimizdede olması gereken bu zaten 
0 oy
tarafından
Bazen nakiti olmaz veririm ama katı katını hesabıma atar boş yere harcamam ama bi ihtiyacım olduğunda da en iyisini alırım sen eşiyin dediğine takıldığın için harcayamıyorsun eşin o senin bu kadar takılma benim eşimde öyle yapsaydı emin ol bende senin gibi olurdum içimde hep bi acaba kalırdı alsam mı harcasam mı kenarda dursa mı gibi gibi hayatındaki eş her zaman çok önemlidir 
0 oy
(12,906 puan) tarafından
Ay oylede guzel yiyorumki valla. Evde oturup gul gibi 2 cocuga bakiyorum. Çatir catirda yiyorum valla
0 oy
(9,724 puan) tarafından
Benim param diye bişey yok boyle dusunme

Sen o evde kac işcinin yaptıgı işi yapıyosun. Ben yiyorum valla catır catır karsılıgı değil ömrümün ama olsun. Diyemez yani. 
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Baslarim onun parasına. Valla kocama alacak bir nefesin varsa yarisi benim diyorum :))) sagolsun ne istersem alir ama yine de hatirlatiyorum kusura bakmasin
0 oy
tarafından
Çokta güzel yiyorum valla. Ne demek onun parası o zaman ben çalışayım o çocuklara baksın. Ben şuan mesleğimi yapamiyorsam çocuklarım için fedakarlık ettigimden. Evde oturmaktan hoslandigin için değil yani.

Ye valla yiyen daha çok yaraniyor bu adamlara.
(179 puan) tarafından
Kesinlikle oyle canim
0 oy
(13,800 puan) tarafından
Yiyeceksin canim annem hep der erkeğin 2 kaşığı varsa birini sen kıracaksın ihtiyacın yoksa da isteyeceksin diye. 

Allah var eşim hiç bi zaman benim param demedi ben kimin için çalışıyom dedi cebinde 5 tl kalsa bana verdi hep. İlk zamanlar bana çarşıya gidip geliyon ama neyle gidiyor paran var mı dedi bir kere bende ben senden para istemem verirsen harcarım dedim o günden sonra hep çarşıya cikcam dediğimde para bırakırdı
0 oy
(51,921 puan) tarafından
biriktir altin yap kenara koy o soyledigini unutmus bile. bende takintiliyim o lafi icimi yer ama sen dedigim gibi yap
0 oy
tarafından
Host ulan demedin mi kusura bakmasinda calistiklari her kurusta hakkimiz varne demek benim param 
0 oy
tarafından
Çalışmıyor gelirin yoksa kocanın parasını diye birşey yok sizin paranız vardır 

Benim eşimin maaşı yatınca ben direk eşime maaşım yattı mı hayatım derim halbuki adam çalışır 

Yemeyenin malını yerler unutma

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
5 cevap 151 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,131 göst.