0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından

Akmasını bekledm üst kısım aktı sadece alt kısım kaldı açıcı kullanıp boyayı kullandm ama açıcı yetmedi bazı yerlerine açıcı sürüldü bazılarına sürülmedi şimdi ben saçlarımı siyaha boyamak istyrm direk siyah boya alıp kendim evde boyasam yanar mı birşey olur mu tutarmi siyah birde açıcı tekrardan sürmem gerekmi bunun üzerine yardımcı olursanız sevinirim canlar

imageburda kızlar fotoğraf bakin

6 Cevaplar

0 oy
(1,382 puan) tarafından
Boya kullanmıyorum, buram buram kanser kokuyor resmen :/ Dipten görünen kendi saç renginizse muazzam güzel kalsın boyamayın derim. Alttaki soğan kabuğu gibi kısmı da kestirin gitsin 
(239 puan) tarafından
Evt en usteki kendi saçım pişman oldum saçlarımı boyadigima ya rezilikmis saç boyatmak ben öyle evde kendileri boyuyan hamaratli kadınlardan değilim ya elleri becerikli o zmn saçı kesmek kaliyr geliyr siyah olmyrsw eski haline döndürmeye caliyrm da olmick gibi:(
-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından
Siyah rengi açmak çok zordur kahvenin tonlarina falan boyayın bence yoksa bakira dönmek zor olur yada sadece saç diplerinize açıcı kullanin 
(239 puan) tarafından
Şimdi bu bakır rengi olan yerlere açıcı kullanıp kahverengi sürsem rengini veriir demi şuan kötü gorunyr bir tarafı kahverengi bir tarafı bakir renk renkli kafa olakr gezyrm
(102 puan) tarafından
Kahverengiye boyuyacaksan koyu bir ton boya kapatır uçlarını ama yine aktikca alttan çıkar yada saç dibine açıcı kullan tekrar bakır yap
0 oy
(5,676 puan) tarafından

siyah herseyi kapar bence acmaya gerek yok tek ton olur. ama siyahtan donuş yok acmak istesen cingene sarisi gibi acilir. siyahin ustune ve kizilin ustune hicbir ton tam olarak tutmaz . prfsynel kuaforler bile cesaret edemiyor cogu zaman olmaz diyorlar siyah mavi siyah ve kizildan dönus sadece saci keserek olur ya bir seferde oglan ccgu gbi kestirip kurtulunacak yada. biraz biraz uzayinca kescen uzayinca kescen uzayinca kescen sacin siyah boyali kisim kesilip kurtulana kadar izamasini bekliceksin yillarca rengareng gezicen:) siyah yapma derim

(239 puan) tarafından
Peki sarı saç olur mu bu rengin üstüne o en usteki kendi saçım bir türlü karar veremedim saçımın rengine kahverengimi kumral mi diye renklerden anlamyrm pek ya
(5,676 puan) tarafından
altlar cok yipranir sari icin sadece uatu acman gerek . kimral yaparsan ust guzel
olur ama altlar yeşerir.  kumral sacindaki kizil pigmentleri akitip sarimtirak kisimlari da yesertir.  sarinin ve acik rengin ustune asla kumral ozelliklede kullü renkler vurulmaz yapmisligim var yesil kafa olarak gezdim bikac gun:) once sacini. kizil pigmenti olan renklerden ama acik renklerden boyamam gerek. mesela kahve buzul kahve acik kahve gibi. sacin tumu koyu renk pigmenti alinca bir iki boyama sonrasi kumrali vurabirlirsin saca.
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Siyah kapatır ama sonra.degistirmek istersen çok zorlanirsin acacm derken yakarsın saçını siyahtan dönmek çok zor bence kahve tonlarına boya diplerine en son surersin uçları açık renk ya diplerine sonra sur dengelenir diye düşünüyorum 
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Boyayabilirsin ama aktıkça suanki saçın belli olur sende oldukça boya siyaha yeterli bakımlarını keratinini vs yaparsan bir sknti çıkmaz siyah boyqnin daha saç yaktigini görmedim kuaförlük mesleğim boyunca
0 oy
(238 puan) tarafından
Saç uzadığı için dipler kendi rengini alıyor canım eğer siyah istersen açmaya gerek yok direk tutar ama başka renge dönmek istediğinde siyahı açman zor olur bence siyah yerine kahvenın koyu tonlarını sürebilirsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
13 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
0 oy
18 cevap 634 göst.
26 Nisan 2020 Diğer kategorisinde 5827yasemin (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 434 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Bsra1414 (11 puan) tarafından soruldu