0 oy
690 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
Kızlar emin değilim bu durumdan 4 yaşında çocuğum var ve ilk kez anaokuluna gidiyor aşırı stresli bugün 4. Günüydü neyse az önce uyutuyorum kendi kendine bize bugün su içmeyin dediler dedi neden dedim evinizde çok su için burada içmeyin dediker dedi yalan söyleyen ya da uyduran bir çocuk değil bir yandan da yeni yeni gidiyor acaba istemediği için böyle söylüyor olabilir mi dedim ama bilemedim gönderdiğim suluk olduğu gibi geri geldi. Ğstelik mısır felan yemiş kreşte gün içerisinde çok su içen bir çocuk . Acaba tuvaletleri gelir diye çok içsin istemediler mi kafamda bir sürü soru bilemedim ., 

16 Cevaplar

+1 oy
(263 puan) tarafından
Belki sular temiz değil evden kendiniz getirin demiş olabilirler.Bazi musluk suları hasta ediyo.Acaba hiç  icmeyin gibisinden anlamış olabilir mi? O yüzden suluğundan hiç icmemistir belki.Bilemedm ya umarım kötü bişey değildir 
(759 puan) tarafından
İnşallah değildir pazartesi öğreneceğim bakalım
(7,405 puan) tarafından
sulukla goturuyor ccklar benim kiz iki sene goturdu. suluklarinda kalmazsa anaokundan verdiler bardak su ama genelde sulukla goturuluyir. derste merste su icmek evet yasak oluo yani ogretmenin tavrina bagli. yasak olmasi daha guzel cunku yaptiklari etkinliklere falan dokuluyir falan o yuzden yasak diyorlar. izin isteyip su icebilir tabiki ders arasinda da ama olabildiginde tenefus ve ders zamani aktvite zamani mantgini kavratmaya beslenme saati oluo o surecte yemek yemeye ozen gosteriyorlardi bizimkiler
-Reklam-
+1 oy
(2,584 puan) tarafından
Çocukları yalan söylemez uydurmaz sanıyoruz ama yapıyorlar illa ki. Ya da yanlış anlayıp,çarptırıp bize aktarıyorlar. Öğretmene kibar bir dille sorun. Aman çemkirik velilerden olmayın en çekilmezi. 
0 oy
(13,666 puan) tarafından
Çocuk dediyse doğrudur canım öğretmen ile konuşun mutlaka bu konuyu
(759 puan) tarafından
Pazartesi konuşacağım ama dedik demezler ki yanlış anlamış derler öyle birşey varsa bile
(13,666 puan) tarafından
Evet bunu demeleri yüksek ihtimal ama en azından çocuğun gün içinde yaşadığı her şeyi size söylemesini bilmeleride iyi
(759 puan) tarafından
Aynen öyle
(13,666 puan) tarafından
Sorun sürekli tuvalete gitmeleriyse bunun için zaten orada görevli olan yardımcı ablalar oluyor
0 oy
(76 puan) tarafından
surekli tuvalet diyorua cocuklar bencede oyuzdendir 
(759 puan) tarafından
Olabilri dvet
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Bizim ozel egitimdeki gibi olmus aynen öğretmeni cocugu lavaboda ictigini gormus burdan su icilmez demis o da hiç icmemis evde de icmemis cocuk annesi soruncada su icmwyin ogretmen dedi demis annesi okulda kiyameti kopardi sonra kameradan falan aradilar buldular lavoba dayken ogretmeni biseyler dedigini gosteren kayiti cikardilar kadin anca ole anladi
(759 puan) tarafından
Evet böyle şeyler de olabilir direkt gidip neden böyle dediniz demekte olmaz anlamak lazım sonuçta özel bir kurum böyle birşey yapacaklarını da düşünmüyorum ama
(5,329 puan) tarafından
Bence pazartesi de suluga dikkat et o gunde icmemis olursa sali gunu sorarsiniz hocam dikkatimi cektide kucuk siselerle mi su dagitiyorsunuz da suluktan su icmiyor diye
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Diğer veliler ile gorusmenizi tavsiye ederim cocuklarina sorsunlar.Gercekse buyuk skandal yani
(2,584 puan) tarafından
Kesinlikle velilere sıçratmasın öğretmenle görüşsün direkt olarak. Veliler dedikodu kazanı. İşi allak bullak ederler her kafadan ses çıkar
0 oy
(21,540 puan) tarafından
Öğretmenine sor bence. Belki başka bişey için öyle söylediler o yanlış anladı. Küçük çocuk bu belli olmaz. 
(759 puan) tarafından
Olabilir sormak lazım
0 oy
(599 puan) tarafından
Ben kreşte çalışıyordum öğretmenler çocuklar gelir gelmeZ çantalarından sularını ve meyve sularını pencerenin önüne koyardı. Meyve sularıni belirli bir saatte verirdi suyu da genelde  çocukların birisi su içmek isteyince diğerleri de isteyip yerinden kalkan çok oluyordu o an belki ortam bozulmasın diye öğretmenleri içmeyin demiş olabilir mi. Yani tuvaletleri gelince sürekli izin alıp kalkarlardi ama bilemedim her yer bir degil
(759 puan) tarafından
Evet direk günah almakta istemiyorum ilk deneyimim böyle birşey varsa göz ardı da etmek istemiyorum en iyisi tatlı bir dille pazartesi bunu söylemek
(599 puan) tarafından
Yok yok sakin göz ardı etmeyin gerçekten işini iyi yapanlar olduğu kadar kotu yapanlar da var çocuğunuzla hergün kreş nasıl geçti diye anlatmasını isteyin. Ben instgramda görmüştüm. Çocuk hikaye kitabı mi ne okumus gibi yapıyor yani aklına geleni anlatıyor sonra bı anda öğretmenle ve arkadaşlarıyla alakalı birşeyler söylüyor.  Çocuğun anlattıklarını  hatırlayamadım o yüzden yanlış bilgi de vermek istemem. Bir takipçisi durumu anlayıp uyarmış paylaşım yapanı annesi takipçi söyledikten sonra öyle anlamış yani aklına hiç gelmemiş sizde sorun surekli ilgilenin
0 oy
tarafından
Yani direk öğretmen ile muhattap olurdum. İlk dolaylı yoldan sorarım hocam bizim çocuk hiç su içmemiş bugün ya nasıl koyduysam öyle gelmiş. Siz arada hatırlatma yapsanız mi acaba falan diye. Yoklama yapardim.
0 oy
(388 puan) tarafından
Benm oğlumda öğretmen im beni dövüyor diyo :-) gitmek istemediği de nerend vurdu diyorum gözüne mi diyorm gözünü gosteriyo yanaklarina mi virdu diyorum yanaklarını gosteriyo bu yaşlarda çocukların yalan yanlış konuşmasi normal.ysnlis anlaması da normal.mujtemelen tuvaletten yada birbirinin sulugundan su içmek istemişler Dr öğretmen de uyarmstr 
0 oy
(3,116 puan) tarafından
Anaokulunda çalıştım ben su içmenin genel de saati olurdu yemekten hemen önce içirmezlerdi yemek yemezler diye yemek yiyip sınıfa geldiklerini de sıra sıra su içirirlerdi sonra ders esnasında da susayan olursa su verilirdi yani siz bence pazartesi sorun öyle şey olur mu bu sıcak hava da hemde yazık 
0 oy
(2,502 puan) tarafından
Valla etkinlik öncesi sonrası benim çocuklar su içerdi. Bahçeye çıksak yemeğe insek her yere sulukla giderdik. Yanlış anlamış olabilir. Güzel bir dille ögretmenle görusun. Okula gitmek istemeyen öğrencim her gün öğretmen beni dövuyor diyormus :D 
0 oy
(3,860 puan) tarafından
Ben olsam takip ederim pazartesi suluk dolu mu gelecek boş mu diye. Hemen gidip öğretmene sormam yani
0 oy
tarafından
Kredten tanidiginız baska çocuklarada sorun onlarda aynı şeyi söylerse kreş gorevlileriyle konusun bence 
0 oy
(53,390 puan) tarafından
sacmaliga bak bu sıcaklarda su icmeden olur mu yalan soylemez cocuk yazik susuz birakmislar
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Valla devlet kreşi ise her şey beklerim ben de oğlumu üç buçuk yaşındayken devlet kreşine yarım gün şeklinde gönderdim yemin ederim 2 hafta gitti çocuk 2 haftada bütün huyu suyu değişti sınıflar 30 kişilik öğretmen de sen oturduğu yerden kalkmaya bile erinen bir tip ilgi alaka sıfır çok çisleri gelmesin de ikide bir de tuvalete götürmek zorunda kalmayalım diye söylemiş olabilirler canım çocuğun söz konusuyken her türlü ihtimali düşün

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 260 göst.
+1 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
3 cevap 361 göst.
0 oy
4 cevap 306 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,576 soru