0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Bel fıtığı olup hamile kalıp sıkıntı yaşayan oldumu.  Sezeryan doğum oldu ilk çocuğum ikincide sezeryan olur mecbur. Bel fıtığım var doktora gidemedim henuz

7 Cevaplar

0 oy
(3,492 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet benım ilk doğumda bel fıtığım oldu ikincide sezaryen oluyo zaten ama benim ikinci hamileliğim 1 sene geçtiği için son ayda baya zorlandım 
-Reklam-
0 oy
(19,074 puan) tarafından
Benim bel fıtığı var liseden beri. İlk hamileliğimde  çok problem.olmadi. ama 2. De çok kötü oldum. Yerimden kalmadigimi tuvalete emekleyerek gittigimi bilirim. İlaç da kullanılmıyor. Zordu valla. Normal dogumdu benim ikisi de. Ama ilkinde epidural aldım. Galiba onun da olumsuz etkisi oldu 
0 oy
(380 puan) tarafından
Hem bel fıtığı omurilik daralması ekstra yırtık var omurgamda ikinci gebeliğim.cnm

Allhin izniyle sadece fazla ağrı cekiosun o kadar 
0 oy
(1,624 puan) tarafından
Eltimin vardı martta doğdu bebisi sezeryanla
0 oy
(606 puan) tarafından
Benim ciddi derecede var fıtıklarım. Hamilelikten önce de vardı. Çok şükür hamilelikte ayrı bir sorun yasamadim
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Benimde bel fıtığım var bir de skolyozum var. Ama şükür bir sorun yaşamadım doğumda. Normal doğum yaptım. Baya ağrı çektim 2 sene geçti doğumdan bu yana daha az önce uzandığım yerde ayağımı kaşımak için kolumu bacağımı doğru götürdüm az eğildim diye kitlendim kaldım. Ağrısına ağladım.
0 oy
(617 puan) tarafından
Bel fıtığından ameliyat olmuştum sezaryanla doğum yaptım mecburen başka sebeplerden..ama ameliyatı yapan doktor normal doğum yapabilirsin demişti.bi sıkıntı çıkmadı ama zorladigimda halen agrir caresi yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
0 oy
3 cevap 53 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.

406,593 soru

12,196,191 cevap

36,737 kullanıcı

...