0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Bugün bana yoğunum dedi. Normalde gün içinde konuşuruz. Wp ye girdiği zaman illaki yazar. Yoğun olduğu halde Bi kaç sefer girmesine rağmen yazmadı hatta benim attığım mesaja da bakmadı. Neyse genel işten çıkma saati 6. Saat 6 ya gelirken bana yazardı ne lazım diye. Yazmadı. Ben de ne zaman gelirsin dedim mesaja bakmadı. Sonra tekrardan yazdım 6 da çıkıcam dedi. Ben de ekmek al yazdım. Saat 7 yi geçti. Hâlâ gelmedi. Ben de aradım nerdesin diye. Arkadaşla lafa daldık dedi. Tamam dedim. Tamam mı diye tekrar sordu ben de tamam dedim. Normalde hiç huyu değildir böyle şeyler. Bir yere takılsa bile mesaj atar ya da hiç takılmaz karım hamile der evine gelirdi. Neyse saat 8 e geliyordu beni aradı arabanın anahtarını hazırla ver diye. Kapının önünden aldı. Hayırdır dedim. Alacaklarım var dedi gitti. Yüzüme bile bakmadan. Yarım saat olmamıştır eve geleli. Eve girdi Bi öksürerek falan selam verme etme yok sonrasında bir şey deme yok. Direkt elini yüzüne yıkayıp kendine yemek ısıtmaya gitti ben de gittim tencereleri ocağa koydum. Nerdesin bu zamana kadar dedim. Az bekledi. Nerde miyim diye tekrarladı. Salona doğru yürüdü yemek hazır olana kadar duş alayım bari dedi.. Ben de arkasından bağırdım hayal mi edicem sorduğum sorunun cevabını dedim. Hemen Bi erkeklenmeye başladı ben sana dedim arkadaşımlayım diye, alacaklarım var diye hâlâ niye soruyorsun falan demeye başladı. Sormayacak mıyım kim o arkadaş dedim isim bile vermedi bilmediğim Bi yerden dedi. Duşa girdi çıktı yemeğini yedi. Bir şey olmamış gibi Bi sırnaşmalar falan. Hiç demediği şeyler, napıyormuş bakim benim biriciğim canım falan demeye başladı. Kendimi geri çektim sonra yine geldi. Ben de ses etmedim daha Bi şey düşünmesin diye. Ama yeminle içime kurt düşmedi değil. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama normal hareketleri değildi 

11 Cevaplar

0 oy
(2,724 puan) tarafından
Onu bunu bilmiyorum ama bir kadının içine kurt düşüyorsa bitmiştir 
(77 puan) tarafından
Bi kaç kez daha böyle içime kurt düştü ama bir şey çıkmadı. Umarım yine çıkmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya bilmiyorum yani sonuçta belki bir işi cikmistor belki lafa dalmıştır bence çok kafana takma tekrar ederse gozlemle
(77 puan) tarafından
Doğru diyorsun tekrar olursa sıkıntı
0 oy
(557 puan) tarafından
Telefonunu kontrol et canım 
(77 puan) tarafından
Hep ediyorum ama bir şey yok. Hatta Bi keresinde lafını etti her şeyime bakıyorsun dedi. İş yerinde bir tane daha telefonu var yapan ordan da yapar
(557 puan) tarafından
O zaman  işte yoruluyor kesin canım üstüne gitme  sen de hamilesin hamilelik de zor insanın aklına kötü şeyler geliyor psikolojik olarak bence eşine iyi davran boşuna evliliğine zarar verme canım
0 oy
(883 puan) tarafından
Ben bana yansıtmak istemediği bir sorun var diye düşünürdüm. Hamileymişsiniz de üstelik. Bana pek öyle aldatma havası vermedi. Ama gözünüz üstünde olsun tabi 
(77 puan) tarafından
Valla bilemiyorum ya. Çevremde o kadar çok çoğaldı ki boşanan aldatılan. İnsan ister istemez acaba mı diyor
(883 puan) tarafından
Ya tavırları kesinlikle şüpheli, ama ilk aklıma gelen aldatma olmazdı bu durumda. Önce bir öğrenmeye çalışırdım bir sorunu var mı diye
(77 puan) tarafından
Demin yanına gittim. Napıyosunuz dedim kızımla beraber 10-15 dkdır. Ben geldim o gitti dur namaz kılayım dedi. Balkonda sigara içiyor. Kaçtı resmen
(883 puan) tarafından
Sorsan? Yani önce bir konuşmayı dene, belki sadece canı sıkkın ne bileyim. Zaten şuna her zaman inanıyorum ki, kadınlar hisseder. Adını koyamaz belki ama hisseder. Şu an senin hormonların çok güvenilir değil yalnız, hamileydin yanlış görmediysem, o yüzden hemen asıp kesme
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Bana hiç normal gelmedi hareketleri

0 oy
tarafından
Çok normal gelmedi banada. Çok üstüne düşmeden takip et bence 
0 oy
(447 puan) tarafından

Seni bilmem ama ben çok kafada kurgulayan kurguladığıma inanan biriyim birde hislerime güvenirim yani beni eşim böyle yapmış olsaydı sorduğum sorulara soru ile cevap vermiş olsaydı sabahı edemezdim bana her şeyi açıklayıp kanıtlayana kadar içim rahat etmezdi :( 

0 oy
(12,583 puan) tarafından
valla değişik bir durum. gerçekten bu kadar basit olabilir durum ama erkekler gereksiz gizem yaratmayı da seviyor 
tarafından
Çok doğru oturup ya şöyle oldu o nedenle de şunu yaptım demek 20 sn ama bunu biz zinavadan çıkınca söylüyorlar
0 oy
(831 puan) tarafından
evet hiç normal değil yaptıkları ama hemen aldatmaya yorma.belliki sana söylemediği bir durum var belliki .
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Kadin hisseder ya ustune git biraz
(77 puan) tarafından
Demin yanına gittim. Napıyosunuz dedim kızımla beraberler 10-15 dk dır. Ben geldim o gitti dur namaz kılayım dedi. Balkonda sigara içiyor. Ne bu şimdi yani kaçtı bildiğin.
0 oy
tarafından
Belkide yaptığının yanlış olduğunu anlayıp pişman olmuş gönlünü almaya çalışıyordur. Hemen kötüyü çağırma canım ya.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 256 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 407 göst.
0 oy
11 cevap 670 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 683 göst.

408,337 soru