+1 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (399 puan) tarafından
Eşim beni dövmüştu geçen soylemistim şimdide arabaya almiyo aynı yerde çalışıyoruz ise gidip gelirken beni arabaya almiyo ben otobüsle gidip geliyorum ve Allaha havale ediyorum Allah canını alsın inşallah diye dua ediyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
(13,440 puan) tarafından
Semoş boşan ben verem oldum ablam boşa bu adamı bahanen çok manasız 18 aylık değil 18 yaşında oğlun 5 sene sonra o tamamen gidecek o evden sen bu saçmalıklara katlandığınla kalacaksın. Seninki stockholm sendromu sen işkencecinden kopamıyorsun olay sadece bu çocuk da bahanen oluyor çünkü durum tuhaf farkındasın adam da biliyor bunu dozajı arttırıyor çünkü istemiyor sevmiyor seni daha nasıl anlatılır bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(5,751 puan) tarafından

İlahi adalete bırak inan yanına kalmayacak:(

(399 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(129 puan) tarafından
Eşiniz ölmeden önce boşanma seçeneğini tercih etseniz daha iyi olmaz mı. Çalışıyormuşsunuz da nasılsa Ona ya fa herhangi birine muhtaç değilsiniz 
(399 puan) tarafından
Ayrilamiyorum işte oğlum gelmiyorki benimle babasından korktuğu için
(129 puan) tarafından
Çocuğunuz da varmış ölürse oğlunuz babasız kalacak. Oğlunuzun yaşı kaç bilmiyorum ama korkuyorsa eğer bir pedagoga götürebilirsiniz ortada korku kalmazsa sizinle yaşamayı tercih eder. Çalıştığınız için rahatça bakabilirsiniz de.
(399 puan) tarafından
18 yaşında söyledim gıdelim diye orayada gelmiyo benim çocukta farklı biri yani hem korkuyo hem seviyo babasını
(1,831 puan) tarafından
Bırak gelmesin o 18 yaşında kendini kurtarmış sen bu saatten sonra hayatını yaşasana napcan çocuğu çoluğu büyütmüşsün zaten reşit olmuş kalsın babasıyla ondan darbeyi yiyince eminimki koşa koşa gelir sana
(399 puan) tarafından
Ben tanıyorum çocuğumu gelmez gelmek istese babası bırakmaz zaten oyuzdende korkuyor cocuk
(129 puan) tarafından
18 yaşındaymış reşit sayılır velayet falan derdi de yok artık kendi ayakları üstünde durma yaşına gelmiş bırakın gelmesin küçük olsa aklını çelmiş diyeceğim. E babasının sise yaptığı şeylerin görüyordur biliyordur niye ayrıldın falan da diyemez bence en mantıklısı boşanmak tabii yine kadar sizin. Benim ablam da seneler boyunca dayak yedi benden 18 yaş büyük. Ailem tekrar gelirsem beni durdurmazlar diye boşanmadı ben kendi ayaklarımın üstünde durunca ben bakarım dedim evlendim gel ayrıl dedim şu an böbrek hastası diyaliz hastası oldu sizin elinizde imkan varken üç beş ç sene sonra evlenecek çocuğunuz için hayatınızı heba etmeyin
(399 puan) tarafından
Evet haklısın ama işte herşey okadar kolay olmuyo
0 oy
(7,355 puan) tarafından
Çalışıyorsun boyun kadar oğlun var kocandan boşanmak için milyon tane sebebin var e ailemde sahip çıkar demiştin vallahi aklım almıyor neden bu adamı hayatından def etmiyorsun ablacım sen zaten ömrünü heba etmişsin daha niye yani niye 
(399 puan) tarafından
Oğlum gelmiyo işte Allah kahretsinki gelmiyor babasından çok korkuyor
(7,355 puan) tarafından
Bırak kendisi sürünsün o zaman kıymetli babasının yanında 10 güne topuklar yanına zaten kocaman olmuş doğruyu seçemiyorsa
(399 puan) tarafından
Yok yine gelmiyor denedim çünkü
(7,355 puan) tarafından
Açık konuşayım ben çocuğu bahane ettiğini düşünmeye başladım ama kendi hayatına hiç mi acımıyorsun böyle bir adama tahammül etmek çok zor
(399 puan) tarafından
Evet bahanem çocuk zaten gelmediği için kendimden vazgeçtim zaten sade çocuğu düşünüyorum
0 oy
(2,394 puan) tarafından
Sizin durumunuza Rabbim biran önce müdahale etsin inşallah. Kurtarsın sizi de evladınızı da.

Oğlunuz küçük değilmiş. İstese babasına restin âlâsını çeker. İster döv ister öldür der sizi de alır gider aslında. Anne oğul beyler gibi de gecinirsiniz. Hatta birlik olun kanıt toplayın ondan şikayetçi olun içeriye attırın siddet yüzünden vs. Uzaklaştırma alın. Ne bileyim ya anne oğul birlik olun,korkup sinmeyin.
(399 puan) tarafından
Amin amin  Ben korkmuyorum zaten ama oğlum çok korkuyor dövdügu halde
0 oy
tarafından
Adami bosamiyorsun çocuğu bahane ediyorsun adamdan sürekli şikayet ediyorsun ama hicbirsey yapmiyorsun peki biz ne yapalım?
(399 puan) tarafından
İçimi döküyorum birazda olsa rahatlıyorum
0 oy
(2,794 puan) tarafından
Çocuğun sana muhtaç olacak bı yaşta değil ki seni tercih edip yarın öbür gün fikrini değiştirebilir ya da tam tersi olabilir, sonuç olarak kendi kararlarını verecek yaşta çünkü, yani çocuğunuz bahane edilecek durumda değil şu an, sizin evliliğiniz bitmiş gibi ama siz bitiremiyorsunuz anladığım kadarıyla 
(399 puan) tarafından
Bizde evlilik yokki zaten çocuk gelmek istesede babası bırakmaz çocukta oyuzden korkuyo zaten babasından
0 oy
tarafından
çocuk 18 yaşında benimle gelmiyor diyorsun. yani daha çocuk sayılmıyor kendi ayakları üzerinde durabilecek yetişkin bir birey kendisi. hem 18 yaşında olduğu için de zorla tutamaz babası onu bir yerde. hani kanun hukuk vs olarak konuşacaksak öyle. gerçekten sevmiyor ve artık anlaşamıyorsanız ayrılın ablacım. çocukta gelir zamanla yanına. yarın öbürgün sana zarar verse daha mı iyi olacak? Allah için yapmayın bu eziyeti kendinize. 
0 oy
tarafından
Bu adamın kahrını çekmeyi sen istiyorsun biz ne diyelim.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 749 göst.
18 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Knt (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.