0 oy
1,018 göst.
Diğer kategorisinde (1,719 puan) tarafından
Alt Komşum robotumu istedi pek samimi de değiliz aslında Menemenlik domates çekeceğim dedi o an bişey diyemedim vermiş bulundum şimdi içimde bir sıkıntı oldu sonuçta çabuk bozulabilen bir alet ve kendim kullandığım zaman dinlendire dinlendire kullanırım inslalh bişey olmaz  bir tanıdığım vermiş birine kadın bozmuş sonra ddemis ki aldığımda bozuktu diye o aklıma geldi varmı öyle bir anınız :)

55 Cevaplar

0 oy
(2,100 puan) tarafından

Vermem ya..Benimde diğer evde alt komşuyla samimiyetim yoktu düdüklü istemişti korkuyorum kullanamıyorum yok bende demiştim vermemiştim :D

-Reklam-
0 oy
(10,395 puan) tarafından
Benim.blenderimin kapağı bozuldu alt kat kaynanam üst kat eltim asla ikisindee istemem. İstesem vermiceklerini sanmıyorum ama emanetin canı az olur derler. Hele birde menemenlik cekecekse yanabilir de robotun umarım sağlam almışsındir geri 
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Ben olsam vermezdim.  
0 oy
(215 puan) tarafından
1 termosum, 1 mutfak robotum ve 1 kıyma makinem kırıldı komşuya verdiğim için. 
(1,719 puan) tarafından
Sende hiç akillnmamissin be abla :D
(215 puan) tarafından
Farklı apartmanlarda farklı komşularimdi :)
0 oy
(13,592 puan) tarafından

Komşularımın hepsi 7 senelik ne isteseler veriyorum bi şey olsa bozuk olarak asla geri vermezler robot süpürgemi bile vermeyi teklif etmişliğim var :D

0 oy
(137 puan) tarafından
Vermiştim bozdu canım ya çalışmıyor dedim yooo ben çalışır şekilde verdim demişti :)
(1,719 puan) tarafından
Genelde öyle olurmuş zaten ne hikmetse bize gelince bozulur o
0 oy
(3,434 puan) tarafından
Evet verdim

Bozdu 

Lafını bile etmeden bıraktı gitti 

Kullanırken baktım ki

Bozulmuş 

İki tane vardı 

Birini ikidir başka komşum istiyor 

Samimiyiz verdim

Domates çekti 

Geri verdi

Evet biraz hırpalanmış 

Ama iyiliği çok dokuntu 

Bir makine bozulsa asla lafını etmem

Normalde edilir evet 

Samimiyet meselesi gülüm 
(1,719 puan) tarafından
Öyle canım haklısın ama pek gidip gelmeyiz birbrbimize merhaba merhabayız
0 oy
(1,888 puan) tarafından

Verme tabi kız niye vercen..ben vermem hayatta

..verirsem de gider kendim kullanırım 

Geri sağlam geldi mi peki:)

(1,888 puan) tarafından
Kız git istesene.  Ne rahatsın sen öyle. Kırılsa *** öder parasını. Zeytinyağı gibi üste çıkar
(1,719 puan) tarafından
Biraz önce alıp geldim
(1,888 puan) tarafından
Şükür senin yerine ben rahatladım. Makinana bişey olmuş mu. Alırken bişey dedi mi
(1,719 puan) tarafından
Makinam sağlam çok şükür çok teşekkür etti iki kavonoz da menemenlik koymuş yanına
(1,888 puan) tarafından
Afiyet olsun arkadaşım
0 oy
tarafından
Yani şöyle hemen bitecek bir işlem için istese veririm vermisligimde var ama salça işi sıkıntı çünkü kendimde yıllardır salça yaparım blender dinlendire dinlendire kullanırım eltim kac tane çürüttü salcada
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Ben de verdim. Mikser kısmını istemişti. Biraz da geç getirdi. Bakmak da aklıma.gelmemis geçen bir kullandım ucu sallaniyor. Sabitti normalde. Bozmus yani. Sinir oldum birşey de diyemedim. Napcam bilmiyorum. 
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Samimi isem veririm degilsem vermem.
0 oy
tarafından
Elektiriklj alet ne verilir ne de ödünç alinir.bozulmasi durumunda zan altında kalıyor insan.bende vermem ve istememde...
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Ben olsam da vermezdim kısa süreli bir iş için kullanmayacak çünkü senin özlendiğin şekilde özenmeyebilir ne güzel demişsin bak dinlendire dinlendire çalıştırıyorum diye aynı şeyi yapacak mı hadi bozuldu aynısını gidip alacak mı aynısını gidip alacak parası olsaydı zaten kendi evine alırdı diye düşünüyorum sağdan soldan istemek yerine ama bir kere tamam demişsin artık şimdi hayır vermiyorum da denmez
0 oy
tarafından
Vermesen ne dicen ki yok veremem de denmez 
0 oy
tarafından
Üst komşum istese seve seve veririm. Ama diğerlerine vermem. Sayenizde birçok anı okudum. Diğerine vermem

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 2,134 göst.
7 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ozgemmsi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,036 göst.
+2 oy
6 cevap 98 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
14 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Safbiri66 (104 puan) tarafından soruldu

409,900 soru

12,323,787 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...