0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından
Kızlar şurup da veriyorum ama düşmüyor ne yapacağımı bilmiyorum crpsi 3.600 çıkmış ateş düşürücü veriyorum duş aldırıyorum ama düşmüyor bu sabah da acile götürdüm serum takıp yolladılar dün gece de gittim sadece şurup verdiler ne yapacağım bilmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından
Canım çok giydirme üstünü ve ayağını çorapsız bırakma çok geçmiş olsun
(273 puan) tarafından
Üstü zaten çok ince çorapsız birakmim mi ayakları elleri buz gibi zaten bu niye böyle
-Reklam-
0 oy
(542 puan) tarafından
Antibiyotik başlamadı mı doktor eğer dirençli ateşse antibiyotik içmeden geçmez gibi 
(273 puan) tarafından
Dirençli ateş 39.5 lerdn inmez antibiyotik başladım ama aynı dut kurusu da getiirp kaynatıp içirdim içermeye de devam edeceğim
(542 puan) tarafından
Geçmiş olsun düşer ins düşmezse tekrsr doktora götürün şuan nasıl oldu
0 oy
(11,384 puan) tarafından
Crp kaç canım emin misin. Yüksekse eğer antibiyotik vermeleri gerekirdi 
(273 puan) tarafından
3.600 verdiler kullandım bu gece ağzından atıyordu ama ben yine ısrarla verdim önceden nöbet geçirmiş epilepsi hastası çok korkuyorum birşey olur diye
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Yani şuan yapabilir misin bilmiyorum çocuğunda durur mi ama. Ben kızım ne zaman ateslense şişme havuzuna su doldurur içine koyarım. En azından ateşi kontrol altında tutayım daha da çıkmasın diye. 
(273 puan) tarafından
Uyuyor şuan
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Allah şifa versin canım. İnşaAllah tez vakitte ateşi düşer sağlığına kavuşur. Uyuyor demişsin ılık su işe eklem yerlerine soğuk uygulama yap. 
(273 puan) tarafından
Çığlık atıyor izin vermiyor 11 aylık da bebeğim var oda büyük oğlumun sesinden korkup ağladı
(1,627 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Instagram kullanıyor musun bilmiyorum ama orada hastalanmayançocuk isimli bir hesap var oradaki bayan antibiyotık olarak çocuklarına gün aşırı olarak sarımsaklı ballı limonlu kür hazırlayıp veriyor. Hastalanmaya başladıkları an hemen yapıp veriyor ve çabuk iyileşiyorlar Allahın izniyle. Bir bak o sayfaya istersen. Tabi her zaman şifa Allahtan. Rabbim şifa versin.
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım bugün.  Şurup veriyorum sürekli ılık duş aldırıyorum.  Oğlum izin vermiyor ama konuşuyorum sürekli ve kafasına bez koyuyorum.  Hatta az önce atletini ıslatıp üzerine giydirdi eşim o işe yaradı biraz ama çok zorlandık giymek istemiyor.  Çok geçmiş olsun 
(273 puan) tarafından
Benim oğlum hastaneden çok korktuğu için dün banyo yapmak istemiyordu bak bunu yapmazsan hastaneye gitmek zorunda kalacağız dedim tamam dedi izin verdi çok üzüldüm öyle dediğim için ama yapmıyordu dediğimi
(4,090 puan) tarafından
Bende diyorum onu yapacak hiç bir şey yok onların iyiliği için
(273 puan) tarafından
Evet öyle çok üzülüyorum korkutunca ama onların iyiliği için bunu yapmak zorunda kalıyoruz
(4,090 puan) tarafından
Malesef öyle iyi olsunlar da napalım
0 oy
(307 puan) tarafından
Benim oglumda aynıydı doktora yazdık fitil ver dedi fitille düşürdüm 39 du eger fitil düşürmezse gel dedi ama çok şükür fitil düşürdü Ayaklarının altına sogan koy limon sür 
(273 puan) tarafından
Bende fitil verdim normalde bizde inatçı ateş olduğu için düşmüyordu hastanede hem iğne hem fitil hem şurup aynı anda vermişlerdi o zaman düşmüştü bende dün gece fitil ve şurup verdim düştü
0 oy
tarafından
eczaneden fitil alın fitil iyi geliyor ateşi düşürüyor. enfeksiyon varsa vücudnda biraz daha çekicek ateşi malesef:(
(273 puan) tarafından
Geçen gece gidince doktor fıtil yazmıştı hem fitil hem ağrı kesici parol aynı anda verdim düştü tehlikeli birşey yaptım ama ateşi 40 dan düşmüyordu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 57 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (560 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Minily (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 152 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bulut12 (258 puan) tarafından soruldu