0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (883 puan) tarafından
Siteye girdim isim postları var. Bu akşam kafayı yiyecektim en son. Ya Allah aşkına bir insan bu kadar mı kararsız olur. Kızımın adını ben koydum ama eşime defalarca sordum onayını aldım öyle koyduk eğer istemese başka koyacaktık. Şimdi 32 haftalık hamileyim. Çocuk doğacak ismi yok hâlâ. Eşime ta cinsiyet belli olduğunda söyledim bu çocuğumuza da sen isim bul diye. Hiç araştırma etme yok bu zamana kadar. Buraya Bi kaç isim sormuştum onları attım beğenmedi. Taktı Can ismine. Ben de sevemiyorum yani. Mertcan olsun diyor. Ben Mert aras koymak istiyorum o illa mertcan ya da diyor can aras olsun. Kulağa hoş gelmiyor gibi. Bir de diyorum bak arası sevmediysen başka da koyabilirsin ya da sadece Mert de olabilir eğer merti bu kadar istiyorsan diyorum yok illa mertcan. Ay deli oldum. En son iki parmağıma yazdım Mert aras ve mertcan diye ona seçtirdim. Mert aras çıktı ve koymak istemedi. Tamam onu kırmak da istemiyorum belki daha çocuğumuz olmaz bir kız bir erkek tamam deriz gönlü olsun diyorum ama mertcan da ne bileyim garip geliyor. Ama en son kocamın inadı yüzünden öyle kalacak gibi duruyor 

1 cevap

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Kız koy gitsin nolcak pek bi fark yok sen sade mert dersin öyle alışılır gider 
(5,415 puan) tarafından
Can ismine bir turlu isinamiyorum sahsen. Bencede Mert tek basina daha guzel Arasla da uyumlu. Ya kabul edeceksin ya da bambaska isim bulup ikinizde orta yolu bulacaksiniz :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 262 göst.
15 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 852 göst.
0 oy
2 cevap 248 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 695 göst.
1 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,667 soru

24,404,041 cevap

350,370 kullanıcı