0 oy
1,255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (998 puan) tarafından
Herkese iyi geceler. Nasılsınız? Uzun olacak, kıymetli vaktinizi aldığım için şimdiden teşekkür ediyorum. 

Delil toplamaya çalışırken arkadaşlık sitelerindeki üyeliğini görmüştüm orada kalmıştık baya bir ilerledi sürecim. 

Haftasonu markete gitmemi bahane ederek eve gelme dedi ( oturduğum yerde babamın halası oturuyor seksen yaşlarında arada gidip gelirim yakın oturuyoruz yürüme mesafesi) eve gelme, halana git onda kal sonra dünyanın tehtidi küfürü ne sulalem kaldı ne beni asmadığı kesmediği. Ben markete giderken her zamanki gibi markete gideceğim diye haber verdim, o da neden markete gidebilir miyim değil gideceğim dedin ? Diyerek bu raddeye getirdi. Bu arada kendisinin eskiden beri de bu işlere bulaşmış olduğunu da öğrendim bu aradaki günlerde aslında ben de aynı sürece giriş yapmaya hazırlanıyordum kendiliğinden gelişti diyebilirim çok uzatmayayım, evden kovunca bende gerçekten gitmedim eve ve halada kaldım hâlâ halada kalıyorum. Ertesi sabah Halanın evine geldi halayı öldürecekmiş, hala bana akıl vermiş, şeytanmış. Bunları söyledi bende Kades'e basıp polis çağırdım, kayboldu. O gün bu gündür hiç ses seda yok bu arada boşanma işlemlerine başladım emniyete gittim durumu anlattım komiser bana tedavi olup düzelenleri anlattı, oluru olmadığını söyledim ama üzerine basarak söylüyor ki çocuğunu öyle ya da böyle görür buna engel olamazsınız. Bu yüzden anlaşmalıya gitmeye çalışıyorum şu anda. O günden beri hiç ne telefon ne mesaj ne yüz yüze görüşmedik bugün bir avukat ile danışmanlık hizmeti için görüştüm çekişmeli dava için gücümün yetmeyeceğini söyledim ama anlaşmalı için on bin dedi bu bana makul geldi şansımı deneyeyim istersen dedi olur dedim bende saat on gibi geri dönmüş eşim avukatın telefonuna, avukat aradı şöyle anlatıyor: 

Tam kırk dakika görüştük, görüşmenin yarım saati ağladı, eşiniz saldırgan bir tavırda değil aksine çok üzgün benden sizle görüşmek dışında bişey istemiyor, hatalı oldugumu biliyorum, kelimesinden başka birşey konuşamadık dedi. 

Bende koruma kararının olduğunu, polis eşliğinde yanlizca anlaşmalı boşanma sartlari icin görülebileceğimizi söyledim yarın tekrar konuşacak karakolda avukat eşliğinde bir görüşme yapacağız fakat avukatla konuşmasından sonra bana, babasız büyümenin ne kadar zor oldugunu sen biliyorsun, lütfen çocuğumuza bunu yaşatma diye bir mesaj attı. Bugün bunlar oldu, bu saat oldu ve iç sesim ben vicdanım kaldık üçümüzde birbirinin suratına bakamıyor...

Not: tüm ailelerin haberi oldu düzelme şansı vermek demek bu sefer gerçekten kimsesiz kalacağım demek, şuan bana gerçekten sadece ailem destek oluyor. 

34 Cevaplar

0 oy
(18,224 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çocuğun babasız kalmasından korkan çocuğu seven düşünen adam eşinin sahibi değil hayat arkadaşı olduğunun farkında olur ve ona göre davranır aman ne büyük suç işlemişsin gidebilir miyim diye haşmetmeaplarından izin almamışsın. Yok öyle canı isteyince sokağa atıp canı isteyince geri çağırmak 
(998 puan) tarafından
Ağzına sağlık
-Reklam-
+1 oy
(828 puan) tarafından
Sakın geri dönme. Yağmur dolu olarak dönecek. 
(998 puan) tarafından
Farkındayım öyle bir durumda arkamda kimsenin de olmadığını bilerek işte o zaman dünyadaki gerçek cehennemini yaşatır bana
0 oy
(2,911 puan) tarafından
Karar tamamen sana kalmış ama bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur
(998 puan) tarafından
Ben onu düzeltmeyeceğimin farkındayım yalnızca baba konusundaki yaramı biliyor ordan vurmaya çalışıyor ve etkiside kalıyorum gerçekten sadece bu
(18,224 puan) tarafından
Babasız kalmak kötü bir baba ile yaşamaktan iyidir her zaman.
0 oy
(442 puan) tarafından

Allah aydınlığına çıkarsın :pouty:

(998 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(857 puan) tarafından
Geri dönersen sana çok daha kötülerini yapacak beni rezil ettin millete duyurdun diye kinleserek yine seni ezmeye çalışacak hazır ailen varken arkanda ve hayattayken hayatını kurtar düzene koy ileride sahip çıkacak kimsen de olmayabilir 
(998 puan) tarafından
Tam da dediğiniz gibi yalnızca çocuğum n'olacak, benden almaya kaçırmaya çalışırsa ne yapacağım çok korkuyorum onun için
(857 puan) tarafından
Ona sadece şöyle konuş; çocuğunu istediğin zaman görürsün yine babasisin her zaman yanında olabilirsin ama benimle olan evliliğin bitti çocuğunu senden koparmam gerçekten evladını seviyorsan onun iyiliği ve geleceği için güzelce ayrilirsin diye iyilikle konuş
(998 puan) tarafından
Tam da bunu söylemek için görüşeceğim çok teşekkür ediyorum inşallah anlar mantıklı olanın bu olduğunu
(857 puan) tarafından
Hem de senin kararlı olduğunu anlar öfke hayla duygu belirtisidir bundan haz alır inatlasir ama sakince ne istediğini söylersen işte o zaman kaybettiğini anlar seni ya telafi eder ya da kabul eder ama inşallah hayırlısı olsun hakkında
(998 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Ileride sans verdiğine okadar pişman olacaksın ki? Keşke fırsatım varken ayrılsaydım diyeceksin ve o zaman aileni yanında bulamama ihtimalin çok yüksek olacak. Çocuğunu seven adam annesi ile birlikte evden kovmaz . Hadi oyle bir hata yaptı diyelim kadar gün bunlar ne yer içer diye düşünür arar sorar nerden baksan kocandan yalan kokuyor.
(998 puan) tarafından
Vallahi sormadı bütün o tehtidler üst üste üst üste telefon dondu artık aramalarından polis lafından sonra tık yok, çocuk için de dediğiniz doğru evde bile ben salondayken oynuyor çocukla lvb gidiyorum elinde telefon git kızım dur kızım yorgunum kızım ben gelince kucağına alıyor, peki bütün avukatla görüşünce neden ağladı sizce buna bir mantık verebildiniz mi. Fikrinizi sormak isterim
(2,168 puan) tarafından
Ağlamasının tek sebebi bence avukat onun için bilir kişi resmi makam eğer ben bu kişiyi göz yaşlarımla pişman olduğuna ikna edersem karımı da avukat aracılığıyla yada psikolojik olarak desteğiyle ikna etmem daha kolay okur diye düşünmüştür. Yoksa sizi umursadigini düşünmüyorum.
(998 puan) tarafından
İnşallah anlaşmalıya gider, gitmezse de yapacak birşeyim yok öyle ya da böyle süreç başlayacak
(2,168 puan) tarafından
Inşallah çocuğun ve senin için hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun.
(998 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim.. Eşini sen bilirsin biz bilemeyiz huyu nasıldır düzelir mi şansı varmı tedavi olurmu vs. Aklınla kalbin arasına hiç girme bence aklın başka söyler kalbin başka. Eğer bundan adam olur diyorsan son kez dinle yok diyosanda kafanı hiç yorma. Bebeğin varmış çok kötü bir şekilde ayrılma anlaşmalı kabul ederse öyle yapın mecburen görüşmek zorunda kalacagin bir hayat seni bekliyor
(998 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inan ki kalpten istediğim, kırmadan dökmeden anlaşmalı ayrılıp eğer duzelip tedavi olacaksa bunu çocuğuna iyi bir baba olmak amacı ile yapması gerektiğini anlamasını istiyorum inşallah anlayabilir
(2,930 puan) tarafından
Ne demek rica ederim. İnşallah iyilikle biter
(998 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(361 puan) tarafından
İçtiği şeyi pet şişe yada ona benzer şeylerle mi içiyor 
(998 puan) tarafından
Yok o olmadığını biliyorum arkadaşıyla okuduğum konuşmasında ** köpek bali tiner çeker hiç o kadar düşmedik elhamdülillah yazıyor. Gerçi biliyorum diyorum da bali neye benziyor onu da bilmiyorum
(361 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum eşimin söylediği o ama Bali çeken insana çok denk geldim Leyla gibi oluyorlar ve ağır bir koku oluyor üzerlerinde
(998 puan) tarafından
Ne içiyor kim bilir Allah hepsini kurtarıp doğru yola iletsin inşallah başka birşey denmiyor kimseye bela olmasınlar
(361 puan) tarafından
Amin canım Allah seninde yardımcın olsun inşallah
(998 puan) tarafından
İnşallah çok sağolun
0 oy
(7,283 puan) tarafından

Allah sabır versin inşallah kalbin vicdanın en doğrusuna karar verir umarım  :ermm:

(998 puan) tarafından
İnşallah, Allah razı olsun
0 oy
(1,955 puan) tarafından
Benim de annem ve babam boşandı. İyi ki boşanmış. Keşke daha önce boşasaymis. Bazen olmaması olmasindan daha iyidir 
(998 puan) tarafından
Teşekkür ederim tam da bu. Var ama yok var olduğunda keşke olmasaydı dedirtiyor inşallah çocuğum da ilerde bu kararımın bilincinde olur
(1,955 puan) tarafından
İnan bizim şahit olduğumuz şeyler çok ağırdı. Ve asla unutamıyorum. 30 yaşındayım affedemiyorum. Keşke hiç o günleri yaşamasaydik diyorum
(998 puan) tarafından
Allah sizi hayatta her şeyin en iyisi en hayırlı olanı ile karşılaştırsın inşallah
0 oy
tarafından
Yaşadığın süreci bilmiyorum ilk kez okudum ama bana bu kadar erken pişmanlık normal gelmedi affedersen bence daha kötü olucak Rabbim yollarını çiçekli bahçelere çıkarsın inşaallah 
(998 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum Allah size daha güzellerini yolunuzdan ayırmasın inşallah.
tarafından
Amin cnm cümlemizi ❤️inşallah rabbim yardımcın olsun gelişmeleri yaz dua ederim senin için
(998 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Sakın geri dönme canım kendine ve çocuğuna haksızlık etme bı kere yapan bir daha yapar bu nedenle aileni dr kayebtme 
(998 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim beni eksik tarafımdan vurmaya çalışıyor farkındayım ama annelik işte benim yaşadıklarımı yaşasın istemem fakat böyle bir baba ile de olmayacağını görüyorum
0 oy
(215 puan) tarafından
Zaten madde bağımlısı, şiddete meyilli var ve şu aşamadan sonra geri dönersen senin ve evladının canı tehlikeye girer, dönmezsen de kıyı köşe bir yerde ya da madde aldığı vakit ulu orta bir yerde canına yönelik tehlikeli durumlar olabilir, her iki durumda da tedbiri elden birakmamak lazım, bak haberlerde görüyoruz bir sürü kadın cinayeti, kendine ve evladına dikkat et bacım
(215 puan) tarafından
Ayrıca anlaşmalı ayrılığa razı geliyormuş gibi yapar, senin rahat bir anında yine pusu kurabilir sana. Tedbiri hiç bir zaman elden bırakma
(998 puan) tarafından
Evde de hep bunu yapar çok iyiymis gibi olur sonra bir anda çok kötü davranır
(215 puan) tarafından
Benim babam psikopattı, ben yuksek siddetli bir ailede buyudum, iyi bilirim bu tip davranışları, kendine dikkat et her zaman, bu tip insanlar her şeyi yapabilir
(998 puan) tarafından
Peki çok teşekkür ederim
0 oy
(4,395 puan) tarafından
Donme canim bunu demek inan cok zor ama donme asıl o yavru icin donme
(998 puan) tarafından
Herşey gerçekten onun için ben bana yapılana tahammül edebiliyorum bu zamana kadar ettim zaten ama bu durum çok başka hele ki geçmişinden gelen bir alışkanlıkmış yani bu zamana kadar evlenip çocuğu olup bırakmayan bırakmaz onunla nasıl çocuk büyüyeceğimi inan bilmiyorum daha bir yaşında ben yıldım onla anne baba olmaktan emzirmeme bile karışıyor ya bunların hepsi bir yana da bu kullandığı şeyle aynı ortamda çocuk büyütemem
(4,395 puan) tarafından
Kuzenimin esi iki çocuk buyutmeye çalıştı kuzenim madde kullanirken. Çocuklar kafasından aşağı su dokuyo duymuyo derdi. Her yere dayımla yengemle giderdi her ihtiyacini onlar karsilardi. Yengem o almasin parayı diye ekmegin icine koyup gonderiyorum derdi . Bosandilar sonunda. Cocugun biri annede biri onda daha dogrusu dayimlarda. Maddeyi birakti yani herkes oyle biliyor insallah birakmistir ama bu kez de sanal kumar vs oynuyomus. Nasıl olsa çocuğa anasi babasi bakiyo. Değişmez anacim Allah sana sabir selamet versin.
(998 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim yani bunu hiç düşünmedim ama afedersiniz para bulamadığı zaman ped paketlerini açıp içinde para arıyordu böyle bir şeyine denk gelmiştim benden para mı saklıyorsun dedi ama bulduğu parayı da alır halbuki o kötü gün parası bir yüz lira yüz lirayla kendisine ne yapacağım gene de kötü gün paralarının yerini ya sorar ya bulur o parayı orda bırakmaz hiç
(4,395 puan) tarafından
Hepsi ayni canim nasil bi meretse bu illet gozleri dönüyor. Allah çoluk çocugumuzu korusun
(998 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(563 puan) tarafından
27 yaşındayım babamdan ötürü yaralıyım. 7 senedir babamı 6 senedir abimi görmüyorum. Babsm annemi bacağından bıçakladı 12 yıl önce. Annem hala diyor ki keşke sabretseydim babana da seni okutabilseydim. Üniversite okutamadı ya ondan diyor. Ben ayrıldıkladına çok mutluyum. Öyle bi babam olacağına hiç olmamasını tercih ederim. Ojun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Şuan bu hayatı bu şekilde yaşıyorsam, hayat kalitem düşmüşse bir şekilde bu yine şayet babam yüzünden ama onunla yaşayıp et yiyene kadar yalnız yaşarım ot yerim kafi...  Eğer olmuyorsa zorlama boşan gitsin. Bir kere izin verirsen sana saygısızlık yapılmasına, bir kere izin verirsen şiddet uygulamasına, bir kere izin verirsen kötü huylarına ve bir kere göz yumarsan aldatmasına emin ol ki bir daha yapar. Daha çok yapar.... Kendinden ödün verme. Sana saygısızlık edilmesine bir kere izin verirsen bir kere daha yapar nasılsa susuyor kabul ediyor diye düşünür.. 
(998 puan) tarafından
Evet söyledi bana bunu nasıl olsa boşanma meraklısı değilsin istesem aldatırım dedi. İnşallah benim kızımda ilerde sizin gibi beni anlayabilir
(563 puan) tarafından
Anlar tabi. Şimdi değilsede yıllar sonra annem haklıymış diyebilir.. Ama gerçekten çok nadir mutlu olan evlilikler onu gördüm. Ben misal öyle olmayacağım mutlu olacağım dememe rağmen bende çoğu zaman mutsuzum. Heleki sevmeden evlilik nasıl idare edilir ben öğrenmek istemiyorum. Sevgisiz ailede büyüyen çocuklar da hep mutsuz. Çocuk için evlilik yürütmeyin bitirebiliyorsanız mutsuzsanız evliliğinizden bitirin daha iyi
(998 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
(2,045 puan) tarafından
Benim annem ve babamda boşandı verdiğin en iyi karar diyorum her zaman anneme
(998 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Asla geri dönmeeeeeee.Yazik etme kendine , çocuğuna,ailene.cocugun kötü bir babayla ,madde bağımlısı biriyle yaşayacağına ölmüş bilsin daha iyi olur.gecende sana yazdım galiba bı polisimiz uyuşturucu bağımlısı biri yüzünden şehit oldu iki çocuk yetim kaldı yazım degilmi .annesini rehin aldı evde düşünebiliyor musun bile bile lades deme Allah korusun .avukatı dinleme o o işten para kazanma derdinde tabiki işini yapmaya çalışacak pişman diyecek ama bunun pişmanlığı olmaz kocan dengesiz ve değişmeyecek sende ailenle kal en dogrusu bu
(998 puan) tarafından
Evet değişmeyeceğini biliyorum geçen seferde yazmıştınız soyledikleriniz kıymetli benim için çok teşekkür ediyorum
(2,546 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim güç kuvvet versin
(998 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ediyorum
0 oy
(732 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla seni baba konusundan vurarak tekrar barışmak istiyor ama sana şunu söyleyim kötü bir babanın yanında büyüyüp şiddeti ihaneti huzursuzluğu kötülüğü gormektense babasız kalmak daha iyidir zaten baba olabilseydi şuan bu durumda bunları değil çocuğunuzun geleceği hakkında güzel seyler konuşuyor olurdunuz bir yapan bidaha yapar bidaha yapar sürekli yapar affetmek demek aileni arkanda bırakmak demek bırak ne hali varsa görsün ölümle tehdit etti diyorsun nereden biliyorsun affedince sana en ufak kavgada birşey yapmayacağını ne güzel diyorsun ailem destek oluyor die dur ailenin yanında misler gibi büyüt çocuğunu işe gir çalış destek ol sende ailene bırak o insandan ne sana ne de çocuğuna hayır gelmez.
(998 puan) tarafından
Sağolasın Allah razı olsun tabiki ikilemde kalıyorum kafam karışıyor ama onunla çocuk büyütemeyeceğimin çok çok farkında ve bilincindeyim
0 oy
(19,932 puan) tarafından
Kesinlikle madde varsa hele kesinlikle geri dönme. O illet insana herşeyi yaptırır. Allah korusun.  Coxugunu o evde bırakma. Arada görsün yeter. Bak aklı gidip geliyor. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz . Allah kurtarsın. Ama gerçekten zor kurtulmaları. Tedavi olsalar bile sonra tekrar dönme olasılığı var diye biliyorum ben 
(19,932 puan) tarafından
Ve kesinlikle çekişmeye girme. Ne hali varsa görsün. Anlaşmalı olarak bosanin. Herkes kendi yoluna gitsin.
(998 puan) tarafından
Şuanda anlaşmalı için çabalıyorum zaten ayrı kalıyoruz görmüyoruz birbirimizi kendisi de bir girişimde bulunmadı zaten evi bastığında polisten sonra hiç iletişime geçmedi benim için çok daha iyi işte bu yüzden umutlanıyorum inşallah anlaşmalı olur diye ama söylediğin nokta çok yerinde, aklı gidip geliyor beni öldüreceğini söylüyordu avukat ağlıyor diyor yani bu tutarsızlık içtiği şeylerden hangisine denk geleceğim belli değil. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için
(19,932 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(998 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(90 puan) tarafından

Muhtemelen M ile başlayan şeyi içiyor kurgusundan anladım eğer o ise düzeleceğine ihtimal vermiyorum zaten erkeğin böyle akılsız olanı hiç düzelmiyor daha beter oluyor ipini koparmış eşek gibi etrafında ne varsa yıkıp yakıp dağıtana dek durmuyorlar. Aglamasi pişmanlık göstergesi değil anlam yüklemeye gerek yok 

Umarım barissan da ayrılsanda sonuç ne olursa olsun sana bişey yapmasin sonra haberlerde görmeyelim :(
(998 puan) tarafından
Gerçekten çok çok dengesiz evliliğimiz başından sonuna bir gün çok iyi dünyanın en iyisi çocuğa bakar oynatır ev işi yaptırmaz yemek yaptırmaz ertesi gün cehennem zaten bu boşanma sürecine girince dediğim gibi eskiden gelen bir alışkanlıkmış hani ben yeni ogreniyorum ama benle başlayan birşey değilmiş
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Seni manipüle etmeye çalışıyor bence kararlıysan asla vazgeçme
(998 puan) tarafından
Kararlıyım, bu alışkanlığı geçmişinden geliyormuş ve devam ediyor benim sandığım gibi yeni olan birşey de değil evliliğimiz başından beri dengesizliği her şey bundan sebepmiş, çok güzel manipüle eder nerden vuracağını çok iyi bilir ailenle seni yüz yüze bakamaz hale getirecegim diyor. Ben babasız büyüdüm sonradan babam hayatıma girdi hala var yok arasi yani iyi olunca var da kötü zamanda geri çekilir sanırım bunları ortaya dökecek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
+1 oy
16 cevap 490 göst.
0 oy
8 cevap 213 göst.

410,208 soru

12,335,937 cevap