0 oy
642 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından
Ben ilkinde sormuştum olmuş kardeşinin ismini koymammi istedi bende koymadım kaynatam karışmaz zaten siz ne yaptınız mesela

56 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kimseye sormadım kocama bile kendim koydum kimsede tek kelime etmedi
-Reklam-
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Tabi ki sormadım. İsmi ben buldum eşime de söyledim oda beğendi ve koyduk. Zamanında yeterince dogurmuslar zaten onlara koymuşlar yeter :)
(321 puan) tarafından
Aynen sanki biz ne kadar doğurcaz
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Neden sorayım ki. Çocuk benim çocuğum, doğuracak olan benim. Eşimle ikimiz yaptık bütün zorluğu ben çektim ve eşimle ikimiz karar verdik kimseye söz hakkı düşmez bence. 
(321 puan) tarafından
Düşmez de kaynanalar malesef onların dediği olsun istiyor
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Doğuran benim kaynanama ne oluyor ツ
(321 puan) tarafından
Ah onlara neler oluyor bi bilsem:)
0 oy
(17,913 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Madem koymayacaksın neden sordun ?  Koymayacağım için sormadım 
(321 puan) tarafından
Usul den sordum zaten koymayacaktim ama o da deseydi kızım siz karar verin ama malesef
(17,913 puan) tarafından
Bu kadar küçük şeyleri kafanıza takmayın kaynanalar  konuşur biz bildiğimizi okuruz
(321 puan) tarafından
Helal
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Asla sormam sonuçta karnında taşıyan ben eziyetini çeken ben.
(321 puan) tarafından
Evet canım işte onların çocuklarına büyükleri isim koyduğu için bize de aynısı yapmak istiyorlar
0 oy
(205 puan) tarafından
Ben direk kaynanamın adını koydum
(321 puan) tarafından
Ciddi misin kız şaka yapıyorum de
(205 puan) tarafından
Kaynanam çok iyi biriymiş kız 37 yaşında akciğer kanserinden ölmüş eşim 8 yaşındayken eşim dedi koyalım bende ikiletmedim
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Ben sormadım ama eşim bu ismi düşünüyoruz siz ne düşünüyorsunuz diye bi danıştı. Oda gönülleri olsun diye.
(321 puan) tarafından
En güzeli eşin net tavır koydu
0 oy
tarafından
Tabiki sormadım hatta kucugumun adını hala soyleyemez unutuyor :)
(321 puan) tarafından
Boşver unutsun haha")
0 oy
(9,677 puan) tarafından
E dusunceyı onemsemeyeceksen niye soruyosun bacım. Ben kımseye sormayıp eşimle karar verdiğim halde duyan su olsa daha iyi değil miydi bunu koymasan olmaz mıydı felan dıyolar kımse de daha demedi a güzel iş diye
(321 puan) tarafından
Canım benim kaynana tripcan ondan sordum sadece
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Sormak değil aslında ama eşim bi türlü karar veremiyordu (kaynanamin ismini istedi ben kabul etmedim). Ben bi liste yaptım içinden beğensin diye gene olmadı. Bi gün kaynanamla tekken konuşuyorduk işte isim begendiremiyorum hepsine bi kulp buluyor dedim. Rahmetli kaynanam da IKRANUR nasıl televizyonda duyduk babanla hoşumuza gitti dedi. Bede ben ikra dedim onu beğenmedi dedim sonra dur sen ben soyliyim dedi iylelikle hem onların istediği oldu hem benim.
(321 puan) tarafından
Güzel isim sağlıkla büyüsün
0 oy
(419 puan) tarafından
Sordum ama bn iki isim arasında kaldım smce dedim fikir verdi saolsun 
0 oy
tarafından
Ben koyduğum da kaynanam bana mesajla ben işte falanca falancaya koydum hep güzel isim diye yazmıştı hatta burda paylaşmıştım cevabımı ;) xjxujx dedim ki eee yani? Ne yapayım . Sanki 9 ay taşıyıp cefasini çeken o .
(321 puan) tarafından
Ama isim koymak çocuk sevmek gibi tatlı şeyler onlara ait cefa bize ait
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Tek cocugum ve ilk torun buna rağmen anama babama sormadim onlara mi soracam. Harf analizi isim analizi numeroloji derken uygun bi isim buldum esim de begendi ve kararımızı açıkladık herkese doguma yakın. Bitti gitti 
(321 puan) tarafından
İyi yaptın canım bence kari koca karar vermeli isim konusunda
0 oy
(5 puan) tarafından

Bizimki değişik oldu. Lise çağlarından beri kızım olursa adını Serra koyarım diyordum. Eşimle henüz nişanlıyken kaynanam eşime "kızınız olursa adını Serra koysanıza ne güzel isim" demişti  benim o düşüncemden habersiz :D gerçekten de kızımız oldu adı da Serra oldu. Doğmadan ismi geldi yavrumun, ismi gibi bolluk bereket içinde mutlu sağlıklı uzun yaşasın inşallah 

Ha bu arada eğer benim de aklımda aynı isim olmasaydı olmazdı onu da belirteyim. İsim hakkı annenindir bence kimse karışamaz. İsim koyarken kimseyi dinlemek zorunda değilsin

(321 puan) tarafından
İsmi koyma hakkı babanindir dinimizde ama kari koca beraber karar vermesinde de bir sakınca yok ama oğluma ismini ben koydum eşim abidik gubidik şeyler buluyordu:)
(5 puan) tarafından
Yav o soyadını veriyor işte şu ismi de bize bıraksınlar ya. Canımızdan bir parçamız, karnımızda büyütürken ayrı doğurup büyütürken ayrı çekiyoruz ama isim koyma hakkımız bile yok, vallahi haksızlık
(321 puan) tarafından
Yokkiz mevlam öyle münasip gördü ama annenin de isim koymasinda sakınca yok bence :)
0 oy
tarafından
Kız madem koymayacaksin neden sordun :D ben sormam ne anneme babama ne kayınvalide kayinpedere bu eşimle beni ilgilendirir sadece 
(321 puan) tarafından
Mecburiyetten yarim ağız sordum kayinpederim karışmaz ama kaygana herseye mudahil
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Ben herkesin gönlü olsun diye bildiğiniz beğendiğiniz güzel isim varsa fikirlere açığız dedim. Herkes birşeyler söyledi. Beğendiklerimizi yazdık. Kura çektik. Çıkan ismi koyduk.
0 oy
(1,156 puan) tarafından

Allah'a büyük konuşmayım k.validem ev bağışlasa bana yine dediği ismi koymam. :D

(321 puan) tarafından
Hajhahaha güldürdün beni:)
0 oy
(5,040 puan) tarafından
Sormadım tabi ki ne münasebet. Ama şimdi bahsederken ne dıyor buna ragmen iyi ki.... Koymusuz. Hrpimiz koymusuz. O da koymus. Ayy sabır. 
(321 puan) tarafından
Laf sokuşturcak illaki
(5,040 puan) tarafından
Yok kız keşke laf soksa alınsa felan. Sorunca söyledk ya sunu koycaz dıye danıstk sanıyor heralde.
0 oy
(3,329 puan) tarafından

Yo. Birkaç isim vardı aklımızda güzel mi dedik sadece, kendi babamın adını da ekledim kimliğe. Eşim biraz işte olur mu filan dedi kaynanam kızdı karisma içinde kalmasın diye. :D canım kaynanam

(321 puan) tarafından
Allah bozmasın sizi ayirmasin da diyimmi:)))
(3,329 puan) tarafından
Haha Amin de çok uzağız bacım
(321 puan) tarafından
Aminn:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 432 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eskiprofl (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 478 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,239 puan) tarafından soruldu
+1 oy