0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Ben ediyorum bazen canımı yaktıkrında videoya alıp atıyorum bak böyleler diye çünkü sürekli çocukların asla can yakmadıklarını dile getirip çocukları bahane edip durduğumu söylüyor kendisi merak ettin sizde şikayet edermisiniz

12 Cevaplar

+1 oy
(893 puan) tarafından
Evet , tekmelediginde şikayet ediyorum  :) 

O da aferin kızım sağdan soldan tekmele diyor. 

Anlayışsız davranıyor eşin, cocuk bakımı ve stresi başlı başına bir iş. Yemek yedirmek bile mesele. 
-Reklam-
0 oy
(308 puan) tarafından
Şikayet etmem genelde şikayet etsem üzülür oyuzden kendi aramizda hallediyoruz :))
0 oy
(890 puan) tarafından
Hahahahah bende babana söylicem diyorum 3 yaşında artık o kadar bıktı ki söyle çağır gelsin diyo:) yani aç bırakma hırsız edersin çok söyletme yüzsüz edersin sözünü tam anlamıyla yaşıyoruz :))) 
(308 puan) tarafından
İlerde der slmimi şöyle:))
(890 puan) tarafından
Beklerim ben oğlumdan dilbaz hemde çok :)
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Ben şikayet ederim amma benim eşim geri kafalı deye güler kecer bende sinirimden aklımı kayb ede bilirim
0 oy
tarafından
Böyle çok bunalttigin da veya dinlemedigin de yapıyorum..
0 oy
tarafından

Oğlum beni babasına şikayet ediyor :D 

0 oy
(461 puan) tarafından
bugün şöyle şöyle yaptı ne ceza verelim diye sorarım. Ya da ben şu cezayı verdim sence yeterli mi derim. 
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Evet. Kızım özellikle canımdan bezdirdiğinde babana bunu anlaticam diyorum. Gelince de anlatiyorum. Kızımda duyuyor engel olmak istiyor ama olamıyor. Ama arayıp şikayet etmiyorum ya da video falan atmiyorum. 
0 oy
(930 puan) tarafından
Evet bazen ediyorm ben korkmuyorlar ama babalarından korkuyorlar yapma dediğini inatla yapıyorlar eşimi ariyorm yanlarnda şikayet ediyorm oturuyrm yerlerinden bı sure susuyorlar sonra  sen kötü annesin bizi niye şikayet ettin babama diyorlar kusuyorlar bana:)
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Bizde baba bana sikayet ediyo ortada bi yaramazlik varsa annen geliyo kac dediklerinde girecek yer ariyo ama baban geliyo dediklerinde gelsin bana yardim etsin diyo. Hep diyorum benim evimde 2 tane cocuk var 
0 oy
(10,477 puan) tarafından
Ben cocuk egitiminde babaya her konuda haber verilmesinden yanayim sikayet olarak adlandirmayi da yanlis buluyorum daha gecen gun garajda oynatiyodum kac sefer arabalarin etrafinda donme dememe ramen dondu ve duzgun olmayan beyon zemine yuz ustu kapaklandi dudaklari morardi ust dis digindeki bag yirtildi cenesi soyuldu (ciddi bi hasar yok ) sakinlestirip eve ciktim babasini goruntulu arayip gosterdim babasi da kizdi benim soylediklerimi bir bir teyit etti ve oglum bi daha yapmadi ebeveynlerin ortak tutumuna karsi cocuklar daha anlayisli oluyolar 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Babasına da yaptığı için şikayete gerek yok hdhsha

İlgili sorular

+2 oy
42 cevap 1,176 göst.
1 Eylül 2024 Aile kategorisinde Hiranurum (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 467 göst.
22 Şubat 2022 Aile kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.