0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
İlk önce yatak odamın kokmasıyla başladı burnuma hep bi koku geldi meğer dolabın arkası hep küf olmuş boydan boya dolabımız çok büyük ve yeni. Neyse arkayı sildik sirke ile yer değiştirdik 2 hafta geçmeden yine oldu ve komidin arkaları da oldu. Duvarlara sıçradı derken şimdi çocuk odasında mutfakta ve salonda. Yemek masası sandalyelerinde Bile ufak ufak oluyor. Kafayı yemek üzereyim hergün siliyorum hergün başka yerden çıkıyor. Taşınmak istiyorum ama bu ev ne olacak böyle satılmaz veya kiraya verilmez. Bana bir aklıl verin siz ne yapıyorsunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Acaba tesisatta mı sorun var baktirdiniz mı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dış yalıtımı var mi? Bu çok önemli genelde yalıtım olmayan evlerde bu kadar çok oluyo..
0 oy
tarafından
aynı sorun bizde de vardı ama özellikle sonbahara doğru başlardı o küf kokusu. sonra araştırdıkça gardrobun arkasının komple küf olduğunu gördüm. bir şey nem yapıyordu ama neee. belki yalıtım olmadığından belki de bizim binayı kadının teki sürekli hortumla yıkardı binanın içi bile küf tutardı. biz bundan kaynaklandığını düşünüyoruz kadın taşınınca küf sorununda kalktı ne hikmetse:D yani bir bakın bir yerden su sızıntısı gibi nem yapacak bişey var mı diye
0 oy
(532 puan) tarafından
Bence yalıtıma baktırmalısınız mutlaka bir bilene ustaya vs sorun bi yerden ıslanıyor gibime geldi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 331 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
13 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 529 göst.
22 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde mulife (3 puan) tarafından soruldu

408,471 soru

12,272,937 cevap

37,657 kullanıcı

Kategoriler

...