0 oy
336 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,847 puan) tarafından
Bekarken sadece kuzenlerle bıaraya geldiğimizde zevkine göre icerdik...smdi ise eşim kullanıyor bende dün dedim bende icecem emziriyorum ama  off ne yapayım bilmiyorum sigarayı bırakmasını a istiyorum 

10 Cevaplar

+3 oy
(1,435 puan) tarafından
Ay sakın karisma ya sigara kullanan biri olarak söylüyorum sigarama karisan biri olunca boğasim geliyor :) eşim de dahil sagligin icin vs. Diyor ama birak ta kendi sagligimi ben dusuneyim diyorum hatta bu yprumu da türk kahvem esligimde bir elimde sigara ile yaziyorum :) en büyük keyfim sigaram :)
(838 puan) tarafından
Ayyy okdr özledim kı o anı anlatamam doğum yapsamda içsem ya benım yerıemde iç bacı
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Eşinin istemesi lazım 
(2,847 puan) tarafından
İstemiyor diyo sigarasız bir hayat düşünemiyorum
(183 puan) tarafından
Aa bennn :)
(2,847 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(10,967 puan) tarafından
sigara içine bırakmak zor. kişi bedenen ve zihnen hazır olacak. başkasının demesiyle olmaz. 40-45 yıl sigara içen annem tek günde bıraktı. daha önce çok dedi, kendi de çok denedi ama olmadı. bıraktı bir anda. beynini hazırlamış meğerse. sigara içmediğinde kazanacağınız olumlu yanlardan bahset. Sağlık, ekonomi açısından ndşer kazanacaksınız bunları anlat
(2,847 puan) tarafından
Bacım herşey diyorum ama yok banamisin diyo
0 oy
tarafından
Hiç elleme canım saygı duy es geç konuyu sigara bağımlılık
(2,847 puan) tarafından
Valla canım eklemeden duramıyorum
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Emziriyorsun kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün 
(2,847 puan) tarafından
Emziriyorum canım icecegimden değil eşime icicem dedim bıraksın diye ama bırakamıyorum diyor
(2,237 puan) tarafından
Geçen link görmüştüm sigara bıraktıran ürün linki. İnternette bir araştır istersen ama önce eşinin istemesi lazım bırakmayı. Zararlarını anlat dur eşine
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Ben eşime biraktirdim nişanliyken. 3.5 sene oldu bırakalı şükür. Hayatımızın alt üst oldugu bir dönemdeyiz. Arada 1 tane iceyim dedi. Başlarsan çocuğu alıp giderim dedim. Nargile aldım eve birkaç haftada 1 kere falan içecek öyle anlaştık yoğun çalışıyor sürekli içemez zaten 
(2,847 puan) tarafından
Canım biz görücü usulü evlendik kaynanamda eşimde  içmiyor dedi gercektende icmiyordu snra nisanlandik içmeye basladi
(2,847 puan) tarafından
Ama nisanliyken bilmiyordum icdigini evlendim bakdim elinde sigara var
0 oy
(6,037 puan) tarafından
Kolay değil bırakmak.  Eşim ve ben içmiyoruz. Bana dumanı dokunuyo zaten . Kayinpederim ramazan ayı boyunca icmedi bırakmaya uğraştı ama ramazandan sonra yine başladı.  
(2,847 puan) tarafından
Bende içmem sadece bekarken ağzıma vurmustum o da zevkineydi sürekli değildi zaten halamlara misafirliğe gidince
(6,037 puan) tarafından
Olsun. Alışma sakın.
(2,847 puan) tarafından
Yok canım kokusundan nefret ederim
0 oy
(205 puan) tarafından
Benim rahmetli babam derdiki ananızı bırakırımda sigarayı bırakmam sonrasını anlatmayım sigara içen birine çok mudahale etmeyin bacım
(2,847 puan) tarafından
Haklısın canim
0 oy
tarafından
Hiç bulaşma sigaraya 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Maalesef aynı dert bende de var. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 475 göst.
0 oy