0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (1,669 puan) tarafından
Lincleyecek yazmasın ben dolu dolu dört beş bez olursa doyuyor demek sanıyordum ama o öyle değilmiş beş kez yaparsa doymuş sayılıyormus ayy kendimi yiyip bitirmisim iki çocukta da bezleri çok dolmuyor diye

13 Cevaplar

0 oy
(2,168 puan) tarafından
Evet canım Osman gönülal story siydi bende hep tam tersi biliyordum 
(1,669 puan) tarafından
Ayy valla ben sanıyordum dolu bez olacak günde beş kere doymuyor kafayı yemeye gelmiştim
-Reklam-
0 oy
tarafından
5 kez çiş yaparsa doyuyomus dün tesadüfen ebemiz söyledi bizede ☺
(1,669 puan) tarafından
Aynen canım ya
0 oy
(7,753 puan) tarafından
5 kere çiş yaptığını nasıl anlayacağız ki ben kakadan kakaya değişiyorum dolmuyor bezi sağ olsun 3-4 sefer yapar onu da zaten . 
(1,669 puan) tarafından
Bilmiyorum yani ben ıslaklık göstergesi varya ondan anlıyorum
(120 puan) tarafından
Benim bebeğim de yeni doğduğuna hep kaka yapardı çiş görmezdim belki de fark edemedim ama zaten kaka sıklığı da güzel beslendiğinin göstergesiymiş
(7,753 puan) tarafından
Benimki 6 aylık canım büyük kızımda öyle günde 5-6 kere bile yapardı şuan  4.5 yaşında günde 2-3 kere yapar büyük tuvaletini
(7,753 puan) tarafından
Ama yemek yemeye gelince tam bir işkence sevmiyor çocuk resmen yemeyi hayatta kalmasi çin yediriyorum (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) işin tuhaf kısmı çocuktan çıkanlar girenlerden fazla :)
0 oy
tarafından
19 aylık kızımın bezini çişini kakasını hiç saymadım valla
(1,669 puan) tarafından
Haha buda iyiymiş
tarafından
Ben kilosuna boyuna bakıyorum kilosu iyiyse boyu iyiyse yeter diyorum çişini kakasını sayamam hjhjhj
(357 puan) tarafından
Bende öyle hiç saymam yemesi icmesi yerinde diye
0 oy
(940 puan) tarafından
evet ben paylastim ve evet ben de cok kafaya takmistim ama osman bey 5 cis dedi storyde baya icim rahatladi su an ama emzirme danismani ya da bugune kadar kime sorduysam hep 5 6 bez demisti 
(1,669 puan) tarafından
Evet canım beş dolu bez hangi doktora sorsam ama benim oğlumun asla olmadı öyle valla
0 oy
(5,380 puan) tarafından
ee nerden bilen kiz kaç çiş  yaptığını:)
(1,669 puan) tarafından
Beş kere illa ki yapıyordur canım ama insan bez dolmayinca hani az yapmışsa doymadı diye stres yapıyor
0 oy
tarafından
Böyle olduğunu biliyordum. Bezin gostergesinden anlıyordum bende heh 5 olmuştur falan diye avuttugum oluyordu kendimi:)
(1,669 puan) tarafından
Yaa annelik işte
0 oy
(13,783 puan) tarafından

Oyle değil miymiş  :D

Bak bende senin postunla öğreniyorum . Ama hiç de kendimi yiyip bitirmedim canım kilosu iyi dediler hep

0 oy
tarafından
Toplamda orta dolulukta 3 bez yeterli diye biliyorum ben tahminen 5 çise denk geliyodur o da
0 oy
tarafından
Günde bir defa en fazla iki defa yapar benim çocuğum hep aç mı 
0 oy
(8,264 puan) tarafından
Kaka yapmazsa günde 3 kere değiştiriyorum islatmiyor
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Anaa ben de öyle saniyodum Allah'tan dort bez dolduruyodu yakın en azindan diye avunuyodum
0 oy
tarafından

Gel canım sarılayım sana bi. :) niye bunalttın bu kadar kendini. Gerçi bilene konuşmak kolay. Bundan 4 ay öncesine bende bu çocuk doymuyo doymuyo diye ziril ziril ağlardım sonra bilinclenince öğrenince bilmeyenlere şey diyorum herkes öğrenecek bunlar da geçecek hepsi geçiyor öğreniyoruz sonra bordo bereli gibi bı koklayıp kaç ml çiş yaptığını bile anlicaz

(1,669 puan) tarafından
Yaa mesajını yeni gördüm Allah razı olsun canım benim:))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 340 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 569 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 808 göst.
30 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 368 göst.