0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından

Kızlar 2 haftadır eşimle doğru dürüst bi yere gitmedik çıkmadık dışarda oturup bi yerlerde bişey yemedik şu haberlere cıkan Çin’lerin  virüsünden cok korkuyorum aslında mesala yarın kahvaltıya gidicez ama biz öyle sıradan kalitesiz yerlere gitmeyiz kaliteli iyi yerlere gideriz her Zaman yani ne olduğu belii olmayan yerlere gitmiyoruz hep ben araştırıyorum buluyorum zaten neyse dışarda dolaşmaktan bişey yemekten de sakınır olduk şu pis insanlar yüzünden siz napıyorsunuz çıkıyormuşsunuz dışarı geziyormusunuz bişeyler yiyormusunuz ben napim cıkıp gidip yesek bişey olur mu sizce yaa bebeğim için endişe duyuyorum:ermm:

5 Cevaplar

0 oy
(3,996 puan) tarafından
canim turkiyede yok bu virus , dikkatli olmak iyidir tabi ama evhamli olma bu kadar . git kahvaltini et o kadar da degil
(253 puan) tarafından
Bende yok diye biliyorum ama insan ister istemez tereddüt ediyor ilte
tarafından
Yok derken lütfen araştırın haberlerde çıkmıyor dıye yok değil İstanbulda kaç tane çıktı ınsanlar belgelerle çıkarttı turkıye nedem saklıyor dıye
Kahvaltı yaptıgınız yerın kalıtesıde onemlı degıl bulaşsa bulaşır her yerden allah korusun sız yınede temas etmeyın kımseyle
-Reklam-
0 oy
(10,044 puan) tarafından
Dışarda pek yeme taraftarı değilim:) en kaliteli yer evimdir. 
(253 puan) tarafından
Canım benim ablamda öyle dışarda yemeyi pek sevmez bende dediğim yaklaşık 2 3 haftadan beri ne dışarı çıkıyorum ne de bişeyler yiyorum ben severim dışarıyı evde yaparım herşeyi
tarafından
Bu iyiydi :)) memleketimin en iyi resturanti diyebilirim neyse orada kapıda karşılama olarak çalışıyordum bi nev-i hosteslik ve malumun da yemek yapilan yerleride görüyorduk vallaha görsen disardan elit ama icerde hijyenik olmayan durumlara sahid oldum.
0 oy
(179 puan) tarafından
Turkiyede virüs yok canım saglik bakani aciklama yaptı çıkıyoruz biz canim bebekle ne kadar cikilirsa yemek yiyoruz yani çok paranoyak olmamak lazim bence
(253 puan) tarafından
Pimpirikliyim ben biraz o yusden canım yoksa biliyorum şuanlık burda bişey yok
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Yok canim mevsim kış olduğundan bi yere gitmiyorum çünkü mutlaka bi virüs buluyor bizi. mesela geçen ay bi dışarı çıktık hepimiz grip olduk korktmak istemem ama oğlanin ateşi 39u görünce bi daha kış bitene dek çıkmama kararı aldım
(253 puan) tarafından
Zaten normal salgın var canım dışarda onu biliyorum ben ablamda sırf bu yusden dışarı pek çıkmaz çocukları hep hasta cunki
(2,891 puan) tarafından
Oğlanin ilk gribi idi son olsun bu kış çok kötü ya ilk defa hasta oldu öldüm üç gün uyuyamadm çocuklar hiç hasta olmasın insanın acayip canı yanıyormus
0 oy
tarafından
Daha dün çıktık canım dışarıda yedik ve haftada bir kere mutlaka avm tarzı gideriz allaha şükür bi sorun yaşamadık canım oğlum zaten arabasında oturarak gidiyor gideceğimiz yerlere de arabayla gidiyoruz toplumla temasta bulunmuyoruz
(253 puan) tarafından
Bizde kendi arabamızla gidiyoruz her yere avm ye de gideriz normalde ama bayadır gitmiyoruz hiç bi yere
tarafından
Eve kapanmakta ruha zarar veriyor ben bunalıma giriyorum biraz fazla evde durunca kendimi robot gibi hissediyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 376 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kehriban (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 330 göst.
0 oy
16 cevap 341 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu

408,517 soru

12,274,751 cevap

37,707 kullanıcı