0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar yaklasik1 yildir vajinanda yanma var iliski sirasi iliskiden so ra idrardan sonra pecetyeyle surdukde terasdan sonra yani gun boyu bir yanma hissi var vajinanin giris kisminda dokununca bile yanma oluyor. Bu arada bende idrar yolu enfeksiyonudavardi tedavi oldum yinede gecnedi. Basinaboyle bir sey gelen oldumu? Kasinti kokuda yok yalniz yanma

5 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından
Sirke kullan canım biraz canin yanar ama geçer 
(24 puan) tarafından
Kullandim onuda denedim gecmedi birazda tahris oldu. Su desem gun boyu tuketiyorum sanki vajinamin dengesi bozuldu hassaslasdi
(771 puan) tarafından
BenDe 3 gündür çekiyorm gebe olmasam sirke hergun kullanırım şimdi şuan bile aynı kaşıntı yanma hindistan cevizi yağı sürdüm inşallah o geçirir sizde deneyin
(24 puan) tarafından
Sizede gecmis olsun sizdedemi gun boyu oluyor ya idrardan iliskiden sonra. Acibiber suruyormus gibi yaniyor bende
(771 puan) tarafından
Gebelikten dolayı ilişkiye girmiyorum ama  durduk yere yanıyor kaşınıyor alt tarafı şişmiş günde 6 antipiyotik kullanıyorm fayda etmiyor
(24 puan) tarafından
Rabbim hepimize sifa versin cok zor bir yer agriyinca ve bir sebebin bulamazken cok agir oluyir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy bende öyleyim. 1 ay önce idrar yolu enfeksiyon vardı antibiyotik de kullandım geçmedi galiba aynı dediklerini yaşıyorum. 2 ay olcak benimde nerdeyse. Kadın doğuma git bende randevu alacam. 
(24 puan) tarafından
El vursam bile goynuyor yarin yine ginikoloqa gidicem
(24 puan) tarafından
Sizde gectimi?
tarafından
Benim geçti ama idrar hissi gelince yine yanmam oluyo ondan gidicem yine üroloji tekrar tahlil vericem bakalım
(24 puan) tarafından
Cok sukur insAllah bendede gecer cok kotuyum hamilelyim sevincin yasiya  bilmirem aslinda yanma dozulmeyecek kadar deyil sadede olmasi raharsiz edir
(24 puan) tarafından
Sizde yanma gectimi?
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Onu yaptım bunu yaptım geçmedi demişsiniz. İllaki geçer başka doktora ve hastaneye görünün bence geçmiyorsa da başka bişey vardır 
(24 puan) tarafından
Su icmekden resmen tualetde kaldim amma yinede bir faydasi olmuyor idrar deydikce dahacok yaniyor ben azerbaycanliyam travazol yok amma onun gibi kremde kullandim faydasi olmadi. Sizdene zamandir var? Gedib geliyormu ya her gun?
(52 puan) tarafından
Uzun zamandır var. Ben ayaklarımı ve popomu sıcak tutmaya çalışırım hep. Üşütünce çok yaniyorum. Tek kullanımlık tozlar var ondan da kullandınız mı, suya döküp meyve suyu gibi içiyorsun?
(24 puan) tarafından
Hayir hic duymqdimda indide hamileyim. Sizde yanan yere elinizi surduyunuzdede yanma oluyor?
(52 puan) tarafından
Bunlara şase deniyor, idrar yolu enfeksiyonu için kullanılıyor. Hamileyken de kullandım. Bi doktorunuza sorun isterseniz.
(24 puan) tarafından
Tamam canim tesekkue amma bende idrar testi ve ultrasonda idrar kesesindd hic bir sey cikmadi oncun kararsiz kaldim idrar yolu enfeksiyonu olsa cikmasi lazim dimi?
0 oy
(4,401 puan) tarafından
İliski sonrasi karbonatli suyla yika. Ben genelde oyle yaparim ya da hafif bi yanma hissetsem yine oyle yaparim
(24 puan) tarafından
Tamam tesekkur onuda denerim
0 oy
(25 puan) tarafından
Merhaba cozum buldunuzmu soruna ayni durum bende de var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
7 cevap 105 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.