0 oy
171 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,244 puan) tarafından
Devlet veya özel hastanede fiyat en fazla ne kadardır acaba bilen varmı 

4 Cevaplar

+1 oy
(851 puan) tarafından
Ben devlette olucam sıra bekliyorum ücretsiz olucak 
(2,244 puan) tarafından
Nasıl ücretsiz olur,benim burnumda et ve kemik var extra estetik istiyorum ücret alırlar mı benden
(851 puan) tarafından
Hayır istemezler benimde kemik var gösterdim doktora ameliyat dedi estetik istiyo musun dedi evet dedim tamam sağlık adı altında ücretsiz olucak dedi
(2,244 puan) tarafından
Ama çok sıra oluyor bildiğim kadarıyla,bir kaç sene önce sormuştum doktor yaşlıydı,ben estetik bilmiyorum dedi,bilen doktorda bir sürü hasta var dedi ona bak desi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Devlette 20 25 bin civari özelde doktora göre değişiyor 50 binden 200 bin arasi 
(2,980 puan) tarafından
Emin misin devlette o kadar olduğuna, özelde de 50 den başlamıyor sen hangi yıldan bahsediyorsun kız:)) daha pahalı,benim kaynım özelde olacam diyor yanlış yatırlamıyorsam 100 den fazla söylediler
tarafından
Şehir şehir farkediyor Antalya'da mesela 100 bin altinda yapan yer varsa da bir iki tanedir antepde 55 bine yapan doktorlar var özelde devlette daha yeni yaptirdi arkadaşım 21 bin tutmustu
0 oy
(1,657 puan) tarafından
2 kardeşim özelde oldu biri 80 bin verdi biri 50 işlemden işleme değişiyor benim 80 bin veren kardeşimin burun kıkırdağı erimişti kaburgasından kıkırdak aldılar burnuna kattılar 50 bin veren kardeşimin burnu kırıktı yamuktu düzelttiler 
0 oy
(13,430 puan) tarafından
geçen sene üniversite hastanesinde arkadaşım oldu7 bin, eğer burnunda bir sorun olsaydı 2 bin olacaktı. diğer arkadaşım da özelde 25bine oldu geçen sene. bu sene en az 2 katıdır 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 267 göst.
0 oy
0 cevap 74 göst.
0 oy
7 cevap 511 göst.

411,064 soru

12,373,065 cevap

42,564 kullanıcı

Kategoriler

...