0 oy
119 göst.
Aile kategorisinde (33 puan) tarafından
Arkadaşlar küçük karınca var evde ve her geçen gün artıyor yani nasıl kurtulurum nolur yardım!!!! 

9 Cevaplar

0 oy
(10,485 puan) tarafından
Her sene basinin belasidir o sinirimden aglarim dusun ilaclamadan kesilmez ilaclayincs bile dikkat etmeswm vikiyo
-Reklam-
0 oy
(362 puan) tarafından
Butn yaz uğraştım ama bunlar hep yerlerde her gün çamaşır suyuyla siliyorum baya azaldi
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Arkadaşım bana sinek ilacı vermişti karınca böcek pire icinde etkiliymis. Onu kullandım. Adını bilmiyorum  . Dışında karınca böcek resmid3 vardı spreyin
(2,281 puan) tarafından
Sarı mi kurusu
(6,074 puan) tarafından
Siyahtı.
0 oy
tarafından
Kara böcek için jel aldım karınca içinde gecerliymis benim ev tıklım tiklimdi tüm köşe kıytı sürdüm hatta karıncalar balkonda bi delikten geliyorlardi oraya bile döktüm sonuç 2 3 gün ölüleri çıktı sonrası tertemiz yaz başında yaptım şimdi rahatım ne hamam böceği ne karınca yok oldular 
0 oy
(6,074 puan) tarafından

Bunu deneyebilirisin

image

bunu dene

0 oy
tarafından
2 senedir belaydı bende, asla asla 1 damla tatlı birşey değse bir yere 100 tane karınca çıkıyordu .

Buz dolap arkalarına , bulaşık Makinesi, dolap arkalari çekmeceler her yere aklına gelecek her yere sirke sıktım 1 aydır 0 hiç gelmiyor . Tatlı bıraktığım zaman bile gelmiyor şiddetle tavsiye ederim 
0 oy
(9,528 puan) tarafından
K-otrihne al eczaneden cıktıkları yerlere sık anında kayboluyorlar
(1,628 puan) tarafından
Bende o ilaç sayesinde kurtuldum
0 oy
(128 puan) tarafından

image

bunu alabilirsin canım, burdan birisi önermişti. Bende onun tavsiyesi üzerine aldım, tabi alalı baya oldu hâlâ aynı fiyatta mı bilmiyorum 
0 oy
(1,628 puan) tarafından

Aynı dert bizdede vardı, ilaçlama şirketinde çalışan bir tanıdığımız bu ilacı önerdi Allah razı olsun, sadece 1 kere kullandık, o günden bu güne 1 tane bile görmedik, sadece karınca için değil bütün haşereler için çok etkili, kullan canım, bana dua edeceksin...

image

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 97 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Krtls_01 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bilgeelif (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 146 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde tazeAnneee (774 puan) tarafından soruldu
0 oy