0 oy
184 göst.
Moda kategorisinde (447 puan) tarafından
Meraba kızlar   benım kızım 3 yasında  doğduğundan beri ağlayan bi çocuk böyle pek memnun edemedım onu    bıraz garıban bıraz duygusal böyle görsen acırsın hele bu kız kım sankı kımsesız gıbı dersın  yanı napdımsa onu mutlu edemedım   hep bı ezik duruyor .   Babası daha bır kere yüksek sesle konusmamıs  öyle çok sever ki bütün sülale bılır babasını  aşkı olduğunu . Nasıl mutlu edebılırım yanı  bı çok şey denedım ama  çocuk hep böyle bı ezgın duruyor  . Çok üzülüyorum böyle masum durmasına  keşke hayat dolu cıvıl cıvıl olsa  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay kıyamam okuyunca içim gitti bi üzüldüm :( belki sakin durgun bi çocuktur her çocuk cıvıl cıvıl olacak diye bi kural yok ki bazı çocukları görüyorum oturduğu yerden kalkmaz mesela sessiz olurlar hep. Belki sizin kız da öyledir. Babası tarafından sevilmesi çok güzel bişey en azından sevgisiz büyümüyor. Yapabileceğiniz tek şey sevgi şefkat gösterip onunla daha çok aktivite yapmak belki daha fazla dışarda vakit geçirmek evde yaptığınız işlere onu da dahil ederek birlikte yapmak olabilir.. 
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Çocuğunu olduğu gibi kabul et, değiştirmeye çalışma tavsiyem bu olabilir sana. Allah sağlıklı uzun ömürler versin 
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Valla az.gın olacağına bırak Mahsun olsun. İnan tükendim. Lego aldık çiş eğitimi hediyesi yüzüne bakmadı. Aktivite masası aldım bin lira verdim. Oyun grubunda öldü bayıldı. Evde yüzüne bakmadı. Parka cıkariz memnun değil. Oraya gideriz memnun değil. Yani memnun asla edemedik. Manevi olarak da edemedik. Yaştan mı bilmiyorum. 

Sadece oyun grubunda mutluydu o da cok pahalı 1.5 saati 400 lira oldu. Artik götüremiyorum. Haftada 2 oraya gidiyorduk. Ama ordan dönüş kıyamet ağlama. Oğrwtmenlerine bir daha gelicem dimi diyip söz alıp öyle çikiyordu kapıdan. Dünden beri anane sayikliyor. Sabah aldım geldim gene huysuz. Ben şaşirdim. Ne çok verdim azdırdım ne az verip eksik bıraktım ama hata nerde bilemiyorum. 
0 oy
tarafından
Canım benim çok üzüldüm çocuğun yapısı böyledir belki kabullenmek gerekir bilmiyorum ki neler yapılabilir bende 
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Benim kızımda dışarıda öyle ama evde terör estiriyor bu ne özgüven bu ne enerji diyorum. Dışarıda görsen gariban gibi. 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Mutlu edemezsin canım. Ben kızıma herşeyi yapıyorum mutlu oldun mu diyorum gidip olumsuz yaşadıgı ufacık şeyi söylüyor. O yüzden sadece yapıyorum gerisi onun hıssetmesıne baglı

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 590 göst.
12 Haziran 2020 Moda kategorisinde ᗩᒪᗩᖇᗩYᗩGᗰᑌᖇᑌᑎ ᗩᑎᑎEᔕI (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
21 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yagmur3636 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 219 göst.
18 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevdatanesi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 130 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (562 puan) tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,510 cevap

40,908 kullanıcı