0 oy
215 göst.
Aile kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar sabahları özel derse vermeye giriyorum oğlum daha 9 aylık. derslerim online oluyor ama oğlumun uyku düzeni nerdeyse hiç yok sabha kadar 6-7 kere uyanıyor. Ben de çok geriliyorım ben dersteyken uyanırsa diye. Mesela bugün uyandı hemen derse ara verdim ve uyuttum devam ettim ama bunları düşünmek bile beni huzursuz ediyor bi heyecanlanıyorum panikliyorum. Çok da severek yapıyorum bu işi ve paraya da ihtiyacım var. Lütfen çalışan anneler bana moral verin ilk iş hayatım ve oğlumla ilk defa tecrübe ediyorum bu zamanları. Lütfen yardım edin içimi ferahlatmanıza ihtiyacım var 

7 Cevaplar

+1 oy
(511 puan) tarafından
Bence bunlar gayet normal. Ben üniversitedeyken online derslerde bi hocamızın çocuğu ağlıyordu sesi gelirdi hızlıca anlatırdı bazrn. Ara verirdi falan ama normal karşuladım ben hep bana tuhaf gelmedi. Stres yapma normal gibi düşün ve öyle yansıt ne kadar rahat olursan o kadar iyi  olur
(40 puan) tarafından
Tek olmadığımı bilmdk ne kadar güzel çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(4,288 puan) tarafından
Canim dis doneminde ondan uyanıyor benim kiz da dokuz aylık biz de öyleyiz. Seviyorsan istekliysen basarirsin. Basta biraz zor gelir ama ona gore duzene oturtursun herseyi . Allah muvaffak etsin kolaylık versin canım 
(40 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun daha üç gğn oldu her gün iki saat veriyorum ders ama işte onun uyanması, ağlaması bunu düşünmek bile beni çok geriyor bütün heyecanım tedirginliğe dönüyor
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Dua et aynı ev içindesiniz evlatlarından ayrı kalıp sabah gidip akşam gelenler var gene siz berabersiniz ki onun için calisiyorsunuz bunu unutmayın keyfi değil Rabbım tüm annelere sabır versin çok zor hem çalışıp hem anne olmak hem ev hanımı olmak 
(40 puan) tarafından
Amin canım amin gerçekten çok zor
0 oy
(4,288 puan) tarafından
Ay bide nasil nerde ne üzerine ozel ders veriyosun bi anlatsana. Belki ben de yaparım. Ben de tarih ogretmeniyim ama atanamadim maalesef
(40 puan) tarafından
Dil okulunda veriyorum ben canım
0 oy
(4,950 puan) tarafından
bebeğinin uyuduğu saate getirsen  çalışmani olmuyor  bu cnm çocukla çalışmak  biraz zor oluyor bende ücretsiz  izindeyim kızım daha küçük 1 yaşında fakat seninki  9 aylik sana daha çok  ihtiyacı  var evde bakacak  biri olsa senin için  daha rahat eder ders anlatırken 
(40 puan) tarafından
Bebeğim şu saatte uyur diyemiyorum hiç normalde onun uyduğu saatlerde ders veriyorum ama o uyanabiliyo ve emerek geri uyuyo
0 oy
(717 puan) tarafından
Allh kolaylık versn canmbende önümüzdeki ay iki çocuğumla kreşte göreve başlayacak ikisinide yanımda goturecm nasıl olcak bilmiyorum biri üç biri birbucuk yasnda küçükten korkuyorum idare edebilir miyim die 
(40 puan) tarafından
Amin canım Allah yardımcımız olsun
0 oy
(210 puan) tarafından
Hangi dersleri veriyorsun ?
(40 puan) tarafından
Yabancılara Türkçe öğretiyorum
(210 puan) tarafından
Dil eğitimi çok önemli bir ders hızlıca anlatılmaz sağlam ve tekrar ettirerek o dersi verebilirsiniz.
Bence saatleri iyi yönetmeli siniz,gerekirse akşam derslerinizi ayarlamaya çalışın,öylede yapamiyorsaniz çocuğun saatlerini geciktirir veya erkene alabilirsiniz.
(494 puan) tarafından
iyi oldu bunu yazdigin kiza cok iyi moral verdin
(210 puan) tarafından
Dost acı söyler :).Ben arkadaşa gerektiğinin üzerinde davranmasını tavsiye ettim sadece.
Dil de basit bir ders değil helal olsun yapabiliyor.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 128 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 192 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BetulOpoz (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 116 göst.