0 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Eşim kendi evimizde beni bı yere giderken öper gelirken öper görüşürüz der haber verir gittiğini ama annesinin evinde bı grsz bile demeden çekip gider öpmeyi geçiyorum ama gelip oğlunu öpüyo bana bı hoşçakal yada ben çıktım bile demeden çıkıp gider ben bu sabah da artık çok bozuldum yüzüne vurdum ve gün boyunca muhtemelen ne aricam nede ararsa cevap vericem siz olsaniz zorunuza gider mi sizi böyle anasının evinde Yok saymaya tepkinizi merak ediyorum lütfen yazın okuycam 

15 Cevaplar

+1 oy
(2,332 puan) tarafından
Hayırdır görünmez mi oluyoruz burada diye herkesin içinde bilerek sorarım. Görünmezsek, önemsizsek bir daha buraya gelmeme gerek yok der bir daha da gitmem. K.çını kaldıran neymiş orada
-Reklam-
+1 oy
(664 puan) tarafından

Onu oracikta yırtarım :D çok iyi bildiği için öyle yapmaz

0 oy
(4,669 puan) tarafından
Yapamaz yaparsa oraya adım atmayacagimi bilir 
0 oy
(3,906 puan) tarafından
Haber verir yani en fazla mesaj atar şuraya gidiyorum diye öylede olmalı 
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Kendini yok gibi göstererek daha da yok sayar. Tabi dinamiğinizi bilemem. Genelde her sorunda oturup konuşuruz. Soruna gelecek olursa öyle bir durum olmadı hiç. Her şeyden önce kendi kurduğu aile geliyor eşim için. Öyle bir durum olsaydı o an ortam farketmiyor lafımı söylerdim zaten.
0 oy
(9,741 puan) tarafından
Yapıyolar birinde az kaldı boşanıp geliyodum ailesinin yanından. Halada aram iyi değil ailesiyle. Zorunlu olmadıkca aramam sormam. 
0 oy
tarafından
Anasının evinde daha değerli olurum gidip gelir ha bire yanıma 

Ama senin gibi olsa nasıl tepki veririm bilemem o anki duruma sinirime bağlı 
(4,901 puan) tarafından
Benim esimde öyle evde didisiriz gorumcemlerde fln şunu ye bunu ye der sofrada gozetler sureklı dusunur. Yerime kalkar bulasıga yardım eder sen otur der
tarafından
Aynisi ne az ne çok banada hep diyor yanımda otur ben iki dk mutfağa gideyim gelir yanıma napiyorsun diyip oturur
0 oy
(2,340 puan) tarafından
Bazı erkeklerin aile yanında biyerleri kalkıyor.. Öyle birşey yapmaz ama olurda yaparsa bir daha gitmem kendi gitsin 
0 oy
(414 puan) tarafından
Valla bnmki opmese bile kayınvalidem çağırır kız kalk kocan gidiyor op sarıl hadi der 

Yada oğluna der beklesene karını hadi siz öpüşün bn gidiom der :D 

Bnm eşimde utangactir annesnn yannda öpmek fln istemez ama anne genelde söyler 
0 oy
(20,314 puan) tarafından
Ben de senin yaptığını yapardım muhtemelen. Gelip gittiğini söylemesi lazım. Öyle şey olmaz. 
0 oy
(935 puan) tarafından
Öyle bişey yaparsa bidaha beni anasinin evinde zor görür 
0 oy
(14,752 puan) tarafından

Kocanı geçirmiyor musun der kapıda durur öper :) utanıyor olabilir 

0 oy
(18,738 puan) tarafından
Yani olmaması gereken bir durum buna kızlığını söyle. Ama şöyle bir durum var erkekler bazen nasıl davranacağını bilemiyor bir noktaya odakalanabiliyorlar sadece. Ya eşe ya aileye ondan oluyor sanırım. benim eşim çoğu zaman haber eder bir şey istiyor musun diye sorar ama mesela eşimin ailesi bizde iken eşim bir şey lazım mı diye ararken saçmalıyordu hatta eşimin beni mi annesini mı arayacağını bilemeyip saçmalayıp babasını aradığı zamanları bilirim 
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Yok saymak degilde benimkide anasinin yaninda bi hallere giriyor  sinir oluyorum bnde
0 oy
(768 puan) tarafından
Benimde öyleydi canım bırak öpmeyi benimle tonuşmuyor yüzüme bakmıyo 1 sene böyle olunca açtım ağzımı yumdum gözümü anladı hatasını daha dikkat ediyor utanıyormuş bi iki kerede şakalırkan kaynanam cilveleşmeyin yanımda tarbiyesisler diyince adam hepten yüzüme bakmaz oldu ama şükür yevaş yavaş düzeliyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 720 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meva&35 (264 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 621 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bir_gull (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 879 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.