0 oy
680 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından
Ya bugün böyle postları çok gördüm bende içimi dökeyim kızlar ya biz evlenirken ilk zamanlar eşim bana benim param benim param gibi konuştum o gündür bugündur hiç onun parasını harcamak istemem veriyor Allah var ama birikir geri veririm bu sefer sen para harcamayı bilmiyorsun der halbu ki 4 yıl önce söyledigi lafı hatırlatinca ne olmuş der bide babasız büyüdüm hep paramı kendim kazandım yedim hal böyle olunca içimden bir kuruş bile harcamak gelmez

24 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Senin hakkın unutma o gurur sana kaybettirir. Madem öyle hiç alma toplama ya da verme
-Reklam-
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Kocamdan öyle birsöz duymadım duysam nasıl bir tavır alırdım bilmiyorum ama benimki maaşta bana atar bir kısmını mesela şunu alayımmı derdim banane para dinin benden çıktı artık der sizde öyle yapın ve arkadaşlarda yazmış ki bencede öyle sen yemeyince o parayı yiyen her zaman oluyor 
0 oy
(919 puan) tarafından
Vallahi canım ne kadar böyle kocasını düşünen parasının üzerine titreyen aman köşeye iki kuruş atayım birikim yapayım deyip kendine hiç harcama yapmayan üstüne başına bakmayan kadın varsa hepsi mutsuz erkeklerin hepsi bakımlı kendini seven kendine değer veren kadınları severler benim hiç öyle bir huyum yok gerektiğinde saklarım da ama en ufak ihtiyacımı da ertelemem
0 oy
(354 puan) tarafından

Bende yiyemiyorum çünkü anası yedirmiyor canım nasıl büyüttüyse oğlunu elime beş kuruş vermez al sende dursun demez evin ihtiyacını alır bir şey istesem alır haksızlık edemem hastaneye gidecek olurum isterim verir ama öylesine para ver desem bin tane soru sorar niye napıcaksın ne aldın diye sırf bu yüzden para da istemiyorum adamdan annesi babası benim yaşımda bekar görümcem alt katımızda oturur babası rahatsız onların evine de eşim bakar çok kıymetsiz bir gelirleri var geçinemezler onunla kendi evleri zaten ama kaynanam öyle bir davranıyor ki sanki biz onlara bakmıyoruz onlar bize bakıyor :D yediğimize içtiğimize bile karışıyor iki kaşık yemek gönderse biri ona bir kaşığını bize yollar yani al ye ben utanırım onu başkasının evine göndermeye ama işte sizsiz yemiyoruz imajı veriyor sonra da kendi evime bir lokma bir şey alsam kıyameti koparıyor yukarıya poşetler taşıyorsunuz bize niye almıyorsunuz diye ne yapacağımı şaşırdım valla eşimi de kessen taşınmaya ikna olmaz öyle bir cehennemde günlerim heba oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
5 cevap 151 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,131 göst.
7 Mayıs 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu