0 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde (1,064 puan) tarafından

image

ahahahjj:D:Dkimin kocası verdiği sözü tutu kızlar 

19 Cevaplar

+1 oy
(14,223 puan) tarafından

Ee sözünün eri Reis :)

(1,064 puan) tarafından
:):)daha ne olsun
(27 puan) tarafından
Genelde verdiği sözleri tutar
-Reklam-
0 oy
tarafından

Birazdan linç tayfa gelir :D

(2,866 puan) tarafından
Vallahi canım hala derler reisin ne suçu var. Benim bir akrabam giyimci. Birkaç teyze gelmis kıyafet almak için. Demişler bu ne böyle ne kadar artmış fiyatlar filan. Akrabam da demiş başımızda ki Sağ olsun filan kadın bir bağırmış zavallı adamın ne suçu var siz zam yapıyorsunuz adamı suçluyorsunuz adam nereden görüyor sizin zamlarinizi :D
Dedim dünyadan bu kadar bihaberler işte. He bir de ailem de nefret eder ama en çok annem. Yani kanlisi olsa bu kadar nefret etmez. 5 vakit namazında, tam örnek Müslüman kadın her konuda. Üstüne dinsizlikle suçlanirlar oy vermedikleri için
tarafından
Bunları diyenin akli melakelari yerinde mi diye teste götürmek gerek.
(13,119 puan) tarafından
Yok yok kız zaten kendini bilen olsa her şey gün gibi ortada ama miyim koyunlar at gözlüğü takmış yola devam
tarafından
Beter olsunlar acirsam namerdim herseye %1000 zam gelsin yine akillanmaslar o yüzden %1000000 zam gelsin aç kalsınlar hülooooooğğğğ
(13,119 puan) tarafından
Gecen sene eşim oy kullanamadı k.validem hastanede eşim de başındaydı ben bazen söyleniyorum hak ediyonuz diye ben kullanmadım valla içim rahat diyor  :D
0 oy
tarafından
Tutabileceği kadar sözler verdiği için. Hiç aksattigi olmadı çok şükür. :)
tarafından
Tabiki ben olmasam bir hiç :)
tarafından
Aynen :))))
(1,064 puan) tarafından
Ahhahahjjj:)) eşim bebisi seviyor ah diyom bebiş neleri değişiyor ee diyor sen olmasan o nasıl olcakti iykide sen  senin sevginde varlığında başka♥️
tarafından
Tabiki iyiki biz varız iyiki eşlerimiz var
(1,064 puan) tarafından
Çok şükür rabbim daim etsin ☺️
0 oy
(6,332 puan) tarafından
Saraylarda yaşatmıyor ama kraliçe gibi yaşatıyor ve davranıyor sözünü tutmuş sayılıyormu ☺️
(1,064 puan) tarafından
Sayılıyor tabi onemli  olanda veripde yapamadığı söz degil yapa bildgini yapmak benim eşimde öyle
(6,332 puan) tarafından
Rabbim ondan ebeden razı olsun inşallah ❤️
(1,064 puan) tarafından
En guzel dua bende eşime hep dua ederim ben ondan razıyım Allahda  onda razı olsun ♥️
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Benim kocam saraylarda yaşatmıyor ama  her dediğimi dakikasında yapıp hiç bişeyde hevesimi bırakmadı ev ve dükkan benim üstüme araba alıcaz inşallah onlarda benim üstüme olcak daha nolsun kızzzzz öyle bi çalışıyoki ben ondan razıyım Allahta razı olsun ♥️
(1,064 puan) tarafından
Rabbim daim etsin ☺️benim eşimde öyle o yüzden bı bekelntim yok önemli olanda o degilmi söz veripde sonra yapamayanda var benim eşim bazen diyor acba seni mutlu ede bilyirmuyum elimden geldikçe fazlasni yapmak istyom azla yitinmeyi bilen biryim cok şükür ama o yinde diyor sen mutlu ol♥️
(20,207 puan) tarafından
Çok şükür ♥️
0 oy
(2,823 puan) tarafından

Elhamdülillah mutluyum huzurluyum herkesin evi kendine saraydır o yüzden sarayda yaşatıyo benide ☺<3

(1,064 puan) tarafından
Çok şükür aynen öyle insanın eşi çocuğu yanidaysa saglikliysa bundan büyük saraylik olmaz vallh rabbim daim etsin☺️
(2,823 puan) tarafından
Amin canım saol☺
0 oy
(893 puan) tarafından

Şu an ona çok sinirliyim hiç iyi bir şeyi gelmiyor aklıma:D

(1,064 puan) tarafından
Ah cnm nie sall siniri bu gece bir tarafa:)
0 oy
(205 puan) tarafından
Sarayın tuğlası bizden yalnız :-)))
(1,064 puan) tarafından
Çok doğru cnmm biz olmsak o tuğla nasıl inşa olur:)iyki biz variz
(205 puan) tarafından
Çok gzel bir düşünür amcam nedemiş bir ülkede devlet başkanları sarayda yaşıyorsa garibana teşekkür etsin demiş
(1,064 puan) tarafından
Vayy o niye
0 oy
(13,119 puan) tarafından

Benim koca sözünü erine getirdi koye yerlescem dedi ve yerleşti  :D biz attan inip eşeğe binenlerdeniz :D

(13,119 puan) tarafından
Bana göre değil canim ya canım istediğinde bi çarşıya pazara çıkamıyorum illa vasıta gerekli
(1,064 puan) tarafından
Ay evet o konuda haklısın köyde arba sıkıntısı çok oluyor bende koydeyken öyle sıkntı yaşadım ama eşimle gitgimzde arba kiralar istedgimiz yere gidyoruz yoksa çok sıkntı bizm köy merkeze yakın ama uzak yerlere gidemiyoruz yada acil lazm olur birşey eşim hemen gider istegdmiz vakit kalıp gezmeye gideriz
(13,119 puan) tarafından
Belediye otobüsü geliyor canım saat başı ama eşim istemiyor otobüse binmemi arabamız var da ben kullanamıyorum burnu biraz uzun bana göre değil  :)
(1,064 puan) tarafından
Öğrensen iyi olur bizmde var ben çok paniğim korkuyorum öğren diyor trfikde korkuyorum ama sizn köyde gene meldye akrbalri var bizm sadce köy otobüsü oda yetise bilmen lazım saatinde 3 yıldır köye gitmiyoruz ama annemler sıkntı yasiyor tabi
(13,119 puan) tarafından
Canim benim boy 1.53 araba da Ford focus kaporta uzun sopa yutmuş gibi oturuyorum oyleyken arabanın burnunu zor görüyorum öyle olunca kullanmak istemiyorum yoksa gene yavaş yavaş gidebiliyorum
0 oy
(7,638 puan) tarafından
  Maşallah bize adamın sözünü tutmasına yardım ettik o sarayda biz  darda oturuyoz
(1,064 puan) tarafından
Buda çok iydi  ya ne güldüm:)
0 oy
tarafından

Adam gibi adam valla karısına verdiği bütün sözleri tuttu el üstünde tutuyor . 

Benim eşim beni asgari ücretle el üstünde tutuyor vallahi ben ondan razıyım Allah ta razı olsun 
(1,064 puan) tarafından
Çok şükür rabim daim etsin önemli olan elindekini kıymetini bilip eşini ailesni mutlu ede bilmek benim eşimde oyle ben bazen diyorum kendini kötü his etme sakın fazlasıni yapıyorsun yok diyor bazen diyorum acba eşmi mutlu ede bilyirmuyum gözü birşeyde kaliyormu yok diyorum daha ne yapcan çok şükür ne istyim daha sağlıklıdır yanimdasin
tarafından
Amin canım. Mal mülk geçici inan kaç sefer zenginlikten fakirliğe düştüm hayatım boyunca ailemle birlikte ama yılmadılar annemle babam da tırnaklarıyla yine hem manevi zenginliğe hem maddi zenginliğe tekrardan kavuştular Allah verir Allah alır. Eşim her şey için çok çabalıyor benim için oğlumuz için  o da diyor senin eşin gibi bunalıyor kendi içinde ama Allah görüyor her şeyi
(1,064 puan) tarafından
İnan herşey yerni bulur sağlık olsun bak aileden ne güzel bide çaba oldumu  hiç bir emek boşa çıkmaz ailnde tekrar kazanmış  eşim der çok şükür genciz şimdik yapım ailme yapmicsksam kime yapcam  ailem mutlu olsun kizmin bundan sonra gözü kalmsin birseyde nun için varim siz iyi olun birşey istemem ben çalışır çabalarimm
tarafından
Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi :) ❤️
(1,064 puan) tarafından
Amin☺️
0 oy
(12,046 puan) tarafından

Allaha bin sukur 2+1 2 bebeli bi sarayimiz var :angel:

(1,064 puan) tarafından
Bunda şükür bizde 3+1kirda:):)
0 oy
(4,084 puan) tarafından

Bir iki verdiği sözleri tutmayınca daha söz vermiyor :D sözü de kendinin olsun tuttuğuda:D

0 oy
(6,423 puan) tarafından

Ölene kadar süresi var ölmedik daha bakalım sözünü tutacak mı:D 

0 oy
(14,489 puan) tarafından

:D

Ahahha gece gece iyiydi bu :D

Gelirler padişahım çok yaşa ekibi birazdan :D

0 oy
(477 puan) tarafından
Benimki hayır canım . 7 yıllık evliyiz 
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Eğer ki bir şeye söz derse evet tutar ama genelde bakarız der hemen söz vermez hatta kolay kolay söz vermez ama bakarız dediklerinde yapar bu kadar büyük sözler vermez 
0 oy
(520 puan) tarafından
Seni baskasına muhtaç etmem. Canının ıstedıgı belkı bugün olmaz yarın olur ama alırım asla bayramda bayramlığı atlamam.  Her özel günü kutlamam doğum günü nu es geçmem ve anne olursan anneler gününü atlamam. Dedı ve hepsını de yerıne getırdı 
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Anca eşini sarayda yaşatmayı başardı zaten

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 319 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 309 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 643 göst.