0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (9,202 puan) tarafından
Birden yine kilo almaya başladım  nasıl kilo verim ben emzirirken 

6 Cevaplar

0 oy
(907 puan) tarafından
Diyetisyen eşliğinde emziren anne diyeti  veriyor çünkü
(9,202 puan) tarafından
Diyetisyen olmaz şuan durumum yok yemek dediği seyleri alamam kendim vermek istiyom
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben emzirirken otomatik veriyordum ek birşey yapmadım hiç. 
tarafından
Ben 70 kiloyum cnm :)))
tarafından
Ahaha ben 63 kiloyum canım :))
tarafından
Diyetteyim zaten 45 kiloya dusecem;)
tarafından
Puhaha :)
(9,202 puan) tarafından
Bende verim 80 olmuşum bende başlamam lazım hamileyken bile bukadar almadım
0 oy
(261 puan) tarafından

Canım aslında emzirmek evet kilo verdiriyor çok enerji harcıyorsun çünkü ama şahsen ben kendi adıma konuşayım boğazımı tutamıyorum emzirirken 10 kilodan fazla aldım çünkü sürekli midem kazınıypr elim ayağım titriyor hiç dayanamiyodum hayatımda yemediğim kadar yemek yiyodum.  Boğazımı tutabilirim dersen çok güzel zayıflarsn ama. Hesap basit zaten beyaz ekmek makarna pilav tüketme.  Kızartma yeme. Üç ana öğün yap . Abur cubur yeme. Her akşam yemeğinde salata yemeğe dikkat et. Günde 3 4 lt su iç. Çok güzel zayıflarsn önemli olan tüm bunları yapabilmekte :D

(9,202 puan) tarafından
Bende tutamiyom ya ondan dolayı aldım hamileyken bile daha iyidim almiyodum en azından
(261 puan) tarafından
Ben hamileyken 3 kilo aldım emzirirken 10 kilodan fazla aldım düşün millet hamileyken kilo alıp emzirirken veriyor bennde tam tersi üstelik aldığım kilolalari veremedim üstüne bir de yeniden hanile kaldım:))
0 oy
tarafından
beslenmenize dikkat ederek zaten hızlıca verirsiniz. beyaz ekmek yemeyin zaten vücuda zarardan başka bir etkisi yok. onun haricinde bol su ve yemekleri de kararında yiyin mesela 5 6 yemek kaşığı sebze yemeği gibi. emzirme döneminde çokta aşırya kaçmayın diyet konusunda hiçbir şey yemeyerek
(9,202 puan) tarafından
Kaç bardan su içsem olur ki
tarafından
9 bardak ideal. 10-12 de içebilirsiniz ama fazla geliyor bence. siz daha iyi tanıyorsunuz vücudunuzu. 9 iyi gibi
0 oy
(13,979 puan) tarafından
Ekmek şeker hamur işleri uzak dur bol su iç yeter 
(9,202 puan) tarafından
Ne kadar içsem etkiler
(13,979 puan) tarafından
İki bucuk uç lt
0 oy
(395 puan) tarafından

Ben gündüz hiç denecek kadar az yemek yiyorum sorun olmuyor bazen yemeği bile unutuyorum bebeğim çok yoruyor çünkü ama akşam bebek uyudu mu yemeğe başlıyorum akşamı da halletsem baya incelirim. Çok şükür çok bir kilom da yok 1.70 boyum var 72 kiloyum idelim 65-75 arası 68 olursam süper olurum gibi hissediyorum eşim çok zayıf bende yanında kilolu gibi durmak istemiyorum :D

(9,202 puan) tarafından
Aynen benim esimde çok zayıf yanında kilolu gibi oluyom

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 214 göst.
10 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayata06 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
5 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pinaro (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
5 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pinaro (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
1 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Serife003 (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,347 soru

23,663,981 cevap