0 oy
280 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (957 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhabalar,spiralliyim spiral kaymamış ama hamileyim 7+5 günlük kalp atışı var 2 doktora da gittim dediler ki çok riskli bir gebelik her an düşük yapabilirsin spirali çekersek bebek düşer kürtaja girer dedim böyle 9 ay ne olacak bebeğe zarar verecek mi dedi her an düşebilir ne yapacağım aranızda böyle olan var mı internet deki doktorlarda çekilse sıkıntı olmaz yazmış kafam çok karışık lekeler görüyorum arada 

6 Cevaplar

0 oy
(759 puan) tarafından
Eltim aynısını oldu cnm sprail  kaymadan kaldı hamile ve bir yılda iki kisisde kaymadan oluyor gebelik ne yazikki 5 aylık olunca doğurdu gittiği yere kadar gidyr sonra kese dar olduğu için sprale düşük oluyor çok açık yazdm ama olanı şöyledim başka doktora da git istersen cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurban olduğum Rabbim  ol derse olur . Spiral kaymamasına rağmen hamilelik olmuş ilk defa duydum öyle birşey . Sorun hakkında bir fikrim yok hakkında hayırlısı olsun canım 
(6,289 puan) tarafından
Annemin de öyle olmuştu küçük kardeşimde:)
tarafından
Allah nelere kadir Süphan Allah. Sağlıklı bir doğum oldu mu peki
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Canım başlığı değiştir istersen, soru kapanmasın. Acil spiral ile gebelik düşük riski falan yaz.
0 oy
(5,753 puan) tarafından
Kuzenim kaldı o şekilde doğum anında çıkarmışlar bir sıkıntı çıkmadı canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(957 puan) tarafından
Normal mi doğumdu acaba
(5,753 puan) tarafından
Evet canım normal doğum yaptı.Ama bütün kontrollerini aksatma bebeğe yapışma ihtimalide oluyor çünkü.
(957 puan) tarafından
Evet kötü şeyler de okudum bebeğe saplanıp sakat kalan keseyi patlatıp erken doğumla ölen baya bebek varmış
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim 

yeni fobi olustu bende kiz neyle korunacaz biz kadinlar 
(608 puan) tarafından
Ayyy hıc sorma  ta çok sasırdım  yanı olabılıecek en kötü senaryo olmuş bence şuan  .
0 oy
(232 puan) tarafından
Şuan tam onu yaşıyorum bende spral kaymadan gebe kaldım kanamam vardı öyle sprali çıkardılar düşebilir dediler bişey olmadı şükür 14haftalik şuan 
(232 puan) tarafından
Keşke alsaydilar niye çekmedi ki doktor
(957 puan) tarafından
Çekersem bebek düşer dedi kalp atışıda var kürtaja girer ben yapamam dedi kese ile ria komşu dedi
(232 puan) tarafından
Benimde kalp atışı vardı 8haftalik di çektiler kanamam durdu şuan 14haftalik
(957 puan) tarafından
Benimde yarın 8 oluyor başka doktora da sıra aldım ama ta ayın 29 sıra vardı o ne diyecek bilmiyorum hepsi her an düşebilir diyor
(232 puan) tarafından
Bı sıkıntı görmüyorlarsa çekmezler ama benimkini direk çektiler kanamam çok vardı spralden oluyor dediler çünkü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 320 göst.
0 oy
4 cevap 223 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,584 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Merhametliolunyeter! (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,368 soru

24,370,645 cevap

347,995 kullanıcı

...