0 oy
655 göst.
Aile kategorisinde (148 puan) tarafından
Kizlar hamileydi eltim 2 ciye 1 oğlu vardı 2 cide erkekti anne karninda vefat etti gittik evine ettik destek olduk neyse bende hamileydim o sıra soylemiyordum kimseye düşük tehlikem olduğu için zaman geçti öğrendi düşman oldu eltim otomatikmen kaynimda benim de bir oğlum var bide 20 gün önce doğum yaptım kızım oldu elhamdülillah neyse bayramlarda v.s bizi görünce yollarini degistiler benim eşim büyük kaynimdan abisi oluyor bayramı bile kutlamadı neyse dedik şimdi dogim yaptım gecen kaynim eşimi aramış hayırlı olsun diye bide demiş benim için söylersin aradığımi tebrik ederim gözünüz aydın isteyken aramış karısı yanında ararmi hiç ki aramazdida kesin kaynanamlar zorla aratti neyse gecen durum attım whatsapa kaynim görmüş etmişti az önce fark ettim beni engellemiş. Ay şaka gibiler şizofrenler mi bunlar ne şimdi şeytan diyor karısına mesaj at siz ne yapmaya calisiyorsunuz sağ gösterip sol mu vuruyorsunuz haberin var mı bilmem ama senin korkundan olduğu belli kocan tebrikler ediyor beni kocamı sonra şizofrence hareket edip engelliyor düğünlerde v.s oğlumu görüyor seviyor bize ses veriyor ediyor lütfen kocanı daha da sıkı uyar hatta heryerden benim kocamı da engellesin bizimle tamamen başınızı koparin dicem karısı varken düşman adam karısı yokken aileye düşkün biri oluyor 

21 Cevaplar

+13 oy
tarafından
Ayy evet hemen ara belki karısıyla tartışırlarda başın göğe erer
(16,009 puan) tarafından
Yani amacı huzur bozmak değilde ne. Eş akrabasından hoş tavır yüz görürsen samimi olursun görmezsen mesafe koyarsın ama kimseye hesap soramazsın veya kavga çıkarmaya çalışmazsın
(886 puan) tarafından
Keşke daha çok artı verme hakkımız olsaydı tam da bu yorumu yapmaya gelmiştim ne kadar ayıp şeyler ya ergen misiniz şaka gibi
-Reklam-
+6 oy
(12,346 puan) tarafından
Amacın ne eve düşen yıldırım mısın bahar adam aramış etmiş görevini yapmış tövbe ya kavga etseler mutlu mu olacaksın kaos hoşunuza gidiyor adam karısı ile arası bozulmasın diye dışarıda aramış olay bitmiştir engellese ne olur yani
(5,052 puan) tarafından
Bir insan birine durup dururken küsmez tavır almaz. Bu hikayeler hep eksik anlatılıyor ama mutlaka bir yerden hasetlik kendini belli ediyor.
(12,346 puan) tarafından
Tabi ki var filiz tek taraflı burada yerip eleştiriyorlar ama dediğin gibi birkaç cümle ele veriyor şahsın fikir yapısını
+5 oy
tarafından
Neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki karı koca arasını neden bozmaya çalışıyorsunuz ne güzel adam bir adım atıp aramış sizin bunu yapmanız hiç hoş değil 
(443 puan) tarafından
bence eltisine bunun bi hatasi olmustur kesin
+4 oy
(1,250 puan) tarafından
Belki adam karısıyla arası bizulmasin diye kendince iki tarafında idare etmeye çalışıyor ne diye ifşa ediyorsun illa birirmi seçmek zorunda değil 
+2 oy
(370 puan) tarafından
Sende onları çok takıyorsun sana dert olmuşlar sanki 
+1 oy
(49 puan) tarafından
Yerinde olsam empati yapar anlayıs gosterırdım yanı doğru degıl yaptıkları ama anlamak lazım. Bebegını kaybetmiş üzerine senin de olunca ister istemez kıskanmıs belli ki. Üzüntü kıskanma bebeğe özlem vs derken birikmiş hepınız anneyız ve bebegını kaybetmek nasıl bır hıs 2 kez tattım. O yüzden ( her ne kadar yaptıkları doğru olmasa da bnu asla savunmuyorum) anlayıs gosterıp sessız kalabilirsin
(9,446 puan) tarafından
Normal değl bacım. Bunlar cahil insan düşüncesi. Hasetlik belirtisi.
(2,113 puan) tarafından
Cahil insan düşüncesi ?? Evlat acısı yaşadınız mı (inşallah yaşamazsınız). Başkasını bebeğini sevse oturup ağladıklarını biliyorum. Öyle bir psikoloji ki sanki evladını ondan sakınıyorsun gibi düşünüyorlar. O acıyı yaşamayan insan burada sadece cahillik der geçer.
(9,446 puan) tarafından
Yasamadım bacım. Ben hala aynı düşüncedeyim. Bu dünyanın imtihanını kabul edersen bu benim payıma düşen dersin zor da olsa devam edersin. Ne demek eltiye küsmek tavır almak onun için sevinebilir engellemek nedir
(2,113 puan) tarafından
İnşallah da yaşamazsın. Evladına uzun ömürler versin Allah
(49 puan) tarafından
Dedıgın gıbı ımtıhan dunyası ve bunun bılıncınde olup isyan etmemek her durumda Allah'a şükretmek gerek fakat psikoloji diye de bı gerçek var ki insanın elınde olmayan durumlar gelısebılıyo üçüncü kez tekrar ediyorum. Yaptıgı doğru degıl savunmuyorum da sadece tolere edılebılır yanı karsılık vermektense boşver geç dıyorum yanı post sahıbıne
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Demeye gerek yok birşey sende görmezlikten gel olup bitsin ♥️
0 oy
(1,202 puan) tarafından
Çok saçma olur bunları söylemen. İster konuşur ister konuşmaz. Senin kocanında çocuğu olduğu için onu aramak istemiştir. Sana da selam etmiştir. Sizinle konuşmuyor diye çocuklarla da küsecek değil elbette görünce konuşup sevecek. Bu kadar takılmayın bence . Kim kimle konuşmuş etmiş. Salın kendinizi
0 oy
(3,469 puan) tarafından
Çocuk gibi atışmayın, ne gerek var bu söylemlere. Görmezden gelin, hayatınızda olsa ne olur. Kaldı ki eltiniz de tutup bi laf atar senin kocan da bizimle konuşuyor vs diye altında kalırsınız. Siz bebeğinize odaklanın, en büyük ceza görmezden gelmek. 
0 oy
(2,215 puan) tarafından
Belki de şuan senin hamileliğini onun bebeği öldüğü için biz kıskanmayalım diye demediler diye düşünüyor olabilir. Bu söylediğin konu da da bence hiçbir şey söyleme. Ama kaynın olur da bir yerde selam verirse, çocuğunu severse söyle direk engellemişsin sürekli değişken davranma diye. En azından sa.lak olmadığını bilsin. Kimse çocuk değil 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Ben sizin yerinizde olsam kendimi ağırdan alırım boşver...
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Bence bu konuda sessiz kal derim ortada bir bebeğini kaybetmiş anne var Rabbim kimseye yaşatmasın yaptıkları doğru değil büyüklük sende kalsın bu arada analı babalı büyütün yavrunuzu
0 oy
(5,092 puan) tarafından

Karman corman yazmışsın anladığım kadarıyla cevap vereyim canım kaale alma gerek yok kendileri anlassin geçinsin illa sizinle çok iyi olmak zorunda değiller bence sende ara bozma boşver çocuğunu sağlıkla huzurla büyüt niye eş tarafını kaale alıyorsun ki boşver gitsin 

0 oy
(4,609 puan) tarafından
Demek ki sırf sana tebrık etmek ıcın huzurunu bozmak ıstemıyor karısıyla. Neden bunu anlamak bu kadar zor. 
0 oy
(2,113 puan) tarafından
Neden bu kadar takıyorsun ki benim kaynım defalarca engelledi beni :D eşime senin ufaklık yine engel atmış deyip gülüp geçtim. 
0 oy
(303 puan) tarafından
yav sanane kaynından ya ister engellesin ister ailye düşkün olsun Sen kocana bak
0 oy
(182 puan) tarafından
Canim eltinin yasadigi cok agir birsey tabii ki sorumlusu sen degilsin ama senin yerinde olsam gormezden gelirdim birak konuşursa konuşsun  belli ki kendini kotu hissediyor ve bir sorumlu ariyor bosver ili gunluk dunya canım buyukluk sende kalsin. Kaynin da ne guzel aramış bence durumu bozma belli ki biseyleri duzeltmek istiyo ama arada kaliyo esi ve abisi arasinda kalıyor.  O küçüklüğünü yapmis aramis birak yuce gonullu davran ki acisi geçtiğinde  eltin de anlasin nasil biri oldugunu senin aslinda neyi neden soylemedigini canim.
0 oy
(9,657 puan) tarafından
Nolcak sen oyle yapinca belliki kaynin karisiyla ailesi arasinda kalmis esinden sana tebrik gondermis sendr tesekkur etmek icin arar sorar mesaj falan atarsin diye karisinin korkusundan engellemistir 
0 oy
(389 puan) tarafından
Hamile olduğunu soylememissn belki de eltin kendine yakın gördüğü için söylemediğin sakladigin icjn tavır alıyordur.belki bebeğini kaybettiğinden hemen sonra söylediğin icjn nispet yaptı diye dusunmustr de.yani kaynın engellemiş eltine laf sokarajtan birşeyler söylemek istemen biraz saçma.engelleyen kimse ona söyleyin.
0 oy
(250 puan) tarafından
Seda Sayan'ın bir lafı var ya umrum da bile değil 

Seyime bile takmazdim

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 859 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Aleynamira (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 624 göst.
9 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 625 göst.
29 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

401,068 soru

12,003,047 cevap

36,187 kullanıcı

...