Kiraciyim elimden geldigi kadar dikkat ederim ev aldığım gibi sağlam hatta banyo tavanı akıyor diye ev sahibine hem video çekip attık hem aradık bilgileri olsun görünümü görsünler dedik millet nasil içine ediyo aklim almiyo yaa şimdi çıksam burdn dip köşe gene temizleyip çıkarım o derece ya bazılarının Allah korkusu yok yada vicdanları yok yoksa başka bi açıklaması yok
Hatta benim girdiğim ilk ev berbat otesiydi çok kötü pisti ne yaptım temizledim hepsini ve ev eskiydi pırıl pırıl yaptım evi ev eski olduğu için kulplar kendi sokuluyordu ev sahibini aradık söyledik sonra kulplari sakladım o evden çıktım gene çıkana kadar temizledim nakliye eve geldi eşyalar çıkardı ben sonra nakliye arkasından supurup çıktım adam geldi evi kontrol etti adam baya şok oldu ev hiç zarar görmemiş dedi biz kulplari ve sökülen dolap kapaklarını adama verdik abi bunlar kendi sokuldu size söylemiştik dedik adam dedi normal dedi eskimisler çıkıyorlar gönül rahatligiyla oradan çıktım ben
Geçen annem abime ev tuttu kiralik o eve ilk defa kiracı girdi bizim kapı komsu kadın evini tertemiz teslim etti sonuç evin içine edip çıkmışlar ev sahibi evi yeniden parke yapıp doseyecek öyle anneme teslim edecek Allah vicdan merhamet versin nasıl o hale getiriyorlar onuda aklım hiç almıyor ztn uzun oldu ama çok içim gidiyo evlere para kolay kazanılmıyor:(