0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (412 puan) tarafından

Memlekete geldim biraz annemlerde durdum birqz kaynanaya geçtim torunlarını özlüyorlar diye kayınbabam emekli sürekli çekişiyorlar ama sürekli sesi de güre kaynanaya üzülüyorum. bir şekilde anlaşıyoruz yinede ama şöyle fikirleri saçma gelsede neyse şurda duracağım Kaç gün boşver der susarım . Zaten öyle laf karşılığı veren hazır cevap biri olamam heyecanlanırım. 

Onlar da ben hep olumluyum benim açımdan hiç sıkıntı yok gibi görüyorlar. 

Neyse Eşimin anne babası kardeşleri WhatsApp gurubu var  bir adam subaylığı bırakmış tarımla uğraşmış eşimde yazmışki salaklık etmiş kayınbaba mutfağa girdi bizde bişeyler hazırlıyoz dedi ki senin yav ş ak oğlun diyoki subaylığı bırakıp tarımla uğraşana salaklık etmiş diyor dedi. Kaynana da doğru salaklık etmiş dedi. Sinirlendi ne yani tarımla uğraşmak kötümü falan. Dedim ki elin adamı için neden oğluna yav. şak diyon dedim yav. şak falan değil dedim  değil y avşağın ne anlama geldiğini biliyon mu diyo bana benimle de kaynanayla çekiştiği gibi çekişecek bıraksam biliyorum veya bilmiyorum iyi bir laf değil dedim işime devam ettim. Kaynana da bana diyoki kendisi yav. Şak boşver kızım onu dedi neyse Gitti sonra başka bir sebepten dolayı geri geldi kaynanaya kızıyor falan mutfakta çekişiyo içeri girerken iyi sabrediyon valla ben çekmem çok sabırlısın dedim kaynanaya. Kayınbaba duydumu emin değilim ama odasına girdi küstü bide o huyu var. Odadan çıkmıyor neyse çıktı ama mesafeliyiz böyle sinir oldum ya. Yarın da anneme geri geçecektim zaten de kaynana istiyo ki hani geri geleyim  ama ben gelmek istemiyorum çekişmemi dinleyecem ya sürekli valla başım ağrıdı. çağırdığında falan anne valla ben babamın bağırmasını falan dinlemek istemiyorum desem hani bilsin benim rahatsız olduğumu çünkü burda da çok durayım istiyo kaynana da bilmiyor benim ne düşündüğümü. tamam kendi aralarında öylelerdir de ben bunun için gelmiyorum ki buraya. Sizce diyimmi 10 yıllık evliyim ilk defa bu sene birqz uzun kaldım oda kardeşimin düğünü var diye ama önceki kaldığımız dada böyle yani aynı ama ben sıkıldım artık bu durumdan

Eşimede anlatmadım bu yaşadığımızı bir yanım anlat diyo bir yanım anlatma diyo, evde zaten eşim haftaya gelecek geri bu tarafa geçecektik ama içimden gelmiyor 

13 Cevaplar

+1 oy
(10,502 puan) tarafından
Bana kayınbaba lafı bile yetiyo tüm sinirlerim alt üst oluyor o kdr sevmiyorum 
(1,862 puan) tarafından
Al benden de o kadar bi tane bileziğim var çocuklarım için kenara koydum gitti araba aldı sonra benden bilezik istedi vermedim diye küstü kaç aydır konusmuyo görünce bile sinirim tepeme çıkıyor kayınbaba değil kaynana sanki
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Benim kayınpeder olcak mahlukatta öyle sürekli çekişir ve bundan zevk alır. Karşısında kimse cevap vermesin ama o sürekli küfür edeyim bagirayim vurayım kirayim modunda seninkinden beter. Beterin beteri var gerçekten. Gitmek istemiyorsan hiç gitme elimde olsa bende tasinicam kocam yüzünden ayrilamiyoruz üst kattan. 
0 oy
tarafından
Yani sende öyle söyle 
0 oy
(4,708 puan) tarafından
Ayy okurken sinir oldum söyle bence eşine niye gitmiyorsun diye seni suçlu görmesin 
0 oy
(3,204 puan) tarafından
Bence esine anlatman yeterli. Kayinvalidene anlatsan ne degisecek, belki ggidip adamibuyaracak, adam iyice gonullenecek sana. Huylu huyundan gecmiyor sonucta, sen kotu oldugunla kalacaksin. Ama esine anlatmalisin bence belki o annesine uygun dille soyler
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Bence öyle bir ortamda üzülmene değmez, çocukların varsa onlar için de hoş bir ortam değil. Ne gerek var sürekli yüksek sesin tartışmanın olduğu bir ortam da olmaya. Kayınvalidene bende üzüldüm. İşte bu tarz adamlar hiçbir şeyi haketmiyor. Ne kendisi mutlu oluyor ne de etrafında ki bir insanı mutlu edebiliyor 
0 oy
(646 puan) tarafından
Benim kayınvalidem ve kayinbabamin arası da boyle. Birbirlerine Allah'ın belası falan bile diyorlar ve ben de aşırı rahatsiz oluyorum sürekli atismalarindan. 
0 oy
(2,170 puan) tarafından
Aynı benimki gibi. Asıl kaynanan kayınpederin olmuş 
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Bende de var mahalle karısı çeneli herbokolog. İyyy sinir oldum 
0 oy
tarafından
Artik kaynanalar cekildi yrni nesil kayinbabalar cikti valla benimki de oyle kadin isine de karisir erkek isije de kairisir otururu butun gun tv izler sohbet muhabbet yok kimseyi begenmez en iyiyi en dogruyu ben bilirim der kafasi estimi kaynanama cocuklarina satasir 2 tane oglu var zaten 3 yillik evliyim evleneli bana da oyle hersrye mudahale ediyo sacini boyama gerek yok bile dedi dusun ona kaldi sanki ki kapaliyim bi kere acik gormedi beni sanane yani son zamanlarda cocuga cok mudahale etti en son bi patladim esime de patladim o gun bugundur vanz bisey diyemiyo cekiniyo 1 ay kustu konusmadi benimle ki anlatsam neler neler de esime resti cektim ben ama size yaptigini bans yapamaz yeter bi dur durak yeri olur insanin buyuk diye bisey demeyim dedikce daha fazla oldu sende brni savunmadin bosancam ben istemiyorum seni dedim esim zor sakinlestirdi bunu yapmasam daha neler yapcakti Allah bilir simdide emekli olacak islemleri devam ediyo 1 ay oldu olmadi kaynanamin burnundsn getiriyo kaynim bosanma asamasinda 30 yasinda adams aksam disari cikiyo diye kiziyo napcak seninle oturup masterceff mi izlicek hep dizinin dibinden syrilmasin istiyo 
0 oy
tarafından
Ay ne o öyle yeni gelin küsmesi gibi 
0 oy
(9,825 puan) tarafından
Benim kayınpeder de çok dengesiz adamdır. Sinir olurum herşeyi kendi bilir kocama birinde gerizekalı dedi de ne bicim konusuyosun o benim eşim dedim eşim susturdu beni. 
0 oy
(412 puan) tarafından
Fddfhklgdrhh

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 475 göst.
30 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 354 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merve0016 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 442 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,296 soru

23,619,050 cevap

306,724 kullanıcı

...