0 oy
839 göst.
Diğer kategorisinde (975 puan) tarafından
Bende aldim gecen hafta ilk maasimla ama.takamiyorum.ya tek bitane diye bide calisirken zor oluyor burma ajda diye geciyormus benim 

24 Cevaplar

0 oy
(380 puan) tarafından
Bı ben kaldım herhalde 

Hayır bde pahalı kapı komşum geçen hafta sormuş 25 bin demişler:D
(380 puan) tarafından
İstee hem çok pahalı hem tek bı ise yaramıyor bnm.gorumcemi durumu çok çok iyi maşallah her ay alıyor kendine 8 9 tane var kolunda
:D
(975 puan) tarafından
Hey masallah benmkindede var 3tane
(380 puan) tarafından
Valla ne moda oldu su bilezikler önceden ince mika gbi zikzaklar vardı aynı onlara benziyor
Bı ben beğenmedim galiba
Bilezik dedgin kalın olur:D
(2,215 puan) tarafından
Yanlız değilsin bende beğenemedim birde herkesin kolunda olunca sıktı sanki zevk meselesi tabi
(2,926 puan) tarafından
Hahah koptum tek diye takılmıyor :))) 2.yi almaya Allah kerim
-Reklam-
0 oy
(4,843 puan) tarafından
Benım var burma. Mı. Ne dıyorlar ondan var. Hiç takmam. Ajda model güzel takarım dye aldım onu da takmıyorum :D
(975 puan) tarafından
Bende takmiyorm herkes aldi diye aldim.d
(4,843 puan) tarafından
Yok valla ben cok begenerek aldm sade, günlük
(975 puan) tarafından
Ceyrek bilekligede heves etmstm oda duruyo oylece
tarafından
Bende heves edip alıyorum duruyor öyle geçen hafta 3 Ajda aldık birde çeyreğimk pullu bir model Zincir okuyor ya ona taktırdım ajdayla coknsik durdu 2 hafta oldu sıkıldım eşime diyorum çıkarsak özel günde taksam sen nasil kadınsın millet olsun diye ölür benimki takmıyor der:)
(4,843 puan) tarafından
Çeyrek bileklıge ben de heves ettım de kocam neyse ki hemen gidio almamış :D takınca da hiç rahat değil valla evde nası takıyorlar ki. Saat yüzük hiç. Birinde rahat edemıyorum
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bende yok mesela. 12 yıldır evliyim. Altın bileziğim yok. :)
(975 puan) tarafından
İnsallah olur :)
(1,096 puan) tarafından
Hayırlısı olsun. Allah hayırlı mal versin. Altınlarını kuşanıp ele güne hava atan akrabaları görünce ve onları içten içe birbirini kıskandığını görünce midem bulanıyor. Altını severim ama sırf bu yüzden olsa da artık takmak istemiyorum. Fitne malzemesi gibi görüyorum.
0 oy
tarafından
Takıp takıştırmaya o kadar meraksızım ki ajda bileziğin nasıl olduğunu bile bilmiyorum. Annemle babamın düğün hediyesi olan altın kolyem ve taa ortaokuldan kalma gümüş künyem dışında hiçbir takı takmıyorum 
0 oy
(2,553 puan) tarafından
Kaynanam da aldı ellisinden sonra yeni gelin kız gibi takıp takıştırıyor :)) 
0 oy
(6,688 puan) tarafından

Bende yok merak etme . Normal enli bilezigim var söylemesi ayıp 6 tane :D

0 oy
tarafından
Çok cirkin çingene takısı gibi hintliler gibi
(4,875 puan) tarafından
Bende hıc begenmıyorum
0 oy
(6,691 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

2 düz 2 zikzak var 

(14,696 puan) tarafından
10 gr mi
(6,691 puan) tarafından
Evet canım
(580 puan) tarafından
Eğilip bükülüyor mu yani hemen kötü olmasın istiyorum
(6,691 puan) tarafından
3 aydır kolumdalar canım yatarken falanda çıkarmıyorum bişey olmadı
(580 puan) tarafından
Altı üstü bi tane alacam birkaç çeyreğim var kocam aldırmıyor bugün yine dedim bi gidelim alalım diye gitti yattı beni çağırırsın dedi kaça kadar açıktır ki oralar
0 oy
(709 puan) tarafından
Ya nedendir bilmiyorum  ama herkeste olan seyler benim dikkatimi.cekmiyor ben daha cok kimsede fazla olmayan seyleri almayi seviyorum:)))
0 oy
(603 puan) tarafından
Bi zikzak var bende çok hoş naif duruyor . Biri koluma bakınca utanmıyor kendimi gösteriş yapıyor gibi hissetmiyorum . Birinin gözüne gelen şeyleri takınca rahatsız olurum . Ajda iyi günlük için 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Bende de bir tane var. Saatin yanına takıyorum. Saatle güzel duruyor bence. 
(2,945 puan) tarafından
Bende bilekligimin yanına takiyorum güzel duruyor kaybederim diye hiç çıkarmıyorum ince olduğu için de rahat kullanılıyor bence bende kalın kalin bilezikleri sevmiyorum hiç.
(1,122 puan) tarafından
Kesinlikle bende :)
0 oy
(129 puan) tarafından
Sanırım bi ben sevmiyorum:)) bıtane deli kuyuya bir taş atıyor kırk deli çıkaramıyor misali çok büyütüldü bu ajda hiç bir görseli yok valla 
0 oy
(11,797 puan) tarafından
ben de yok :) altın olarak bileklik takmayı severim, bilezik benlik değil 
0 oy
(3,652 puan) tarafından

Herkes takıyorsa Kızılay dağıtmış gibi ben onu takamam:) çeyrekli bileklik hele çocuk oyuncağı gibi olmuş . İkisini de almadım 

0 oy
(948 puan) tarafından

image

Yatırım yapmak için güzel ben yeni aldim .hemde dikkat çekmiyor. Kibrit çöpleri  daha spor duruyor  ama çok çiziliyormus
0 oy
tarafından
Çok ince benim de yok ama almak da istemem çok sadece güzel değil ya
0 oy
tarafından
Ben ilk hevesle almak istediğim de fiyatı 14 bindi şuan 25 bin olmuş sonuç almadım hahahahha
(11,228 puan) tarafından
Sen bensin :) 14 bin iken bi ihtimal almayı düşündüm ama 25 bini çibrit çöpüne veremem kız :)
tarafından
Bende veremem çok pahalı geliyor o bileziğe o para :)
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Bende var ama takmıyorum çünkü sahteleri de çıkmış. Herkesin kolunda belediye dağıtmış gibi.. komik geliyor artık 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Benim var 5 tane Allah izin verirse bu ayki maaşımla bir tane daha almayı düşünüyorum
0 oy
(2,126 puan) tarafından

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Ben seviyorum ya hem şık hem spor hem düğünde seyranda hem normalde kullanabilirsin.

Bende bu ayki maasimla almaya calisicam:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 2,404 göst.
28 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ht (2,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 529 göst.
2 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 871 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 925 göst.

406,284 soru

12,181,308 cevap

36,680 kullanıcı

...