0 oy
489 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,217 puan) tarafından

Ben normal kahvaltılık sevmem hiç kızartma börek menemen falan daha çok severim ama kocişim işte olduğu için kendime hazırlamaya üşendim tost yapacam büyük ihtimalle onada usenmezsem :)

diyetteydim bir ara ama bıraktım verdiğim 2 kiloyu da almışım mutlu olmayınca diyet yapamıyorum:dizzy:

26 Cevaplar

0 oy
(9,261 puan) tarafından

image

diyette onlineeeee :)))

Kahvaltıda yumurta yeşillik peynir zeytin 

Ben genelde yumurta salatası veya direk sebzeli hır yumurta kızartması yapiyorum

-Reklam-
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Oğlum uyanmadı uyansın bakacaz artik
0 oy
(2,947 puan) tarafından
2 yumurta haşladım onu yedim. 
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Benim kahvaltı alışkanlığım yok kahve içiyorum şuan :))) kizce yeni uyandı bir saat sonra anca yer :))
0 oy
(985 puan) tarafından

1 simit kafi :D

0 oy
(449 puan) tarafından
Bende normalde kahvaltı sevmem ama yok hamileyim yok süt olsun diye diye alıştım eşimi ise gonderdim kızımla beraber:)) şimdi diğer 2 bebegimi bekliyorum uyansinlar yapacağım inşallah 
(2,217 puan) tarafından
Afiyet olsun 3 çocuk nasıl  tavsiye eder misiniz
(449 puan) tarafından
Teşekkür ederim cocuk iyidir canım ama ben son numara oglum öyle böyle değil maşallah çok yoruyor ama yine de insan once kendine guveniyorsa tavsiye ediyorum  3 yas da ideal bence
0 oy
tarafından
Ben bugün pataesli yumurta yaptım dünden kalan börek vardı kıymalı onu cikarttim yumurta başladım zeytin reçel peynir kızıma  ve kendime servis tabağına hepsini koydum yedik  çok şükür 
(2,217 puan) tarafından
Afiyet olsun ❤️
0 oy
(13,521 puan) tarafından

Afiyet olsun  canım bende genelde kızartma, menemen, yumurta, çorba, patlican kozleme illa biri oluyor kızım zaten yumurta dışında bisi yemiyor yumurtayi cesitlendiriyorum sürekli  :)

(2,217 puan) tarafından
Benimki yumurta da yemiyor labne ve bal verdim biraz
0 oy
(74 puan) tarafından
Sabaha kadar uyumadı kızım grip olmuş İnan ki yatmadı şimdi yatıyor hanım efendi bende o uyumusken kahvaltı hazirlicam 
(2,217 puan) tarafından
Bizimki de diş çıkarıyor ondan yatmaddi ya
(74 puan) tarafından
Kahvaltı yapmıyor aylardır yemek sorunu var şimdi düşünüyorum ne yapsam diye ona
0 oy
(124 puan) tarafından
Ben de kahvaltıda değişik şeyler severim ama diyet diyet diyet öncelikle su ile açıyorum gözümü daha sonra peynir salatalık domates yeşillik zeytin ve yumurta
(2,217 puan) tarafından
Motivasyonun bol olsun bende yaptımmi gayet güzel ilerliyorum ama ipin ucunu kaçırdım yine maalesef
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Sucuk kızardım üstüne yumurta kırdım çay domates biber salatalık doğmadım reçel zeytin peynir tahin canım başkada yok
(2,217 puan) tarafından
Afiyet olsun ❤️
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Bende ne yicem bilmiyorum kızım gece 5 de uyandı 9 da yatttı şimdi bi daha kalktık çok halsizim dolaptan peynir zeytin çıkartacak halim bile yok şuan 
(2,217 puan) tarafından
Ynen bende öyle oldum bugün benim kız da diş ağrısından yatmadı
0 oy
(1,665 puan) tarafından

Benim hiç birşey yapasim yok şu sıralar dışarda yapacağız bugün :)

(2,217 puan) tarafından
Oo en güzeli:) afiyet olsun
0 oy
(51,149 puan) tarafından
her sabah bişey yaparim normalde bu sabah ekmek çok guzeldi domates salatalik ekmek yedik kizimla
(2,217 puan) tarafından
Afiyet olsun ❤️
(51,149 puan) tarafından
size de ☺️♥️
0 oy
(11,064 puan) tarafından
Esim evdeyse en hizli he yapabilirsem cunku gozunu acmadan ne yicez diyo misafir gelecekse cesit cesit yaparim kendi basimaysam çocuğu yumurta kirar ben kahve icerim cik bile 
0 oy
tarafından
Açma yedik kahvaltılıklar vardı kızımla ikimiz yaptık kahvaltımızı çoktan evimizi temizledik birazdan uyuyacaz
(2,217 puan) tarafından
Afiyet olsun ❤️
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Bana sofrada ne varsa onu yerim fark etmez yeri gelir peynir çay yerim 
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Kahvalti yapmayi canım istemedi turk kahvesi ictim ilk sonra sütün icine muz atip blendar yapip onu ictim
0 oy
(1,011 puan) tarafından

7 de uyandım. Saat 10.30 olmus. Dolabın kapısını açtım,  tüketmeye değer bir tek su buldum onu içip duruyorum. Kahvaltı hazırlamak icin saatlerini bile verebilecek ben kahvaltıdan oldum. 

Nasıl 36 haftalik hamileyim bilmiyorum  :( 

(2,217 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım kahvaltı edemiyorsan bile bol bol meyve ye çok iyi hissettiriyor gerçekten
0 oy
(4,676 puan) tarafından
En sevmediğim şey kahvaltılık hazırlamak halbuki en basit öğün ama bana desinler akşama 5 çeşit yemek hazırla hiç üşenmem sıkılmam hazırlarım ama sabah kalkıp kahvaltı hazırlamak hiç sevmiyorum ya Allah'tan annemdeyim üç gün :) ben uyanmadan hazırlıyor menemen yapmıştı 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 202 göst.
28 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
14 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirosss (505 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 274 göst.
+3 oy
17 cevap 806 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yaprak.k (13,521 puan) tarafından soruldu

407,120 soru

12,219,162 cevap

36,811 kullanıcı

...