0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (938 puan) tarafından
Kızım 19 ay bitiyor 20 aylık olacak nerdeyse ama geç uyuyor bu aralar öğle uykusu yok bu sefer 5 e sarkıyor uykusu sonra da gece yatmıyor bu döngüyü bozmam lazım neler yapabilirim artık kafamda kaldırmıyor bazen kafa dinlemek istiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(5,464 puan) tarafından
Sabah kaçta kalkıyor
(938 puan) tarafından
Sabah kalkmıyor işte çünkü gece yatmıyor ben zorla kaldırınca da mızmızlanıyor huysuzlanıyor
(5,464 puan) tarafından
Yavaş yavaş uyanma saatini geri geçin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyutmamak, ilk gün zorlanırsın sonra düzene girer. Bizde bir yerlere gidince maalesef düzenimiz bozuluyor sonra düzene sokuyorum ya uyutarak yada uyutmayarak 
(938 puan) tarafından
Ya dün öyle de yaptım artık dayanamadı 8-9 arası uyuttum sonra bir iki saat uyuyup geri kalktı gece 2 de zor uyuttum
0 oy
tarafından
2 gün zorlanirsin geç kalktığında oyala uyutma akşam 9da yatır ertesi günü erken kaldır öğlen uykusunu en geç 3 gibi bitirsin gerekirse uyandır 2 gün içinde düzene girer
(938 puan) tarafından
Teşekkür ederim deneyeceğim yarından itibaren‍♀️
tarafından
Ben en başından beri uyku saatleri konusunda çok katıyim misafirliğe gittiğimizde mecburi bozulduğunda ertesi günü mutlaka düzeltirim yoksa önünü alamayiz
(938 puan) tarafından
Sanırım ben istikrarlı değilim ya odaya uyutmak için gittiğimde bile pes ediyorum hemen
tarafından
İstikrar şart cnm her konuda
0 oy
tarafından
1 gün uyutma oyala parka falan götür akşam 9 da yatır sabah erken kaldır. Düzene girer.
(938 puan) tarafından
Dediğin gibi yapacağım yarın ormana götüreceğim hatta pikniğe belki yorulur orada :D
0 oy
(4,032 puan) tarafından
Sabah 7 de uyandırıp, güne erken başlayın. Öğle uykusunu 12 13 gibi yaparsa akşam 20 gibi uyumuş olur. Uyku eğitimin en önemli silahı sanah erken kalkması 
(938 puan) tarafından
zaten çok üzülüyorum böyle olmasına büyümesini de engeller acilen düzeltmem lazım ara ara böyle düzen bozuluyor
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Benim kızımda 2 aydır aynı şekil. Gündüz uyumuyor akşam üzeri 5 6 gibi uykusu geliyor. Ben de uyumasın diye parka çıkarıyorum akşam 21.00a kadar parkta oynuyor zorla eve geçiyoruz. Ağlayarak. Sabahta 8 8.30ta kalkıyor.
(938 puan) tarafından
Gece kaçta uyuyor ben şuan hala sallıyorum
(2,733 puan) tarafından
21.00 21.30 gibi. En geç 22.00da uyuyor.
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Ben 1 sene çektim uyku duzensizligini eşimle hiç vakit geçiremez olduk 

Benim oğlum 10,11 gibi uyanirdi aksam üstü 5,6 uykusu gelir uyurdu az uyutmaya çalışırdım 

Gece 1,2,3 öyle uyurdu 

2 ay kadar düzene oturduk 

Oğlum sabah 8,9 arası uyanıyor 

Asla gündüz uykusu uyutmuyorum uyumak isterse bir aktivite oyun bulup uykusunu kaçırıyorum 

Gece 8 buçukta TV ve isiklari kapatıp uykuya hazırlıyorum 9 buçuk en geç 10 da uyumuş oluyor 

Yani bizde ışıklar kapanirdi ama TV.kapatmazdim belki sebebi buydu bu arada bizde uyuma taklidi yapıyoruz öyle uyuyor sonra TV açıp keyif yapıyoruz 
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Canım benim 25 aylık oğlum akşam 21:30 da yatar sabah 8 de uyanır. Bu düzen 1 yaştan beri böyle. Öğle uykusu uyusada uyumasada akşam yatış saati değişmez. Ögle uykusu da en fazla 2 saat geçerse uyandırırım. Sallayarak uyutuyosan bu uyku düzenindeki en büyük engel. Sallamadan uyumayı öğretirsen gece uyansa bile bi süre kendi kendine takılıp geri yatar.
(938 puan) tarafından
Sallayarak olsa keşke emerek uyuyor
0 oy
(14,123 puan) tarafından
5 te uyursa normal.uyumamasi erken..erken kaldirip oglen uykusu ayarlaman lazim onun icinde 5 te oyalayip uyutmamak lazim sonra duzene girer insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.