0 oy
3,930 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar eşimden akşam 10 dan beri haber alamıyorum arıyorum çalıyor açmıyor arkadaşının düğününe gitmişti en son düğün deydi ailesine haber versemmi bu saat oldu haber yok uyku girmiyo gözüme kendisi balık düşkünü asla izin almadan girmez balığa da ya balığa girmişse diyorum boşuna ailehi telaşlandirmjs olurummm diyorum bilmiyorum ya offff

84 Cevaplar

+1 oy
(1,736 puan) tarafından
Nptn ulaştın mı yeni post aç bari merak ettik 
(3,630 puan) tarafından
Aynen ya bizde aile olduk burda :)
(2,729 puan) tarafından
Açmış
-Reklam-
0 oy
(937 puan) tarafından
Eee yuh artık insanın Allah korusun başına bir şey gelmemişse bu saate kadar bir haber verir bu nasıl sorumsuzluk 
(50 puan) tarafından
İçim içimi yiyoo bu saat çalıyor ama açan yok insanlari da telaşlandirmak istemiyorum
0 oy
(479 puan) tarafından
Sen birini ara belirsizlik insanı çıldırtıyor. 
(50 puan) tarafından
Onlar da birşey yapamicakki beklemekten başka iki tane küçük çocuğum var aileme de diyemiyoeum kavgalilae eşim ile iyice kötü olur diye oturdum ağlıyorum çaresizlikten
(479 puan) tarafından
Ara birini kimin yanında ihtimali yüksekse onu ara arkadaş kim varda saat olmuş 3 normal bir saat değil. En olmadık polisi ara. Muhakkak haber ver birilerine
0 oy
(1,648 puan) tarafından
İlk kez mi yapıyor böyle bişe daha önceden oldu mu hiç. İçki falan içip bi arkadaşının evinde uykuya kalmasın mı belki kafası güzel diye arayamadı seni ama çok geç olmuş korkmakte haklsın 
(1,648 puan) tarafından
Polisi arama ama ailesine haber ver böyle böyle diye baktın sabah oldu gelmedi polisi ara belki çıkar gelir
(7,132 puan) tarafından
24 saat dolmadan polis kayıp saymıyor ilgilenmiyor zaten
(7,481 puan) tarafından
Yok canım 24 saat beklenmiyormus artık. Yani yakin zamanda ablam evden eşyalarını alıp gitmiş sabah habersiz. Annem kalkar kalkmaz polise gitti.  Hemen heryere bildirdiler akşama yerini bulup aradılar. Bence hala haber anlamadıysa gitsin oda.
(7,132 puan) tarafından
Sistem değiştiyse çok iyi o zaman benim kuzenim kaybolmuştu halamla eniştem karakola gidince ne zaman evden çıktığını sormuşlar 24 saat dolmadan biz bişey yapamayız demişlerdi ordan biliyorum
(7,481 puan) tarafından
Bende anneme öyle dedim boşuna gitme 24 saat geçmedi diye ama sasirdim sonrada. Zaten çok saçma 24 saat beklemek değişti ise iyi olmuş. Acaba karakol dakiler de işine gelmeyin ce 24 saat sonra mı gel diyor bilemedim inan. İnsaAllah sistem demiştir diye temmeni ediyorum
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Birlikte gittigi arkadaşı vs var mı onların eşleri ile gorusuyorsan onlara sor bi , ama esin gelince de hesabını sor ya insan geç gelecek olsa bile haber vermeli hadi haber vermedi en azından telefonu acsaydi bari normalde böyle huyları yoksa kimseye de ulaşamıyorsan ailesinden birilerine haber ver son çare olarak
(50 puan) tarafından
Ya bı olay olmuştu kavga olayı ailsine söyledim diye bı ton laf yedim şimdi bunu desen birde ortaya çıkarsa iyice ortalık karışır
(45 puan) tarafından
Onu seni bu kadar habersiz bırakmadan önce dusuncekti düğün kimin onlara ulaşsan
(1,525 puan) tarafından
Ulaşabildin mi geldi mi eve canım
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Hadi karşı taraf haber vermedi sen niye bu saat oldu peşime düşmedin ben olsam çoktaaann ailesini aramıştım haberiniz var mı diye 
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Düğüne gitmeden önce tartışma falan yaşadınız mı? Belki kızıp gelmiyordur ondan açmıyordur telefonu. Yoksa insan bu saate kadar habersiz bırakmaz. Bir arkadaşının numarası falan yok mu? 
0 oy
(710 puan) tarafından
Esin daha once boyle yapmadiysa veya sen arayinca hemen acan biriyse  mutlaka bisey vardir veya arkadaslarla biyerlerimi gitti aceba mesaj at sen ona acmiyorsan aileni arayacam merak edoyorum diey
(50 puan) tarafından
Yengesi de abisi de aradı açmadı sabah kadar beklicez haber gelmezse polise soylicez
(710 puan) tarafından
Neoldu canim geldimi haber
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Düğüne giden tanıdık yada arkadaşı yok mu arayabilecegin 
(50 puan) tarafından
Kimse yok sabaha kadar haber beklicez gelmezse karakola gidicem
0 oy
(125 puan) tarafından
Bence ailesine haber verin saat kaç olmuş çıkar gelir inşallah 
(50 puan) tarafından
Ailesi de diyor sabahı bekle gelde sinir olma ztn sabah olmus
(125 puan) tarafından
Allah Allah ya uyuya kalmış olması bende bu olay gibi birşey yaşadım anlıyorum seni
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun cok zor çıkar gelirse iyi bi kalayla
0 oy
(29 puan) tarafından
Korkma canım arkadaşlarıyla birliktedir ama sana haber vermesi gerekiyor bence söyle ailene ne olursa olsun onlar da belki yardımcı olurlar sana 

En son yanında olan kişileri bir ara haber al
(50 puan) tarafından
Tnaimiyorum eşleri ile de hiç tanismadim bilmiyorum kafayı yemek uzereyim
(29 puan) tarafından
5 6 saat olmuş normal değil bence bu durum
0 oy
(555 puan) tarafından
Cnmm eşin icermi belki içip sizmiştir içen biriyse 
(50 puan) tarafından
İçen biri değil eğer arkadaş ortamına takılıp içmişse zıkkım içsin
0 oy
(555 puan) tarafından
Rabbim feraha çıkarsın insallh kazasız belasız evine döner..korkma onmli bsey olsa Allah korusun haber veren olurdu uyuya fkan kalmistir belki icmistir bilemezsinki 
(50 puan) tarafından
Zıkkım içsin eğer içmişse
(555 puan) tarafından
Öyle deme cnm Rabbim hidayet versin icmisse kazasuz bekasiz gelsinde insallh onuda yapmamıştır..Ayetel Kürsi oku..bide la ilahe ente Sübhaneke inni kuntu minezalimin..bunu çokca oku dua et niyet alıp oku..aynı korkukari bende yaşadım hemde dafalarca..
0 oy
(293 puan) tarafından
Bence tefonunu bi yerde unutmuş olabilir kötü düşünme koca adam ne olacak çıkar bir yerden benimde başima gelmişti
(50 puan) tarafından
Sabah oldu halen yok ama insan çok korkuyo
(293 puan) tarafından
Gelmedi mi daha yakın arkadaşı falan  var mı sende nosu bence korkma erkek bunlar illa açıklaması vardır korkulacak ne olacak düğünde
(50 puan) tarafından
Gelmedi  3 yaşında kızım var 4 aylık da bebeğim öylece oturdum bekliyorum
(293 puan) tarafından
Bence içmiş olabilir sızmıştır içmez diyorsun ama arada yapanlardan olabilir bemfr eşimin gizli içtiğini yıllar sonra öğrenmiştim mesela
0 oy
(13,404 puan) tarafından
Eşinin mail adresini biliyorsan kendi telefonundan hesabını aç konumuna bak canım inşallah kötü bir şey yoktur
(50 puan) tarafından
Şifresini bilmiyorum nerden bakabilirim
(1,324 puan) tarafından
İnşallah kötü birşey yoktur sorumsuzluğundandır haber ver canım burayada merak ettik
(50 puan) tarafından
Dua edin iki tane küçük kızım var biri 3 yaşında diğeri 4 aylık
(2,220 puan) tarafından
Konuma nasıl bakılıyor
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Arkadasları ile takildi bence. Kalbini ferah tut. 
0 oy
(1,378 puan) tarafından
Tabikide ara hiçmi teline bakmadı acaba Allah korusun sen dikkat et canım ara her yeri
(50 puan) tarafından
Şu saat oldu haber yok
0 oy
(141 puan) tarafından
Korkmayın birşey yoktur Allah’ın izniyle 
(293 puan) tarafından
Canım ailesi merak etmedi mi hiç yani polisi arayın onlar tef ondan yerini bulur
(50 puan) tarafından
Ailesi sabah olsun diyolar benfr bekliyorum sabah olmasını
(293 puan) tarafından
Bence yanlış yapıyorsum telefonu açık iken numarasını verin polise onlar yerini tespit ediyor eğer tefonun şarjı falan biterse bulunmaz yeri öyle kolay
(141 puan) tarafından
Naptınız bi haber var öı acaba
(2,745 puan) tarafından
Haber yok mu ya
0 oy
(66 puan) tarafından
Bundan bir kac ay once esim egitimdeydi bir arkadaşına gidecekti bir aksam haberim vardi mesajla.baya da konuştuk sonraesaj atıyorum cevap yok arıyorum açmıyor sabaha kadar dusun bende deli oldum meğerse telefonu arkadaşında unutmus . Sende kokrma bir sey olmaz insaAllah 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 617 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,086 göst.
1 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 189 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (555 puan) tarafından soruldu

402,100 soru

12,037,817 cevap

36,265 kullanıcı

...