Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Fikirlerinize ihtiyacım var bayanlar
0
oy
101
göst.
14 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
Merve1997
(
213
puan)
tarafından
soruldu
Hayirli geceler kizlar 27 yasindayim 8 yasinda bi kizim var ikinci cocugum biturlu olmuyor 7 tane kaybim var tibben hicbir sikinti bulunamiyor ne esimde ne bende yaptirmadigimiz sey kalmadi gitmedigimiz bolum kalmadi akil akildan ustundur hayir merak ediyorum yani ilk cocugum hemen olduda simdi niye bu olmuyor. Rabbimin vardir bi bildigi diyorum ama merak ediyorum yani eksik yaptigim biseymi var sorunu da bulamiyoruz belki sizin şunuda yaptirin dediginiz bisey cikar diye sormak istedim
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
+1
oy
14 Ağustos 2024
Oldu o zaman
(
4,076
puan)
tarafından
cevaplandı
Her nasip vaktine esirdir, demek ki daha zamanı gelmedi. Çok da üstüne düşmenin bir manası yok, sizin olacaksa istemeseniz bile gelir.
14 Ağustos 2024
Merve1997
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya òyle tabiki canim inan zaten bedenen ruhen cok sikintisini cektim suan zaten ben istemiyorum istesemde olmuyo gercide korunmayi birakamiyorum sikinti orda aninda hamile kaliyorum ogrenmemle birlikte kanamam basliyo
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Ağustos 2024
Eslemmm
(
2,546
puan)
tarafından
cevaplandı
Stres yapmayın oluruna bırakın.Allah kimii benden çok sever çok istersen onu senden alırım demiş .stres yapma rabbim ol der oldurur.zamani vardır
14 Ağustos 2024
Merve1997
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklisin canim hep diyorum buda bizim imtihanimiz cok sukur yine bir tane evladim var saglikli ama nebilim tibben bisey bulunamayinca insanda sebep ariyor sonra diyorum ya belki olacak hayirsiz olacak bilemeyiz allahimin vardir bi bildigi diyorum etraf baskisindan cok sıkıldım herkez bilmesine ragmen keyfimden yapmiyormusum muamelesi goruyorum
14 Ağustos 2024
Eslemmm
(
2,546
puan)
tarafından
yorumlandı
Etraf baskısı mi etraf baskısı bitmez iki yaparsın üçüncü derler.onlar mi bakacak yada bu çocuklar buyunce onlarami bakacak yada tüm masrafları onlar mı karsilayacak.kendiniz istemiyor mussunuz etraf baskısı için yapiyormussunuz bunu anladim
14 Ağustos 2024
Merve1997
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim etraf baskisi icin cocuk yapacak kadar cahil degilim sadece beni bu 7 dusuk hem psikolojikmen hem bedenen cok yordu sadece bir sebep bulunamadigi icin etraftakilerde bunu anlamadigi icin beni hersey yordu bi anne olarak ben istemezmiyim kizima bi kardes bi can olsun bunu kimse anlamiyor onu demek istiyorum etraf baskisi icin ben bu derde dusmedim anlatamadim ben demek istedigimi.
14 Ağustos 2024
Eslemmm
(
2,546
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkes ister tabiki kardeşlik güzel şey .ama bukadar dememissin biraz ara verin ard arda olumsuz haber almak size iyi gelmez.bi tatile çıkın herkesten uzak rahat bir nefes alın motive olun.cocuk yapar gibi ilişkiye odaklanmayin rahat olun .en büyük etken stres canim.tibben bı sorun yoksa stresten uzak durmak zorundasıniz.illaki olur daha gençsin etrafı takma
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
12
cevap
360
göst.
Evlilik için fikirlerinize ihtiyacım var :((
30 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
66
göst.
Alışveriş hakında fikirlerinize ihtiyacım var
11 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Humakus
(
281
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
60
göst.
Kızlar koltuk takımı alacağız fikirlerinize ihtiyacım var
10 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Onlygirl
(
331
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
126
göst.
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var sizce ne yapmalıyım?
27 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
Seherl
(
876
puan)
tarafından
soruldu
410,707
soru
12,357,936