0 oy
41 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki gündür ağrısından ölüyorumm 23+4 hamileyim. Acile gittim kadın doğumdan izin al dedi gittim doktor diyor ki öyle bir şey yok. İzin kağıdı falan hikaye, gebeliğin riskli değilse problem olmaz yaptırabilirsin işlem. Geldim geri çekmedi acilde artık çekim yok diye :( 9.30 da randevum var bu sabaha. Ağrısına zonklamasina uyandım. Karanfil tuzlu su hiçbir şey geçirmiyor üstelik üst dişim çürük altta ağrıyor anlamadım ne olur dua edin kizlar sabah ya çeksin ya kanal biseu yapsn kurtulayim bu acıdan:(((

2 Cevaplar

0 oy
(4,779 puan) tarafından
Söz konusu diş ağrısı oldu mu hiç bişey fayda etmez hele ki gebelikte hiç çekilmez Lalah yardım etsin umarım bir çare bulunur 
tarafından
Evet ya amin canm
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Canım benim dişim çürük hamileliğimin ilk başlarında çok kötü ağrı yapmıştı hatta şişmişti bile doktora gittim bana antibiyotik yazar mısınız diye antibiyotik yazdı hamileliğime uygun bir antibiyotik yazdı yani. Onu içtim ağrı kesici de aldım exstra buz da tutmuştum çok güzel geçmişti şimdi 28 haftalığım 2 hafta önce tekrar apse yaptı o dişim yine sağlıkocağına gidip antibiyotik yazdırdım şuan hiç bişey yok. Sana neden antibiyotik yazmadı doktor onu anlamadım 
tarafından
Bilmiyorum canm ama dış etime kadar gelms çürük antibiyotik keser mi artık bilmiylrm
(2,263 puan) tarafından
Benim dişim şişmişti ben öyle ilaç içmiştim ya ilaç yazdırın ya da doktora gidin işin peşine düşün çok zor çünkü diş ağrısı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 105 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayse Duran (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,397 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
6 Eylül 2023 Aile kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 298 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu

406,350 soru

12,183,880 cevap

36,686 kullanıcı