+1 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
Acele acele sürer arabayı yolda birilerini sinirlenir laf söyler söylenir zaten gidene kadar negatif enerjisini verir insana. Of sıcak falan der söylenir. Hızlı hızlı otur kalk anlamazsın yani. Şuraya gidelim dedi bende farketmez dedim bir kaç kere konuşsana bir şey söylesene diye söyleniyor bu seferde. Çıktığıma pişman etti. Sevgiliyken sesi çıkmazdı. Bir izin günü var ondada böyle.

14 Cevaplar

0 oy
(528 puan) tarafından
Kocamla ben :))  izin gayette var 2 gün ama aynı böyle sevgiliyken sakindi takma 
-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
O da bana kızar hep söyleniyorsun diye. Ânın tadını çıkar der hep
0 oy
(1,251 puan) tarafından

Benim eşimde bir yere oturunca ya hep biseyler yiyip içmek zorundayız ya da kalkacağız. Yiyeceği ve içeceği bitince duramıyor. Sohbet desen yok. Geriliyor ortamdan. Dağa bayıra mangala gitsek ondan mutlusu yok. Bende onu sevmiyorum  :(

(325 puan) tarafından
Mangal konusunda hepsi mi aynı olur
0 oy
(708 puan) tarafından
Yok benimki öyle çok söylenmez ama çok gezmek yürümek istiyıor beni yorgunluktan bitiriyor bu seferde ben geriliyorum. Dağ bayır sever en son eymire gittik yürü yürü mafoldum
0 oy
(1,595 puan) tarafından
Sanki benim esimi anlatmissiniz. ** benim esimin daha fazla olumsuz ozelligi vardir. Bizim evden annemlere 8 km yol gidiyoruz en az 3 kisiyle kvga rdiyor. Pazarda karpuzcuyla bir tyzeyle kavva etmisligi var. Sabahtan aksama negatif . Artik yok gibi davraniyorum
0 oy
(626 puan) tarafından
Galiba bütün kocalar aynı ya benimkide gezmeye gidince ayrı bir gerginlik oluyor üstünde nedense:)
0 oy
(2,266 puan) tarafından

Aynı aynı :woot: para harcayacakları geliyor heralde akıllarına Ajda Pekkan gibi gerim gerim geriliyorlar oan:D

0 oy
(261 puan) tarafından
Yok ya yani ekstrem sinirliyken dışarı ciktiysak ya da kavgaliyken ciktiysak yapar belki de normalde yapmaz yani gezer dolaşır mağazalara girer çıkar bana ayak sağlar daha doğrusu bizim ikimizin de gezme zevkleri aynı ben ne kadar dolaşmayı seviyorsam o da ayni derece seviyor genelde ikimizde aynı anda yorulmuş oluyoruz. E tabi bunda alışkanlık da var 10 yılı aşkındır beraberiz sevgililikle birlikte artık çoğu davranislarimiz aynı olmaya başladı. Sadece cocuk doğduktan sonra böyle bebekken falan ağlayınca biraz huzursuz oluyodu. Ama sonra alıştı yani ona da 
0 oy
tarafından
O sinirlendikce sende onu sakinlestir eşim böyle Bi insan asla değildir ama trafikte gerçekten öyle ayilar var ki ben bile sinir krizi geciriyorum onun gecirmemesi abes olur o ara bi yolunu bulup sakinlestirip pozitif şekilde yolumuza devam ediyoruz
0 oy
tarafından

İyi ki kocamın ehliyeti yok :D böyle yapsa boğar kafasını direksiyona geçirirdim herhalde :angel:

0 oy
(1,843 puan) tarafından
Ayy aynı benim eşimi amlatmissin geçen gudene küfür atar nasıl suruyorsun diye çocukların önünde küfür atma diyip kavga ederiz sinir olup eve gelirim bütün hepsi aynı canim
0 oy
tarafından
Genelde bu söylediklerini ben yaparım eşim alttan alan taraf olur
0 oy
(3,269 puan) tarafından

Hepsi aynı tatlım hepsi olmasada %90 böyle.. kendi arkadaşlarıyla gayet mutlu olurlar ama kahkahalar gülmelr espriler.bizde sürekli acele yaparız alışveriş i ona deli olurum hadi hadi çabuk çabuk lafı ağzından düşmez:blink:

0 oy
(2,296 puan) tarafından
Sevgiliyken daha güzeldi herşey sakin sakin gezerdik,evlenince benimki de öyle oldu.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 425 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 495 göst.
1 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 530 göst.
1 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 484 göst.