0 oy
3,955 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar eşimden akşam 10 dan beri haber alamıyorum arıyorum çalıyor açmıyor arkadaşının düğününe gitmişti en son düğün deydi ailesine haber versemmi bu saat oldu haber yok uyku girmiyo gözüme kendisi balık düşkünü asla izin almadan girmez balığa da ya balığa girmişse diyorum boşuna ailehi telaşlandirmjs olurummm diyorum bilmiyorum ya offff

84 Cevaplar

0 oy
(1,279 puan) tarafından
Ailesine de haber ver polise de  Allah korusun başına bişey gelmemiştir

Eğer bilerek haber vermediyse bidaha böyle biseye kalkışamaz
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Ulaşabildin mi eşine canım?
0 oy
(3,874 puan) tarafından
Arkadaşlarıyla içip sızdı mı acaba bi yere?
0 oy
(407 puan) tarafından
Ulaşabildiniz mi acaba? 
(157 puan) tarafından
Kadın ortalıkta yok  acaba adama bişey mi oldu
(407 puan) tarafından
Alla alla merak ettim vallahi
0 oy
(491 puan) tarafından
Kocanı buldun mu ne yaptın 
0 oy
(617 puan) tarafından
Benim esim işten bile sabut saatte gelir 10 dk geciksin ararim bilir ortaligi ayaga kaldircagimi o yuzden sarji biterken veya bir yere giderken mutlaka mesaj atar senin esin senin onu merak edecegini bilmiyorsa cokda  umursama yani her zaman yaptigi birsey se ama her zaman yaptigi bisey degilse ve hala ses yoksa ailesine haber ver
0 oy
(2,399 puan) tarafından
O nasıl sorumsuzluk insan haber vermes mi o saate kadar 
0 oy
tarafından
Merak ettim bir habervarmı 
0 oy
(182 puan) tarafından
Kiz geldi mi esin ben bile merak ettim 
0 oy
(855 puan) tarafından
Haber var mı canım eşinden 
0 oy
(687 puan) tarafından
Haber alabildin mi eşinden 
0 oy
(698 puan) tarafından
Haber aldınız mı :(
0 oy
(299 puan) tarafından
Cevap da veren yok yazıp ortadan kayboluyorlar bizde burda merakta bekle her zaman böyle 
(356 puan) tarafından
Bunun aynısını arkadaşım yaşadı gecenin 3 de aradı eşime ulaşamıyom 8 den beri telefon çalıyor açmıyor başına bişey geldi diye ortalığı ayağa kaldırmıştık ertesi sabah saat 11 de çıktı geldi bişey olmamış gibi nerede olduğunu öğrenince boşandılar inşallah öyle bişey değildir yazık kız hem meraktan ölüyo hemde ailesine söylersem kızar diye bişey yapamıyo kusura bakmasın ama ailesine söyletmeyecek adam zamanında evine gelir gelmiyosada haber verir ki eve gelmeme gibi bir durum söz konusu bile olamaz ben bi kere ararım eşimi 15 20 dakka beklerim geri aramıyosa bi daha ararım bi 5 dakka daha beklerim hala aramıyosa ortalığı ayağa kaldırırım valla
(400 puan) tarafından
Niye boşandılar arkadaşnz ve nerde olduğunu nasıl kimden ogrendi
(356 puan) tarafından
Başka karının koynundaymış eve geldiğinde arkadaşım kaza yaptı hastanedeydik dedi ama google geçmişinden konumuna baktık hastaneyle alakası yok bulunduğu konuma gitmekle ve ailesinle tehdit ettik döküldü ondan sonra
(299 puan) tarafından
Böyle bişey yazmanız alakasız bence arkadaşınız öyle oldu diye kimsenin aklına böyle şeyler sokmaya gerek yok o zaman seninki de Benimkide aldatıyor bizi kıyaslarsak eğer şuan biz haber var mı diye merak ettik beklıyoruz sizde araya fesatlık sokacağınıza saygıyla bekleyin
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Haber var mı eşinizden 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Yani şuan öyle düşünüyorum ki başına bişey gelmediyse vay haline
0 oy
(146 puan) tarafından
Bi haber varmı çıktımı ortaya
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Ben olsam sabah gelmemiş olsa hemen ailesine haber vermiş bile olurdum siz iyi dayanmissiniz
0 oy
(617 puan) tarafından
Kiz gelmedimi esin yokmu haber ay bizde meraklandik valla insallah kotu bisey yoktur
0 oy
(877 puan) tarafından
geldimi eşin huu
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Merhaba bi haber var mı? 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 637 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,120 göst.
1 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,626 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 191 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (608 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,101,995 cevap

36,418 kullanıcı

...