0 oy
76 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Kızlar gün içinde neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(1,135 puan) tarafından
Post çıksın..
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Sürekli ağlar sürekli mız mız kucakta geçiyor günler:) sabah kalkar biraz oynar ben  kahvaltı hazırlarken yarık saat tv hakkı var onu açarım izler bi 10 dk sonra paçama yapışır kahvaltı yaparız parka gideriz dışarı çıksrız öyle çok oyun bebesi değil bana sarıyor sürekli
0 oy
tarafından
Sabah 6 da kalkarız önce perdeleri ve camları açarız hemen bir müzik açıp yatakları toplarız makinaya çamaşır atacaksam onları atarız sonra oyun oynar kahvaltı hazırlarız karnımızı doyurur uyuruz uyanınca öğle yemeği hazırlarız yeriz işlerimiz varsa onları yaparız sonra ikinci uykusunu yapar bende o ara akşam yemeği yaparım sonra uyanır babası gelir akşam yemeği oyun oyna yatış 

Dip not arada krizleri tutuyor kucağıma gelmek istiyor oyun oynamak istemiyor tabi ama genelde rutinimiz bu baktım hiç birşey keyif vermiyor suya sokarım hemen
0 oy
(911 puan) tarafından
Uyaniriz kahvaltı ederim kendisi de sinirlendirir yemek yemez (iri bir bebek asla kimseye yemediğine ikna edemiyorum siz beni tanimiyosunuz niye yalan soyleyeyim bazen çok bagiriop ediyorum kahroluyorum) neyse kahvaltıdan sonra oyuncaklarıyla oynalaya çalışırız bir yandan işimi gücümü yaparım sonra saat 11 12 tarzı duruma göre öğlen uykusuna geçer benimki 10 aylıkken tek uykuya geçti sonra o uyurken bazen işlerimi halleder bazen dinlenirsin uyanınca evi toplarım akşama yemek hazırlarım ona yiyebilecegim biseyler ayarlamaya çalışırım sonra 5 buçuk 6 gibi ineriz parka götürürüm oynar bazen bazen ağlar benimki çok mizmiz sonra bazen 7 8 gibi eve gelirim duş aldiririm 9 9 bucuk gibi de uykuya geçiş yaparız 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 86 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 465 göst.