0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Kizlar ilk tüp bebek denemesinde bebeğine kavuşan var mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Merhaba 5_6 sene bebeğimiz olmadı yaş larda gençti ben 20 yaşındaydım o zaman eşim 27, normal yoldan çok denedik tedavi ile de doğal yoldan denedik olmadı aşılama yapıldı olmadı tüp bebek yaptırdık ilk denemede tuttu çok şükür dondurulmuş embriyolarımız da var ilerde transfer Olcam tekrar bebeğim şimdi 14 aylık oldu isteyen herkese nasip etsin rabbim çok meşakkatli Bi yol ama değiyor emin olun herkese kulak tıkayıp başlayın bu yola moral çok önemli.. Yaş faktörü de çok önemli yaşımız genç ti ve ağır Bi durumumuz yoktu erkek faktörüydü bizim sorunumuz ama çok şükür ki Bi evlat nasip etti rabbim 
-Reklam-
0 oy
(7,450 puan) tarafından
Allah kucağını bos bırakmasın inşallah.  Tanidiklarimdan biliyorum ilk değil sonraki denemelerde başarılı oldular . 
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Ben varım hamd olsun ilk denememde nasip etti Rabbim , hatta biz 1 istedik 2 verdi kurban olduğum <3

0 oy
(1,659 puan) tarafından
Var canım, benim ablam 11 sene her yolu denedikten sonra tüp bebek denedi rabbime bin şükür tuttu, şimdi oğlu 8. Sınıfa gidiyor ❤️ hatta 3 4 sene sonra dondurulmus yumurtaları ile tekrar denedi iki yumurta ile transfer yapıldı ve ikizleri oldu şimdi 3 çocuğu var rabbim bağışlasın ve isteyen hakeden herkese anneliği nasip etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ilayda.2607 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
+1 oy
0 cevap 37 göst.

408,399 soru

12,269,800 cevap

37,569 kullanıcı

Kategoriler