0 oy
489 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Biz köye gittiğimizde  evde yokken evimizi şu basmış. Bende 3 aylik hamileyim bulantı kusma sürekli yatıyorum. Ablalarimda dedilerki gelip evini temizleyelim.hasta halinle yapamazsın. Eşimde onların gelip gitmesini istemiyor. Gelmesinler dedi. Huylu sanki benimkiler bunun evini yiyecek. Tamam dedim. Neyse biz evi 2 günde temizledik yerleştirdik iş bitti. Bunun ablası bize gezmeye gelecekmiş. Bende dedimki benim ablalarim benim evimi temizlemeye gelmiyorsa seninki gezmeye hiç gelemez. Gelirsede o gidene kadar ben evden giderim. Bana bağırdı çağırdı hatta vurdu. 2 gündür küsüz konuşmuyoruz. Neden hep böyle kadınlara haksızlık yapılıyor.  Neden biz hep alttan alıp, adaletsizliklere susmak zorundayız. Boyun eğmek zorundayiz. 

23 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından
Ordan soba al eline uyurken geçir kafasına vücuduna yara bir yerini susarsan devamı gelir vurdum sonuçta ses etmyr diyip devamı gelir ama kendini ezdirmsen korkar senden her zmn bir erkek kadının gideceğinden emin olup vurmamali gitmeyecegini bildiği için herşeyi yapar adıii adam anca kadınlara yeter gücü 
-Reklam-
0 oy
(1,926 puan) tarafından
İnsan evlenince anlıyor Çaresizliğin ne demek olduğunü bekarken hoyratça davranirdim simdi serçe misali
0 oy
(5,456 puan) tarafından
ZORUNDA DEĞİLSİN
(5,456 puan) tarafından
Böyle insan müsfettelerini niye bir de çocuk sahibi yaparsınız ki. Bunların sırtına semeri vurup gece gündür eşek gibi anırtacaksın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
0 oy
12 cevap 526 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
1 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rabia demir (80 puan) tarafından soruldu