0 oy
48 göst.
Diğer kategorisinde (323 puan) tarafından
1 ay sonra kızım 2 yaşına basacak tuvalet eğitimi vermek istiyorum. Şimdiden başliyim diyorum nasıl yapacam kaç saatte bir yada kaç dk da bir goturecem altını bağliyacak miyim gün içerisinde bilgi verir misiniz ilk çocuk olduğu için pek bilgim yok

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
25 aylık benim kız en fazla 1 hafta denedik olmadı sürekli altına yaptı. Hoc soylemedi geldiğinde ara verdim unutsun tekrar baslicam.

Önce bir oyuncakla baslayabilirsin. Aaa bebhin cisi gelmiş götürelim de yapsın. Sonra yapmış gibi yapıp alkislayin mesela. En azından başlamadan bilgilenir , görerek.
-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından
Valla 2 yaşında denedim ızdırap oldu2.5 yasinda demedim olmadı 

Neler neler yaptım

Çocuğun sinyal vermiyorsa hiç başlama bence sinyalleri varsa oyle başla çok pisman oluyor deliriyir insan

3 yaşına 1 ay kala kendi istedi artık tuvalete yapmayı oylelikle öğrendik biz

Küçük kolozet aldım olmadı

Ayıya kıyafet giydirdim ona yaptım olmadı 2 3 tuvalete yapıyorsa 10 kere altına yapıyordu evde kaka çiş temizliyordum sürekli

Tuvalete gituruyordum yok diyodu tuvaletten indirir indirmez altına yapiyodu 
(323 puan) tarafından
Aslında yaklaşık 1 buçuk yaşindayken yapmak istiyordu işte o zaman ben hamile olduğum için hep ağrım sancım olduğu için ben götüremiyordum daha doğrusu uğrasmak istemiyordum çokta pişmanim. Şuan doğum yaptım 20 gün oldu başlamak istiyorum ama o istemiyor gibi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 108 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,751 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
16 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,299 puan) tarafından soruldu

404,890 soru

12,128,987 cevap

36,494 kullanıcı

...