0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumun adı miran kim görse duysa parkta vs, nerelisiniz diyor.

15 Cevaplar

0 oy
(5,091 puan) tarafından
Ne alaka şimdi Kürtler insan değil mi 
tarafından
Ne sebeple sürekli nerelisiniz diyorlar artık canim Cook sıkılmaya başladı.
(5,091 puan) tarafından
Bu kadar mı rahatsizsiniz demekki
tarafından
Sanırım sen konuyu ve sordugm soruyu anlamadın. Neyse yazma daha fazla
(5,091 puan) tarafından
Çok iyi anladım da sen anlamamazliktan geliyorsun neyse iyi gunler
tarafından
Hiç bir haltta anladığın yok. Hakaret yazmak istemiyorum .
(5,091 puan) tarafından
Senin seviyene dusmiyecem
(18,117 puan) tarafından
Ipekreha. Karşında ki seninle düzgün bir şekilde konuşuyor sen hakaret yazmak istemiyorum demişsin kaldıramıyorsan yorumları post açma o zaman
tarafından
Mirani kurtte koyar Türk'te asiretlerde alakalı yok rahatsz oluncak bsey yok sana nerelisin dye soruyorlarmis yani hemn kurte bağlama bence onlarda insan
tarafından
Tosbik, o arkadaş benim Kürt olarak anilmaktan rahatsızlık duyduğunu ima etti. O a yanlış anladığını söyledim. Oda kabul etmiyor. Doğru anladığını söylüyor. Halbuki anlamiyor. Çünkü zaten kürdüm.  Rahatsız olduğum konu, insnalar neden memleket soruyor. Kurt görmeleri neden hala tuhaf. Neden yargiliyorlar. Keza sadece onu demiyorlar, başka laflarda duyuyorum. Bakışlar imali sorular. Bunları kast ediyorum.
(18,117 puan) tarafından
Baştan öyle yazsaydin ya canım yanlış almasilmazdi. O kişilerin memleket sorup yadirgamasi onların ayıbı canım takılma ben sorduklarında bastıra bastıra KÜRDÜM  diyorum Bırak onlar rahatsız olup dursunlar.
-Reklam-
0 oy
(785 puan) tarafından
Evet genelde Kürtler koyar canım 
tarafından
Hiç Kürtler dışında koyan yok saniyorum
0 oy
(8,347 puan) tarafından
Değişik isim olduğu için demistirler. Kürtle turkle ilgisi yok.  
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Kürtçe bir isim olduğu için soruyorlardır. Ama sadece kürt olanlar koymuyor tabi ki. 
0 oy
(869 puan) tarafından
Benim oğlumda Miran TÜRK'üm eşimde bende
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Türk Kürt ne fark eder deseydin Miran isminde diye ayrım mi yapılıyor 

Haa sen kurt ismi olduğu için rahatsizsan değiştir olmadı çoğunlukla Kürtler kullanıyor ondan soruyorlar
tarafından
Bende kürdüm. Bilerek koydum ama. Yinede bukadar insanların sorunsormasi çok tuhafıma gitti
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Miran farsca bı isim. Türk hükümdar Emir Timur'un oğlunun adı da Miranşah'dır. 
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Yoo arkadasim izmitli esi tunuslu oğlunun adi miranşah
0 oy
(18,117 puan) tarafından
İnsanlarda huy olmuş artık nerelisin diye sormak bunda rahatsız olacak bisey yok haa senjn sıkıntın kürt dedikleri icinse o zaman ismini değiştir.
0 oy
tarafından
Benim adım Büşra 

Arapça isim benim annem Arap babam Arap değil ne alaka illa Kürtçe isim diye Kürt mü olmuş olunuyor
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Niran, Baran, Rojda gibi isimler Kürtçe kökenli olduğu için genelde Kürtler kullanıyor o yüzden soruluyordur. Türklerin Asena, Hilal, Batur isimlerinin kullanılması gibi. Bir Kürt'te bunları koysa onlarada soruyorlardır emin ol
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Miran kürtler genelde koyuyor:-)

Ondan soruyorlar
0 oy
tarafından
Evet genelde kürt ismidir ben turklerde yada başka bölgelerde hiç denk gelmedim fakat kürt ismide olsa insanların kötü niyetli nerelisin diye söylediğini düşünmüyorum doğu insanın aile akraba bağlarını cümle alem biliyor çünkü ve doğu insanı eski zamandaki gibi yobaz ve gerici değil çağ atladılar 
tarafından
Çağ atlamadik. İnsanlar herzaman çağ dışı olduğumuzu dusunduler.sonrada kimi bölgelerde AA öyle degillermis şöyle degillermis deneye basladilar.fakat çoğu yerde hala sevmezler
tarafından
60 70 80 90larda gerçekten çağ disiydilar neyseki 2000lerde gençler lise üniversite sınavlarındaki birincilikleriyle bu algıyı yıkmaya başladılar günümüzde yaşlı kesim hariç o eski kafa yapısı kalmadi sevmeyen ayilarda kendi dertlerine yansin
tarafından
Asla katılmıyorum senin bu söylediklerine.  Belki da bakış açıları dardı o denmde yaşayanların. Keza Kürtleri kötüleyen politikalar vardı.
tarafından
Sen iclerinde oldugun için yada ailen öyle olmadığı için yada senin bölgede olmadığı için olabilir ilk görev yerim doğudaki 3 yil nerdeyse her yerinde görev yaptım kendileri anlatıyorlardi geçmişte şöyleydi böyleydi diye ama şu konuda sonuna kadar haklısın kurtleri kötüleyen politika yüzünden kötü gorundukleri için bi çoğu ister istemez dışlanmış işsizlik gibi nedenlerle kötü olmaya zorlandı neyseki o çirkin dönemler geçti gitti ama sunuda hiç unutmuyorum doğu insanında gördüğüm insanlığı merhameti sevgiyi hiçbir bölgede görmedim
0 oy
(4,150 puan) tarafından
Oğlumun isminiFırat koycam dedim herkes kurt ismi vs dedi benim hoşuma gittikten sonra kimin ne dediği umrumda değil. Eşimin kuzeni azat koydu mesela 
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Benimde adım mizgin havin. Mizgin ismini kullanıyorum. Hakkarili misin diyorlar. Bende çok sıkıldım sürekli kürt müsün demelerinden. Çünkü hiçbir Kürt can , mert gibi isimleri duyunca Türk müsün diye sormuyor. Çocuğumun adını Elizabeth koysam ne diyecekler acaba
tarafından
Hah işte bunu kast ediyorum. İmali bakışlar. İmali sözler. Soruş sekilleri.

İlgili sorular

0 oy
67 cevap 2,905 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sus ve sabrer (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,354 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 245 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Dlk.12345 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,699 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (751 puan) tarafından soruldu

410,952 soru

12,366,867 cevap

42,093 kullanıcı

Kategoriler

...