0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar bebeğime  ek gıdaya geçtik yogurt veriyorum patates püresi veriyorum meyve emzigime meyve koyup veriyorum başka neler verebilirim günde kaç öğün  vermem yeterli bir-kac güne 7 aylık olacaz 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir sağlık sorunu mu vardı geç kalmışsın biraz. Meyveden ziyade sebze ağırlıklı git ilk başta patates havuç gibi mevsim sebzeleri dene benim oğlum 6 aylık olmaz üzere biz başladık fasulye filan tattırdım.
tarafından
Şükür sağlık sorunu yok tek olduğum için korkuyordum bisey olur diye geç basladim
tarafından
Anladım. Meyveleri daha sonra başla tatlı yediklerinde diğerlerini seçmeye başlıyorlar
tarafından
Tamm canım sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Günde 3 öğün sadece 1 kasık tadımlık olarak vereceksin cnm doyumluk olmayacak yoğurt patates kabak Havuç avakado muz brokoli lahana kısaca tüm sebze meyveleri verebilirsin sadece 1 yaş öncesi yasaklı gidalar inek sütü bal patlıcan çilek domates hariç ne istersen verebilirsin
tarafından
Haşlayıp püre halinde verim dimi
tarafından
Evet cnm tadım donemi bittikten sonra 2 ana 2 ara öğün gidip 10.aydan sonra sen ne yiyorsan onu yedirme dönemi başlıyor
tarafından
Tamm canım çok sagol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 498 göst.
0 oy
11 cevap 820 göst.
27 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,954 soru

24,510,742 cevap

358,904 kullanıcı

...