0 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (740 puan) tarafından
Ay valla korkuyorum doğumdan ya. İkinci ama sezaryen olacak büyük ihtimalle. İlki normaldi. Onda bile 2 haftada zor kalktım ayağa çünkü çok dikişim vardı. Bunda napıcam bilemiyorum. Bir de önden gidiyor. 32.hafta bugün son. Kontrole geldim yine 35 le uyumlu ve 2500 kilo olmuş çoktan. Sordum doğumu etkiler mi diye. Eğer kilosu artarsa direkt alırız beklemeyiz dedi. Devlette öyle mi oluyordu ya. Hani normali bekliyorlardı. Napıcam ben. 

6 Cevaplar

0 oy
(740 puan) tarafından

En İyi Cevap
Annelik gerçekten ne zor meslek ya.. 

O kadar üzgünüm ki. İlk nstye girdim bebeğin kalbi yüksek atıyor dediler. Sonra tekrar nst istediler bu sefer de düşük dediler doktor seni böyle gönderemem dedi. 2gün yatacaksın dedi. Dün geceden beri kızım hasta. Kusuyor ishal. Benden başkasını istemiyor. Zaten aciz çocuk derdini de anlatamıyor. Doktora da böyle dedim. Birini bırakamıyorum ki bir diğeri için 2 gün gideyim. Napıcamı bilemedim. Acil bir şey olsa gelsem olur mu dedim. Tamam sen bilirsin zorla yatıramam ama yatsan da rahat ederdin dedi. Ne yapmam gerekiyorsa söyledi. Gerçekten çok üzüldüm. Eşim ben bakarım diyor ama gördük dün gece bakamıyor. Elinden geleni yapıyor ama kızım onu istemiyor. Zaten başka kimsemiz yok. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma ya. İnsanın kalbi ikiye nasıl bölünürmüş bunda bile anladım. Linçleyen ben olsam kalırdım diyenler olacak ama inanın kalamam kızım bu haldeyken nasıl kalayım. Eşim bu zamana kadar bez almış adam değil çocuk ishal onu nasıl temizleyecek yemek uyku neyse de.. Öyle işte buraya yazdım kafam dağılsın diye. İçim buruk 
(1,077 puan) tarafından
Bu aralar salgın var knka helen de ishali iki haftaya yakın 1 haftadir da ilaç kullanıyoruz geçti bizimki sağlık ocağından yazdırdım ilaçsız geçmiyor eşin ya da sen gidebilirsen illaki gidin
Aşırı tehlikeli bi durum yoksa bence eve git sonra gelebilirsen yine gel bence hastaneye bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(553 puan) tarafından
O da doğum o da belkı daha kolay olacak normal doğumdan.  Stres yapma zamanı gelınce herşey olacagına varır 
(740 puan) tarafından
İnşallah öyle olur ya.
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bence sen sezeryan olcam die düşünme yoksa öyle olur. Benim de 2. Kilosu fazla suyu fazla su bu dedi ama bekliyoruz dedi normal doğurdum.
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Devlet de lokal anesteziyle de doğum oluyor artık canım 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Knki normal dogumda dikişlerin çok olmuştu bunu atlatan sezeryani mi atlatamaz Allah aşkına hiç strese girme kendini bunaltma kolay değil ama sen dikis acısını önceden tattigin için sanki yine normal doğum olucak gibi ama bu sefer karnından kesi olucak inan bana her şey yoluna girecek düşündükçe kafayı yersin çok düşünme 
(740 puan) tarafından
Knk sıkıntı sezaryen olmak değil erken daha. Erkenden sezaryene alırlar diye korkuyorum ya
(1,077 puan) tarafından
Olmaz inşallah knka korkma dua et

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 170 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan_sare_buz (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 564 göst.
13 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 602 göst.
3 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 794 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (559 puan) tarafından soruldu

411,513 soru

12,388,081 cevap

43,629 kullanıcı

Kategoriler

...