0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (2,283 puan) tarafından

Kızlar arkadaşımın kızı 4 yaşında birden ateşi çıkmış . Karnim agriyor demiş gün İcinde ve idrara sık cikiyormus . Şuan yatis yapilmis serum takmışlar ama serumdan yarim saat sonra hem dijital hemde diger ates olcerle olmusler ve biri 42,5 biri 43 cikmis.Bu kadar ateş normal mi ? Basina gelen var mı ? Cok korkuyorum kendi kizim gibi seviyorum onu . Dua edin lütfen dusurebilsinler . 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Havale geçiriyor çocuk hastanede müdahale ederler
(2,283 puan) tarafından
Soğuk kompres , fitil vs de uygulamiyorlarmis . İç atesi tetikler diye sadece serum . Allahim korusun
tarafından
Şuan olabilecegi en iyi yerde doktorların yaninda
-Reklam-
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Allah'tan hastanede çok yüksek ateşi Rabb'im Şafii isminin hürmetine şifalar versin
(2,283 puan) tarafından
Amin canım amin . Cok yuksek hemde :(
(4,722 puan) tarafından
Rabbım annesıne babasına bagışlasın tez zamanda iyileşsin salgın çok bu ara
(2,283 puan) tarafından
Amin . Malesef cok ama bukadar ateş cok fazla 4 yasinda küçücük bedeniyle :(
0 oy
(5,986 puan) tarafından
karin agrisi ates fmf belirtisi  tabi burdan teshis koyamam ama. esim fmf . stresli oldugunda kendine iyi bakmadiginda iyi beslenmediginde gergin oldugunda falan atak olur. bekarken ayda bir olurmus mutlaka iki uc gun el degmeyecek sekilde yatar salonda yatar su hile zor icer yemez. ates 42 vurur vucutta enfkaiyon yukselir crp si tavan olur. evlendikten onra uc ay 5 ay derken 1 senedir birvicuk senedir olmuyor masallh. kalitsal hastalik ablasinda da varmis.  kolsin diye bir ilaci var omur biyu kullaniyor . kendine dikkat edip strese girmicek iste usutmeyecek falan. eklemleri agriri karni sirti dizleri el ayak parmaklari. ozellikle karin. 3 4 yastan beri karni agriomus ama 17 yasinda tam teshis konmus.ilaca baslamis.
(5,986 puan) tarafından
detayli ultrason icin cik uyu bir hicaya gttim unlü bagdat caddesinde lux bir dr unluler falan gdiuor ona senginler yada zengin caddeli kadinlar. neyse iste o dediki kayseri sivas erzurum malatya o civarda yani genetikleri o sekildeymis. birkac il daha saymisti o bölgede fmf cok gozukurmus
(2,283 puan) tarafından
Allah esinede sifa versin canim . Arkadasima soyleyeyim bu soylediklerini
(2,056 puan) tarafından
Benim yeğenimde fmf hastası. 3-4 yaslarindaydi teşhis konuldugunda. Şiddetli karın ağrısı ve ateş sürekli oluyordu. Teşhis konduktan sonra hergun bir tane hap içiyor. O günden beri ne ateşi çıktı ne de karni ağrıdı. Şimdi 12 yaşında çok şükür hicbir sıkıntısı yok. Ilaci ömür boyu kullanacak.
(2,283 puan) tarafından
Anladim kuzum . Soyledim doktoruna danışıcak .
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Ay Allah'ım şifa versin yavrucugu korusun. İnşallah çabucak iyileşir 
(2,283 puan) tarafından
Amin canim aminn
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Rabbim safi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin, sağ salim evine dönmeyi nasip etsin inşallah...
(2,283 puan) tarafından
Aminn insallah canim
0 oy
tarafından
2 yaş çocuğum 41 lerde iken havale geçirmişti serum anlık düşürmüştü ama birdaha o derecelere çıkmadı ateşi serumdan sonra. Allah şifa versin bir an önce
(2,283 puan) tarafından
Havale gecirmis titreme kasılma baslamis malesef ama suan 38 e dusmus cok sukur . Amin canim cok sagol
tarafından
enfeksiyon var herhalde vücudunda:/

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 925 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
0 oy
3 cevap 338 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,862 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...