0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar 2.5 yaşında oğlum var Eşim isim konusunda beni çok bunalttı.Kendisi zeki Müren hayranı. Oğlumun ismine zeki Müren koyacağım diye tutturdu ,her seferinde Red ettim.Yagiz koyalım kabul etmedi.Eymen koyayım kabul etmedi.En son Bera koyayım dedim ehh dedi .Benim rızamı almadan Nüfusa Bera Müren olarak yazdırdı. Kafaya koydum.Mureni sildirip yerine Bera Alp yada Bera ege gibi isim düşüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim Bera Yusuf da olabilir,sizce hangisi güzel.Bu arada maalesef
Mahkeme yoluyla değiştireceğim.Bir sürü sıkıntıya düştüm.

8 Cevaplar

0 oy
(1,042 puan) tarafından
Eşinin onayı olmadan yine değiştiremezsin benim bildiğim canım
(16 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Mahkemeye gittim,başlarım onayına, evde çocuk emzirirken benim onayımı mi aldı.
-Reklam-
0 oy
(482 puan) tarafından
Bera Alp de, Bera Ege de çok güzel isimler. Ama ben. Bera Ege'yi daha çok sevdim :) 
(16 puan) tarafından
Bera mert nasıl o da olabilir
(482 puan) tarafından
O da çok güzel ama Bera Ege birbirine daha uyumlu gibi geliyor bana. İnşallah değiştirebilirsin canım. Eşin çok düşüncesizmiş. Sadece sana sormamakla kalmamış, çocuğunun akran zorbalığına uğramasının önünü de açmış. Okulda Müren adıyla dalga geçebilirler.
0 oy
tarafından
Eşinin de onayı olması lazım mahkemede sanırım 
(16 puan) tarafından
Vallahi açtım davayı,barodan inşallah avukat verecekler ,onay mi alırlar hakim kendi kararı mı olur bilmem ,ama kesin kararlıyım değişim olana kadar uğraşacağım...
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Bera Müren ne ya bi insan cocuguna niye bunu yapar :))) bera tek basina da güzel bence. Mahkeme sıkıntılı. Ben de isim değiştirdim kendimden biliyorum
(458 puan) tarafından
Süreç nasıl
(4,431 puan) tarafından
Canim benim ilçe oldugu icin mi uzadı bilmiyorum bi bucuk sene surdu kararı vekil hakim veremiyomus cunku. İki şahit buldum iki uc kez mahkemeye çıktım. Resmi gazetede yayinlattim. Jandarmaya karar geldi onlar muhtara sormus muhtar da evet biz o isimle biliyoruz demis vs. İnsallah sizinki kisa surer. Basvuru yapinca süreci anlatirlar sana zaten
0 oy
tarafından
Oo ölme eşeğim ölme  işin zor . Keşke ortak isim koysaydiniz
(16 puan) tarafından
Ahhhh delirdim ,en son bosanma davası açma noktasına geldim....
tarafından
Tüh ya . Ama alti ustu bi isim bence kafana çok takma .

Bnm eşim iki oğluma da karışmadı isim yönünden ben buldum araştırdım.
0 oy
tarafından
Canım sen isimden önce eşinin kafasını değiştir bence. Zeki müren hayranlığını anlarım da bu devirde doğmuş bir bebeğe müren ismini vermek ilerde çocuğun akran zorbalığına maruz kalmasına sebep olacak. Sırf kendi egosu tatmin olsun diye saçmalamış resmen. 
0 oy
(633 puan) tarafından
Müren yerine Zeki koysaymış keşke Müren ne balık türü gibi. Allah kolaylık versin bu süreçte inşallah sorunsuz bir şekilde değiştirebilirsiniz ismi. 
0 oy
(5,743 puan) tarafından
2.5 yaşında ise 2 sene önce mahkemesiz kaymakamlık isim değişikliği yapıyordu bende kaymakamlık aracılığı ile değiştirdim canım. Mahkeme uzun bir süreç ve masraflı çünkü.
(16 puan) tarafından
Keşke ben de o zaman değiştirseydim.Esimden korktum anca şimdi aklım başıma geldi,olsun geç olsun güç olmasın, değişim  vakti şimdiymiş ...

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 565 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 401 göst.
0 oy
14 cevap 1,020 göst.
15 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Persona Non Grata (3,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,611 göst.
10 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,813 cevap

43,388 kullanıcı

Kategoriler

...