Dün kayınbaba eşime yav şak demişti subaylığı bırakıp tarımla uğraşan bir adama, eşim salaklık etmiş diye WhatsApp dan yazdığı için eşim yav şak oldu kaynanada oğlum doğrı demiş dedi iyice köpürdü kayınbabam tarımla uğraşmak kötü mü diye bende elin adamı için oğluna niye yav şak diyosun dedim yav şak diyo değil diyorum sen yavş.ağın ne anlama geldiğini biliyon mu diyo yok ama kötü bir söz diyorum yinede daha konuşuyo kaynanamla çekiştiği gibi benimle çekişecek. Çocukla ilgilenip çok dinlemedim odaya geri döndü.
Çok gür sesli kaynanayla sürekli çekişir gurbetten geldim birazda kaynana da durayım dedim ama çocuklarla hep bağırma çekişme ortamı var. Benimle de iyi aslında takılır bana bende öyle ama ben hiç bir şeylerine nasıl olsa gidecem diyip hiç cevap vermeyip görmezden geldiğim için çok beni tınlamıyorlar. Dün hep mesafeliydik küstü bana mesela öyle dediğim için.
Bugün anneme geçecem çarşafları falan çıkardım kaynana nasıl olsa haftaya geri geleceksiniz dedi eşim haftaya izine geliyo 1 hafta durup döncez geri. Bende oğlun durur da ben belki gelemeyebilirim dedim. Kız kardeşim evlenecek annem yalnız kalmasın hemde babam çok bağırıyor çok çekişiyor bıraksam benimle de çekişecek rahatsız oluyorum anne dedim söylemek istedim bilsinler diye . Kaynanam kendini kötü hissetti. Ben kaynanamı severim bizim için dört döner evde, akıılı kadındır bizim için alışveriş yapar rahat edelim diye koşturur sağolsun.
Buraya geldim kaynanam üzüldü mü diye düşünüyorum o yüzden geri aradım sabah öyle dedim ama sen üzülme geri geliriz kırmak istemiyorum seni emi aklım sende kaldı dedim. Oda yok kızım olur öyle şeyler dedi de
En azından kaynana benim onlarda çok kalmamı hatta daha çok orda kalmamı ister eski usül işte gelin oraya ait goya. ama kayınbaba ile de aynı evin içinde sürekli durulmuyor bunu en azından anlasın istedim.
Sizce öyle dememde bir sıkıntı var mı